Λαγός

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ψυχοπλάκωμα ...
Σταμάτη έχεις καταλάβει τι έγινε ;

Είχαν πάει για κυνήγι οι δικοί μου το πρωί. Εγώ δούλευα. Και την ώρα της δίωξης κάτι την έπιασε. Την άκουσαν που ούρλιαζε. Και από τότε εξαφανίστηκε. Πήγα και εγώ το μεσημέρι για κυνήγι και για να την ψάξω αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μετά με ενημέρωσαν ότι έχουν χαθεί κι άλλα 8 σκυλια σε αυτό το μέρος. Και νόμιζαν ότι κάποιος τα έκλεβε. Αλλά την δικιά μου την άκουσαν κι άλλοι που φώναξε και τέλος μετά.

Να βάζεις φωτό κι αυτούς που πέφτουν με την γριά! 🤨

Δεν πιστεύω να είναι τέτοιος κι αυτός και να έβαλες την χωνα επίτηδες....:cool:

Δεν είχε έρθει ο πατέρας μου σήμερα. Αλλά τον έφτιαξα στο τηλέφωνο καλά...... θέλω μια σούβλα του λέω. Τι να την κάνεις μου λέει? Να φτιάξω κοκορέτσι με τις συκωταριες..... δεν περιγράφω άλλο 🤣 🤣

Είχαν πάει για κυνήγι οι δικοί μου το πρωί. Εγώ δούλευα. Και την ώρα της δίωξης κάτι την έπιασε. Την άκουσαν που ούρλιαζε. Και από τότε εξαφανίστηκε. Πήγα και εγώ το μεσημέρι για κυνήγι και για να την ψάξω αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μετά με ενημέρωσαν ότι έχουν χαθεί κι άλλα 8 σκυλια σε αυτό το μέρος. Και νόμιζαν ότι κάποιος τα έκλεβε. Αλλά την δικιά μου την άκουσαν κι άλλοι που φώναξε και τέλος μετά.
Κρίμα.
Εύχομαι, να μην μου συμβεί ποτέ,κάτι τέτοιο.
Αν έβλεπα σκύλο μου,κατασπαραγμένο,από λύκους,δεν ξέρω αν θα μπορούσα,να ξανακυνηγήσω μετά.
Ήδη πολλά μπεκατσοτόπια,τα έχω αποκλείσει,γι αυτόν το λόγο.

Back