Με λαγοφυσιγγα του ριχνουν???? Πως θα το φανε τα μεμετια??? Αυτο θα εχει 1000 σκαγια πανω του.Όταν κυνηγάς λαγό και τελικά πετιέται
Θα τα αφαιρέσουν με τσιμπιδάκιΜε λαγοφυσιγγα του ριχνουν???? Πως θα το φανε τα μεμετια??? Αυτο θα εχει 1000 σκαγια πανω του.
Το εχουμε κανει σε λαγο!!!! Κυριακη μεσημερι ψαχνοντας για μανιταρια πριν χρονια , ο κουμπαρος κουβαλουσε και το τουφεκι. Περπατουσαμε παραλληλα και τον σηκωνω μεσα απο τις φτερες του φωναζω και του ριχνει ενα γιουρομιξ 9/10 και φερνει κωλοτουμπα ο λαγος. Και εκει που κλωτσαγε και παρεδιδε πνευμα ο καημενος του αμολαει ακομα ενα!!!! Σουρωτηρι ο λαγος!!! Βαρεθηκα να βγαζω σκαγια με μια μικρη λαβιδα!!!Θα τα αφαιρέσουν με τσιμπιδάκι![]()
Με το φυσίγγι που έριξε δεν είναι για πειράματα. Μπορεί να γινόταν καμιά νεκρανάστασηΤο εχουμε κανει σε λαγο!!!! Κυριακη μεσημερι ψαχνοντας για μανιταρια πριν χρονια , ο κουμπαρος κουβαλουσε και το τουφεκι. Περπατουσαμε παραλληλα και τον σηκωνω μεσα απο τις φτερες του φωναζω και του ριχνει ενα γιουρομιξ 9/10 και φερνει κωλοτουμπα ο λαγος. Και εκει που κλωτσαγε και παρεδιδε πνευμα ο καημενος του αμολαει ακομα ενα!!!! Σουρωτηρι ο λαγος!!! Βαρεθηκα να βγαζω σκαγια με μια μικρη λαβιδα!!!
Άλλαξε το φυσίγγι γιατί θα χρειαστεί πλάστιγγα το ψάρι που έβγαλα σήμερα!του ριχνει ενα γιουρομιξ 9/10 και φερνει κωλοτουμπα ο λαγος.
Στα 10 μετρα του εριξε. Και ηταν οντως γιουρομιξ 9/10 φιλε αλλα ηταν αυτο που λες καποτε στο Τεξας....Άλλαξε το φυσίγγι γιατί θα χρειαστεί πλάστιγγα το ψάρι που έβγαλα σήμερα!
Αφού δεν πάθατε καμία δηλητηρίαση να τινάζεται τα πόδια σας σαν τον λαγό, πάλι καλά...Στα 10 μετρα του εριξε. Και ηταν οντως γιουρομιξ 9/10 φιλε αλλα ηταν αυτο που λες καποτε στο Τεξας....
Εγώ έχω μια (ίσως αφελή) απορία: τα τρώνε τα αγριογούρουνα ??? Αφού η θρησκεία τους δεν τους επιτρέπει να τρώνε χοιρινό κρέας !!! Απ'ότι βλέπω σε διάφορα βιντεάκια, τα κυνηγάνε. Αλλά τί τα κάνουν ??? Τα τρώνε, ή τα πουλάνε σε ... αλλόθρησκους !!!Με λαγοφυσιγγα του ριχνουν???? Πως θα το φανε τα μεμετια??? Αυτο θα εχει 1000 σκαγια πανω του.
Εγω ειχα συμμαθητη Κουρδο και μουσουλμανο...Εγώ έχω μια (ίσως αφελή) απορία: τα τρώνε τα αγριογούρουνα ??? Αφού η θρησκεία τους δεν τους επιτρέπει να τρώνε χοιρινό κρέας !!! Απ'ότι βλέπω σε διάφορα βιντεάκια, τα κυνηγάνε. Αλλά τί τα κάνουν ??? Τα τρώνε, ή τα πουλάνε σε ... αλλόθρησκους !!!
Ή μήπως το άγριο γουρούνι δεν θεωρείται βρώμικο ????
![]()
Και γω το ιδιο αναρωτιεμαιΕγώ έχω μια (ίσως αφελή) απορία: τα τρώνε τα αγριογούρουνα ??? Αφού η θρησκεία τους δεν τους επιτρέπει να τρώνε χοιρινό κρέας !!! Απ'ότι βλέπω σε διάφορα βιντεάκια, τα κυνηγάνε. Αλλά τί τα κάνουν ??? Τα τρώνε, ή τα πουλάνε σε ... αλλόθρησκους !!!
![]()
Εμπόριο το κάνουν το κρέας... Αλλά έχει και μουσουλμάνους πιο "χαλαρούς" που τρώνε και χοιρινό.Εγώ έχω μια (ίσως αφελή) απορία: τα τρώνε τα αγριογούρουνα ??? Αφού η θρησκεία τους δεν τους επιτρέπει να τρώνε χοιρινό κρέας !!! Απ'ότι βλέπω σε διάφορα βιντεάκια, τα κυνηγάνε. Αλλά τί τα κάνουν ??? Τα τρώνε, ή τα πουλάνε σε ... αλλόθρησκους !!!
![]()
Είναι απλό το ερώτημα τα βαφτίζουν αγελάδες και τα τσακίζουν κανονικάΕγώ έχω μια (ίσως αφελή) απορία: τα τρώνε τα αγριογούρουνα ??? Αφού η θρησκεία τους δεν τους επιτρέπει να τρώνε χοιρινό κρέας !!! Απ'ότι βλέπω σε διάφορα βιντεάκια, τα κυνηγάνε. Αλλά τί τα κάνουν ??? Τα τρώνε, ή τα πουλάνε σε ... αλλόθρησκους !!!
![]()
Πανε και αλεξπολη δηθεν για τη θαλασσα αλλα το πανε γονα το γυρο χοιρινοΕμπόριο το κάνουν το κρέας... Αλλά έχει και μουσουλμάνους πιο "χαλαρούς" που τρώνε και χοιρινό.
Σκατουλες!!!Και του χρόνου με υγεία!!!
View attachment 84596