Λαγός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κάνε μαλακίες ... 🤣
😍 😍 😍
κατσε και κανε υποογισμους....σωμα κινειται με 30 χλμ/ωρα (καλυπτει 8 μετρα/sec)...βαλε τη γωνια βολης (ο κυνηγος ορθιος σε δρομο) και υπολογισε αποσταση βολης 25-30 μετρα...ταχυτητα φυσιγγιου 400-430 μετρα...ανεμος ευνοϊκός....ταχυτητα ανεμου 3 μποφορ...υψομετρο 1200 μετρα περιπου....θελω να μου βγαλεις την προσκοπευση που πρeπει να κανω...αρκει να τον βλεπω μονο πανω απο τη ριγα ή τη μπιλια ;....εγω λεω οχι..θελει πιο μπροστα....μιλαμε για βολη κατα μετωπο οπου ενας μεγαλος λαγος φαινεται σα μικρη χαραμαδα...

Homework για σημερα..... 🤣 🤣

κατσε και κανε υποογισμους....σωμα κινειται με 30 χλμ/ωρα (καλυπτει 8 μετρα/sec)...βαλε τη γωνια βολης (ο κυνηγος ορθιος σε δρομο) και υπολογισε αποσταση βολης 25-30 μετρα...ταχυτητα φυσιγγιου 400-430 μετρα...ανεμος ευνοϊκός....ταχυτητα ανεμου 3 μποφορ...υψομετρο 1200 μετρα περιπου....θελω να μου βγαλεις την προσκοπευση που πρeπει να κανω...αρκει να τον βλεπω μονο πανω απο τη ριγα ή τη μπιλια ;....εγω λεω οχι..θελει πιο μπροστα....μιλαμε για βολη κατα μετωπο οπου ενας μεγαλος λαγος φαινεται σα μικρη χαραμαδα...

Homework για σημερα..... 🤣 🤣
Και να σου βγάλει τον "λογαριασμό" εσύ θα βγάλεις χαρτί και μολύβι τη στιγμή που βλέπεις το λαγό να κάνεις τους υπολογισμού σου;
Ή ο λαγός θα πηγαίνει πάντα με την ίδια ταχύτητα;

Ένστικτο, αντίληψη, εικόνες αποθηκευμενες στο "σκληρό" και προπαντός ψυχραιμία...αυτός κατά τη γνώμη μου ειναι ο σωστός "λογαριασμός"

Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...
Καλά είναι βέβαια και αυτά...τι να λέμε εξαλλου μέχρι να έρθει η έναρξη...

Και να σου βγάλει τον "λογαριασμό" εσύ θα βγάλεις χαρτί και μολύβι τη στιγμή που βλέπεις το λαγό να κάνεις τους υπολογισμού σου;
Ή ο λαγός θα πηγαίνει πάντα με την ίδια ταχύτητα;

Ένστικτο, αντίληψη, εικόνες αποθηκευμενες στο "σκληρό" και προπαντός ψυχραιμία...αυτός κατά τη γνώμη μου ειναι ο σωστός "λογαριασμός"

Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...
Καλά είναι βέβαια και αυτά...τι να λέμε εξαλλου μέχρι να έρθει η έναρξη...
Σωστότατος Σπύρο... Είδες πόσες παράμετροι μπαίνουν στο κυνήγι... Μόνο η εμπειρία και οι εκάστοτε συνθήκες μετράνε... Την κρίσιμη στιγμή

Σωστότατος Σπύρο... Είδες πόσες παράμετροι μπαίνουν στο κυνήγι... Μόνο η εμπειρία και οι εκάστοτε συνθήκες μετράνε... Την κρίσιμη στιγμή
Εεε..ναι φίλε...(συγγνώμη δε ξέρω το όνομα σου)...
Η κάθε κυνηγετική βολή είναι και διαφορετική...
Εμπειρία, αντίληψη για να μπορείς να εκμεταλλευτεις την εμπειρία και ήρεμη σκέψη για σωστή εκτίμηση την κρίσιμη στιγμή...

Αν πατήσεις πάνω στο vazelos θα δεις το όνομά του.
Ανδρέας Λαγοκτόνος ο μεγαλοπρεπής ... πολύ δυνατός, άσχετα τι λέει και παραδοσιακός επίσης.
Δεν αμφισβήτησα ούτε στιγμή τις ικανότητες του Ανδρέα...
Όπως και κανενός άλλου συναδέρφου βέβαια...

Τώρα, περίμενε κάτσε να μπει και θα το φας το διαγραμματακι σου να ισιώσεις🤣 🤣
παω στοιχημα οτι υπολογιζει....κατι μαλλον δεν του βγαινει σωστα...γι αυτο δεν γραφει...να φταιει ο ευνοϊκός ανεμος που του εγραψα;....μηπως το υψομετρο; 😂...ξεχασα να του γραψω το υψος του κυνηγου....σε αυτο κολλαει...

παω στοιχημα οτι υπολογιζει....κατι μαλλον δεν του βγαινει σωστα...γι αυτο δεν γραφει...να φταιει ο ευνοϊκός ανεμος που του εγραψα;....μηπως το υψομετρο; 😂...ξεχασα να του γραψω το υψος του κυνηγου....σε αυτο κολλαει...

Ακόμα και στο ψάρεμα είναι ικανός αυτος να έχει κάνα ταμπλετ μαζί και να υπολογίσει ακόμα κι αν ο Ερμής ήταν ανάδρομος

Κουίζ... Λαγος έρχεται φάτσα σε δρόμο... Ταχύτητα θηράματος περίπου 30χλμ την ώρα (δηλαδή τρέχει)... Απόσταση από τον κυνηγό 40 μέτρα και διαρκώς μειώνεται... Που τουφεκαμε για να τον πάρουμε;
α) σημαδευουμε στα νύχια σε αυτή την απόσταση;
β) περιμένουμε να μειωθεί λίγο η απόσταση και σημαδευουμε νύχια;
γ) περιμένουμε να έρθει κοντά 20 μέτρα και ρίχνουμε πάλι σημαδευοντας πιο μπροστά από τα νύχια;
δ) αρχίζουμε και τουφεκαμε από τα 40 μέτρα και όποιον πάρει ο χάρος (δηλαδή στο γάμο του καραγκιόζη)
ε) κανένα από τα παραπάνω... Διατηρούμε την ψυχραιμία μας και τον αφήνουμε να περάσει και ρίχνουμε από πίσω;

Λαμβάνεται υπόψιν ότι το όπλο είναι αυτογεμες με μαμά 3 άστρα τσοκ, και πρωτο φυσίγγι νούμερο 5 ή 4 στα 36 - 39 γραμμάρια γομωση (εμπορίου ή θείου Νίκου @ΝίκοςΠ ) όπως επίσης ότι έχουμε μελετήσει το ανάγλυφο της περιοχής και ξέρουμε αν βλέπουμε ή όχι το μέρος κάτω από το δρόμο σε περίπτωση που το θήραμα μας καταλάβει και πηδηξει από κάτω...τελος ο κυνηγος ειναι ορθιος στο δρομο και ριχνει υπο γωνια...

βασιλη @gvp9000 , νομιζω οτι με αυτη την ταχυτητα καλυπτει 8 μετρα το δευτερολεπτο;

View attachment 72301
Την εκ του πρηνιδον στασην λαμβανεις, και ριχνεις καταστηθα.
Ουτε μανικιουρ ουτε πεντηκιουρ, τιποτα..

Status
Not open for further replies.
Back