Το kick's είναι καλά το είδες. Σύσφιξη 0.020" modified. Μάλλον αρκετά σφικτό για την περίσταση...Το τσοκ να φανταστώ kick's; Τι σύσφιξη είναι;
Το kick's είναι καλά το είδες. Σύσφιξη 0.020" modified. Μάλλον αρκετά σφικτό για την περίσταση...Το τσοκ να φανταστώ kick's; Τι σύσφιξη είναι;
Μια χαρα ηταν το τσοκ, η ψυχραιμια χαθηκε φιλε Μιχαλη και την πατησες στις δυο πρωτες που θεωρητικα ηταν ευκολες επειδη ερχοταν φατσα, ολα παιρνονται λενε και ολα χανονται...Το kick's είναι καλά το είδες. Σύσφιξη 0.020" modified. Μάλλον αρκετά σφικτό για την περίσταση...
Αν τον έπαιρνε η δεύτερη ντουφεκιά θα μάζευες κομματάκια. Αλλά γενικά το ντεμί είναι η ορθότερη επιλογή σε γενικές γραμμές εκτός και αν είναι πολύ σφιχτό το μέρος. Καλοφάγωτος να είναι και στα ταίρια του!Το kick's είναι καλά το είδες. Σύσφιξη 0.020" modified. Μάλλον αρκετά σφικτό για την περίσταση...
Λες ασυναίσθητα να σημάδεψα λίγο αριστερά για να μην τον κόψω στη μέση; Χαχα! Το συγκεκριμένο μέρος έχει κάποια ανοιχτά σημεία αλλά και πολλά σφιχτά. Το κακό είναι με τις κάμερες που δυστυχώς το μυαλό πάει πρώτα στο να γράψεις και μετά στο πρακτέο! Όταν αντιλήφθηκα το λαγό χτυπούσα την πάπια για να ενεργοποιηθεί η shotkam... Όλη η φάση είναι σχεδόν 4 δευτερόλεπτα.Αν τον έπαιρνε η δεύτερη ντουφεκιά θα μάζευες κομματάκια. Αλλά γενικά το ντεμί είναι η ορθότερη επιλογή σε γενικές γραμμές εκτός και αν είναι πολύ σφιχτό το μέρος. Καλοφάγωτος να είναι και στα ταίρια του!
10 δραχμες σκυλί και μια δραχμή τουφέκι.εγω με τέτοιο σκύλο δεν θα επερνα οπλο μαζί, κατσαρόλα θα έβαζα και θα τον άφηνα να τον βάλει μέσα.
Κάποτε (2013) σε καρτέρι τσίχλας...ξεφώλιασαν ένα λαγό κάποιοι ντόποι που μόνο φατσικά τους ήξερα...ο λαγός τους έσουρε κ ήρθε σε μένα 500+m πιο πάνω....παθένο κόκο μπλόκο...αρχικά τν θαύμασα σηκωμένα στα 2 του πόδια που προσπαθούσε να ακούσει τα σκυλιά που τν δίωκαν...σηκώνομαι όρθιος κ κάνει πράφ κ φεύγει μεσα σε μια σταφίδα....λέω δν
γ@m!€t€....του πατάω ένα Navaro No8....κουβάρι ο λαγός...τν παίρνω κ τν πάω στα παιδιά...μόλις με είδαν με το λαγό στα χέρια γούρλωσαν τα μάτια με ύφος....ώπα λέω Κωστάκη έμπλεξες.....τελικά τους έδωσα το λαγό όπως προβλεπόταν κ μου έδωσαν 3 φυσίγγια πίσω....από κει κ πέρα κρατάμε ακόμη φιλία κ έχω κυνηγήσει 5-6 φορές μαζί τους....+ ότι έχω πεταλώσει κ 2 λαγούς μαζί τους...
Και καλά θα κάνεις....Αν και προσωπικα λαγο αλλης παρεας δεν τουφεκάω γιατι μπορει να πας για καλό και στο τελος να σου ζητήσουν και τα ρέστα.
Έτσι ακριβώς σκέφτομαι Σταμάτη...Το καλύτερο είναι να μην του ρίξεις καν Άστον να περάσει. Σκέψου να αστοχήσεις και τα σκυλιά να τον χάσουν. Επίσης για ποιο λόγο να τους κάνεις μάγκες. Ας τον βαρεσουν μόνοι τους αν μπορούν.
Αν αποφασίσεις να χτυπήσεις θήραμα που κυνηγά άλλη παρέα το παραδίδεις και σου δίνουν το φυσίγγι.Έτσι ακριβώς σκέφτομαι Σταμάτη...
Αν αποφασίσεις να χτυπήσεις θήραμα που κυνηγά άλλη παρέα το παραδίδεις και σου δίνουν το φυσίγγι.
Πανάρχαιος άγραφος νόμος.
Δεν είναι κακό να το χτυπήσεις.
Κακές είναι κάτι μ@λ@κίες του τύπου ... Γιατί γράφει πουθενά το όνομά σου ; ...
Συμφωνώ ... και εγώ αυτό θα ήθελα ...Βασίλη καλησπέρα και η δική μου άποψη είναι καλύτερα να μην τουφεκίσεις, εγώ αν κυνηγούσα λαγό θα ήθελα να συνεχιστεί το κυνήγι μου και αν έχω τη σωστή θέση και τα σκυλιά μου είναι ικανά... να τον καταφέρω. Νομίζω ότι και για τα σκυλιά είναι καλύτερο να έχει τουφεκίσει το αφεντικό τους...
Συμφωνώ ... και εγώ αυτό θα ήθελα ...
Απλά είπα ότι δεν είναι κακό ...
Δεν έχω τουφεκίσει ποτέ θήραμα που κυνηγούσε άλλος.
Μπορώ όμως να σου πω 2-3 ιστορίες που πραγματικά θα πεις καλά έκανε και τον χτύπησε ... χαλάλι του, και του δόθηκε ολόκληρος ο λαγός !!!
Συγκινητικές ιστορίες.
Βασίλη εγώ έχω μεγάλο ενδιαφέρον να μάθω αυτές τις ιστορίες, νομίζω και οι υπόλοιποι, άλλωστε όλες οι ιστορίες από το κυνήγι, έχουν να μας μάθουν κάτι...
Εντάξει ... άλλη μέρα.Μην μου ζητήσεις ιστορίες με τσακωμούς και μπινελίκια ... δεν θα τις γράψω
Αν δεν υπάρχει κάτι σχετικό, νομίζω ότι είναι απαραίτητο.Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον ενα thread με τίτλο "Άγραφοι νόμοι του κυνηγιού".
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Κλασσική απάντηση λαγοκυνηγού! Της ίδιας αποψης ειμαι και εγω, απλα το εφερα απέξω απέξωΤο καλύτερο είναι να μην του ρίξεις καν Άστον να περάσει. Σκέψου να αστοχήσεις και τα σκυλιά να τον χάσουν. Επίσης για ποιο λόγο να τους κάνεις μάγκες. Ας τον βαρεσουν μόνοι τους αν μπορούν.