Κυνηγώντας...

...ατόφιο, 3-4 σκάγια είχε νομίζω ...

1652269645685.jpeg

Υ.Γ...ένα τέταρτο και παραπάνω το παλεύανε τα σκυλιά για να βγει μέσα από τη σκοινιά, καταμεσής σε μια λάκα μεγάλη...και βγήκε όταν κόψανε...ήτανε μάστορας...

Μια κοντινή το ταίρι μου δεν το πήρε, τα σκυλιά από πίσω, το φουμάρισα κάμποσο, φοβόμουνα τα σκυλιά, 35 μέτρα + , 27 γρ. Νο 6 νίκελ S4, ρέλι με τζαμάκι, Cal.16, 7,5/10(2 άστρα).Ήμουν όμως στημένος ψηλότερα σε ανάχωμα, έβλεπα αμφιθεατρικά...

....την πήρε στον κ@λο και γερά ε? και κάτι από ράχη κεφάλι...από περιέργεια τι απόσταση, φυσίγγι και τσόκ?
με την δευτερη τουφεκια τον πηρα και μου γυρισε κωλοοο ,μετρα περιπου 30 καιιιι,φυσιγκι 36γρ ν 4 ,με κυλινδρο fabarm eyrolion h 368 camo ;)

με την δευτερη τουφεκια τον πηρα και μου γυρισε κωλοοο ,μετρα περιπου 30 καιιιι,φυσιγκι 36γρ ν 4 ,με κυλινδρο fabarm eyrolion h 368 camo ;)
...στα 32 μέτρα με 207 σκάγια στο φυσίγγι έχεις πάνω κάτω με κύλινδρο 100 σκάγια στον κύκλο των 75 εκατοστών το ελάχιστο απαιτούμενο περίπου, θα τον είχες και κεντραρισμένο πιο καλά στην δεύτερη αφού έχασες την πρώτη...δεν ξερω το φυσίγγι τι απόδοση έδινε...:)

Back