herbi Thursday at 08:58 #6.706 Γιώργος 1960 said: Απολύεσαι? Click to expand... μπα θα είμαι μεθυσμενος επί 48 ώρες νότια του νισιού χωρίς να με νοιάζει κάτι
Γιώργος 1960 said: Απολύεσαι? Click to expand... μπα θα είμαι μεθυσμενος επί 48 ώρες νότια του νισιού χωρίς να με νοιάζει κάτι
herbi Thursday at 09:44 #6.709 κάτσε να μπει ο στέλιος απλα καθυστερεί σημερα γιατι έχει χάσει το μέτρημα που θα γράψει για τις μέρες
κάτσε να μπει ο στέλιος απλα καθυστερεί σημερα γιατι έχει χάσει το μέτρημα που θα γράψει για τις μέρες
herbi Thursday at 15:43 #6.715 Στέφανος said: Καλή Πεμπτοπαρασκευοσαββατοκυριακοδευτέρα. Υγεία σε όλους. Click to expand... μπα ο Στελιος σε έχει φάει ... απο χθες τη κοπάνισε και τον βλέπω τετρτη πισω
Στέφανος said: Καλή Πεμπτοπαρασκευοσαββατοκυριακοδευτέρα. Υγεία σε όλους. Click to expand... μπα ο Στελιος σε έχει φάει ... απο χθες τη κοπάνισε και τον βλέπω τετρτη πισω
Φιλιππος Thursday at 18:09 #6.716 Αντί να το γράψω εδώ, είπα την καλησπέρα μου στο "μαγκάλια και σούβλες". Καλησπέρα παλικαροι.