Λαγός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το αποτέλεσμα του Σαββάτου

Και το αποτέλεσμα της Κυριακής

Αυτό το ΣΚ τα είχε όλα. 8 συνολικά σηκωματα, δίωξη, τουφεκιές, μετωπικη σύγκρουση της κουταβιτσας με έναν αυτιά που τελικά μου τον έφερε πάνω μου με χίλια, καρπωση και πολύ καζούρα μετά στην καλύβα με την συνοδεία καλού κρασιού για τα συκωτακια. Περάσαμε πολύ όμορφα και το ευχαριστήθηκα πολυ
Ομορφιές Σταμάτη, ζευγαράκια τους βρίσκεται σε τρυφερές στιγμές; .love.
Καλή συνέχεια.......congrats.

κυριακη αλαζωντας δυο λαγοτοπια στο δευτερο στο πενταλεπτο τον σηκωσαμεεεε αλα νασου που μας εφυγε απεναντι και απλα καθωμασταν και θαυμαζαμε τον λαγο μπρωστα και τα σκυλια 50 μετρα πισω.hair..yelling..yelling. την τεταρτη παλι,,ΥΓ η ομαδα με εκανε παλι μεταγραφη και ληθηκε η παρεξηγησηηηηη,,,,,οχι τιποταλο αλα για να δουνε και κανα λαγοοο.sarcastic..sarcastic.

Το αποτέλεσμα του Σαββάτου

Και το αποτέλεσμα της Κυριακής

Αυτό το ΣΚ τα είχε όλα. 8 συνολικά σηκωματα, δίωξη, τουφεκιές, μετωπικη σύγκρουση της κουταβιτσας με έναν αυτιά που τελικά μου τον έφερε πάνω μου με χίλια, καρπωση και πολύ καζούρα μετά στην καλύβα με την συνοδεία καλού κρασιού για τα συκωτακια. Περάσαμε πολύ όμορφα και το ευχαριστήθηκα πολυ
Μπράβο σας Παλικαρια και στα ταίρια τους .congrats..congrats.

Δεν πρόλαβα να πάρω φωτογραφία τον απογευματινό λαγό, ωραίος μεγάλος, τον σκότωσα κοντά με φυσίγγι που φτιάξαμε χτες με το Μύρο (αυτός, εγώ κοίταζα).
Τον έβαλε ο μικρός στην τσάντα του και ξεχάστηκα για την αναμνηστική.

καλημερα παιδεςςςς,, ενα ωμορφω κυνηγι σημερα σε λαγο, στο μισαωρο τον πηραμε με πωλη ωμορφη δουλια απο τα σκυλακιαμας παρωτι τον τρελοοοο αερα που ειχεεεε,,,δυστυχως επαισε επανουμου ο αυτιας καμια 10αρια μετρα μπρωσταμου και με ενα 5αρη 36γρ ηρθε στην αγκαλιαμου,,,αυριο παλι.my man. .terror.

Καλησπέρα παιδιά .sarcastic.
Στο απογευματινό νύσταζα λίγο αλλά τα κατάφερα.

IMG_65881.jpg

Status
Not open for further replies.
Back