.....και πιο παραδοσιακος δεν γινεται......και κοκορια και 16αρι.......
Ω ρε σύντεκνε ,το γαντάκι πως το παλεύεις μ αυτη τη ζέστη ;Συμβαίνει τώρα!
View attachment 15570
Φίλε τα χέρια Με τη ζέστη ιδρώνουν και μου τη σπάει αυτό.Ω ρε σύντεκνε ,το γαντάκι πως το παλεύεις μ αυτη τη ζέστη ;
Σε ζεσταίνει ίσως, αλλά δεν θέλεις ιδρώτες απάνω στο ντουφέκι!....υποθέτωΦίλε τα χέρια Με τη ζέστη ιδρώνουν και μου τη σπάει αυτό.
Με το γαντακι είμαι κομπλέ και πίστεψε με δεν με ζεστενει.
Χωρίς γάντια δεν....
Φίλε τα χέρια Με τη ζέστη ιδρώνουν και μου τη σπάει αυτό.
Με το γαντακι είμαι κομπλέ και πίστεψε με δεν με ζεστενει.
Χωρίς γάντια δεν....
Όχι φίλε...Δεν ειναι καθόλου ζεστό και χοντρό.Σε καταλαβαίνω , απλά μου φάνηκε καπως χοντρό το γάντι .
όαση!!!!!!!!!!Εδώ κυνηγάω τα λιγοστά τρυγόνια!!!
View attachment 15611
Είναι λίγο δύσκολο το μέρος...διότι δεν ρίχνεις όταν θέλεις αλλά όταν πιστεύεις ότι το τρυγονι δεν θα πέσει μέσα στο νερό.όαση!!!!!!!!!!
Είναι λίγο δύσκολο το μέρος...διότι δεν ρίχνεις όταν θέλεις αλλά όταν πιστεύεις ότι το τρυγονι δεν θα πέσει μέσα στο νερό.
Είναι που είναι δύσκολη η τουφέκια του τρυγονιου μπαίνει στην εξίσωση και η λίμνη.
Απ την μια μεριά έως την άλλη θα είναι 30 μέτρα κι έτσι η τουφέκια στα 30 μέτρα σε τρυγονι είναι οριακή.
Διότι σε μισό δευτερόλεπτο βγαίνει εκτός βολής.
Όταν είναι σε ιδανικό σημείο για βολή θα πέσει στο νερό και δεν θα μπορώ να το πάρω.
Αυτά για το μέρος αυτό.
Δεν είναι και ο Σίφης μέσα ;Με λίγο αεράκι θα το φέρνει στην ακτή; ή γίνεται κάτι άλλο και δυσκολεύει την κατάσταση;
Όχι το αεράκι δεν το φέρνει....Με λίγο αεράκι θα το φέρνει στην ακτή; ή γίνεται κάτι άλλο και δυσκολεύει την κατάσταση;
Όχι ο σιφης δεν είναι...Μόνο βατράχια!Δεν είναι και ο Σίφης μέσα ;
Όχι ο σιφης δεν είναι...Μόνο βατράχια!