βρε είχε δίκιο ο γέροντας . το rottweil wedmanshell n4, όταν βλέπει λαγό, βάζει και πιστόνι αερίων στο όπλο όταν λείπει.
Θα πάω να του πάρω ένα κουτί ροτβαιλ να μην χρειάζεται και πιστόνι
βρε είχε δίκιο ο γέροντας . το rottweil wedmanshell n4, όταν βλέπει λαγό, βάζει και πιστόνι αερίων στο όπλο όταν λείπει.
Ο γέροντας το γυαλίζει το σωληνάκιΕσύ το βάζεις το σωληνάκι στην δικιά σου 302 ή το αφήνεις σπίτι?
Ώπα!!!!Ο γέροντας το γυαλίζει το σωληνάκι
Ααααα!Απολογουμαι γέροντα.... θέλω να πω ότι το κάνεις καθρέφτη κ το ξαναβάζεις στη θέση του καθιστοντας το λειτουργικό...
Χθεσινός....
View attachment 81596
Πώς σκοτώνει έτσι αυτή η Maxus ρε παιδιά;
Πωπωπωπωπω!!!
Ούτε Optima να ήταν....
Αν μπορεί κάποιος ας βάλει τοβιντεακι με άλλο τρόπο για εμάς που δεν έχουμε φεις
Πολυ ωραία το είπε ο μπάρμπα Σωτήρης και εσείς αλλά αυτό είναι για λίγους σειμερινους κυνηγούς γτ πλέον κοιτάνε νούμερο και φωτό δεν τους νοιάζει το αύριο και το μέλλον του κυνηγιού!!!... έχει δικαίωμα να ζήσει!....
Νεοταξιτες τους λέω εγωΠολυ ωραία το είπε ο μπάρμπα Σωτήρης και εσείς αλλά αυτό είναι για λίγους σειμερινους κυνηγούς γτ πλέον κοιτάνε νούμερο και φωτό δεν τους νοιάζει το αύριο και το μέλλον του κυνηγιού!!!
Ορίστε Παναγιώτη!... ... και για όλους τους υπόλοιπους φίλους χωρίς... φεις!....Αν μπορεί κάποιος ας βάλει τοβιντεακι με άλλο τρόπο για εμάς που δεν έχουμε φεις
Με το λυκόσκυλο τους βγάζεις τούς λαγούς?
Κρητικός ιχνηλάτης είναι Γιάννη?Εδώ με την αδυναμία μου
Ναι με ληγο λύκο μου φενετεΚρητικός ιχνηλάτης είναι Γιάννη?
...άψογος συνονόματε!.... !!!...