Κυνηγώντας...

Αυτές τις μέρες της στέρησης είπα να φτιάξω μια φωτογραφία για να φτιάχνει κι αυτή εμένα..buy buy.
Έτσι ένωσα δυο φωτο απο τον Νοέμβρη και με λίγο photoshop έφτιαξα το γιατρικό μου.
Οπότε η φωτό είναι προϊόν μοντάζ ,αλλά εγώ το ζω όπως άλλωστε το έζησα και στην πραγματικότητα.

444.jpg
Δημητρη βαλε λιγο προσκοπευση ακομα....sarcastic.

Αυτές τις μέρες της στέρησης είπα να φτιάξω μια φωτογραφία για να φτιάχνει κι αυτή εμένα..buy buy.
Έτσι ένωσα δυο φωτο απο τον Νοέμβρη και με λίγο photoshop έφτιαξα το γιατρικό μου.
Οπότε η φωτό είναι προϊόν μοντάζ ,αλλά εγώ το ζω όπως άλλωστε το έζησα και στην πραγματικότητα.

444.jpg
.RESPECT.χωρις λογιαααα απλα πωλη ωραιωςςς.terror.

ααχχχχχχχ αυτες η αξεχαστες στιγμες που εζησα φετως με τα παπια και της χηνες με εχουνε τρελανηηηηηη image hosting 30 mb upload imagem picture share upload pics upload a gif upload imagem how do i print screen adult image upload image sharing sites image upload no registration free jpeg images ευχαριστω και παλι την θεα αρτεμις που μας πρωσφερε απλωχερα τα θυραματατιςςς.RESPECT..RESPECT.

Ξεκινάς νύχτα οσο οι αλλοι κοιμούνται. Φτανεις και περιμένεις το πρωτο φως να λαμψει η ελπίδα.
Αυτό ειναι το κυνήγι. Προετοιμασία και μια αφορμή να βγεις στο βουνό.

Ωραία τα παπιά, αλλά πιο ωραία ειναι η κούκλα powerbore .well done.

Αν δεν μου ηταν πολύ κοντή θα την είχα πάρει ήδη... και χτες που τη δοκίμασα στον Καρασσαβιδη στη Natex , πάλι κοντή μου φάνηκε ρε γαμώτο ... και ειχε και το μακρύ πέλμα επάνω .hair.

Ωραία τα παπιά, αλλά πιο ωραία ειναι η κούκλα powerbore .well done.

Αν δεν μου ηταν πολύ κοντή θα την είχα πάρει ήδη... και χτες που τη δοκίμασα στον Καρασσαβιδη στη Natex , πάλι κοντή μου φάνηκε ρε γαμώτο ... και ειχε και το μακρύ πέλμα επάνω .hair.
Menios ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα η φωτο ξεγελαει ειναι η παλια η crio !

Αυτό το ποντάρισμα του πόιντερ μου σηκώνει την τρίχα!!!

τέτοιες εικόνες από φέρμα πόιντερ πολλές φορές ξεπερνούν και την ικανοποίηση από το θήραμα .well done.
μπράβο Σάκη .congrats.

Back