Άμα γυρίσει και δεν... σκέπασε της το κεφάλι με μαξιλαροθήκη.Επίσης σφύρα της κοφτά και μόλις σταματήσει σκέπασέ της το κεφάλι με τη μπίλια και ρίξε!
Άμα γυρίσει και δεν... σκέπασε της το κεφάλι με μαξιλαροθήκη.Επίσης σφύρα της κοφτά και μόλις σταματήσει σκέπασέ της το κεφάλι με τη μπίλια και ρίξε!
Μαααλιστα, μαααλιστα....σκέπασέ της το κεφάλι με τη μπίλια και ρίξε!
Μη το λες για πες το φίλο μας το χαντζιωτη να σου πειΠλάκα κάνουμε. Δεν τα έχω ρίξει αυτά. Είναι ελαφριά γόμωση για δίκανα. Υποθέτω θα είναι μία χαρά.
Κάτσε ρε φίλε, εμείς τον βλέπουμε εκεί που κάθεται και τον σηκώνουμε για να του ρίξουμε όταν τα έχει δώσει όλα και εσύ μας λες να του σφυρίξουμε να σταματήσει;Θα κατσει να αφουγκραστει
Του την αμολας τοτε
Δεν θελει προσκοπευση
Από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχω δει φίλε!Για πάμε να μπαίνουμε στο κλίμα!View attachment 91000
Μακαρι να τον παρει ο ανθρωπος να κανετε αλλον εναν λαγα γιατι εκει στην ελλαδα λαγας και περδικας μειωνονται φιλεΚάτσε ρε φίλε, εμείς τον βλέπουμε εκεί που κάθεται και τον σηκώνουμε για να του ρίξουμε όταν τα έχει δώσει όλα και εσύ μας λες να του σφυρίξουμε να σταματήσει;
απο 33 εως 36 γρ ν3,4 [για διωξει]Συνάδελφοι λαγάδες πεστε μου στο καινούργιο μου πλαγιόκαννο baikal που θα κυνηγήσω πρώτη φορά τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο κυνήγι του λαγού?
Εξαρτάται αν θα είσαι κοντά στα σκυλιά ή καρτέρι. Επιπλέον ποια είναι η μορφολογία του εδάφους. Μιλάμε για κάμπο ή μεγάλο υψόμετρο; Σαν γενικό κανόνα εγώ θα πρότεινα No5 έως No3 36 γραμμάρια μιας και οι ντουφεκιές είναι λίγες.Συνάδελφοι λαγάδες πεστε μου στο καινούργιο μου πλαγιόκαννο baikal που θα κυνηγήσω πρώτη φορά τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο κυνήγι του λαγού?
Καβάλα θα κυνηγήσεις η καρτέρι;Συνάδελφοι λαγάδες πεστε μου στο καινούργιο μου πλαγιόκαννο baikal που θα κυνηγήσω πρώτη φορά τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο κυνήγι του λαγού?
Στην Κόρινθο νομίζωΚαβάλα θα κυνηγήσεις
Συνήθως κάθομαι καρτέρι. Να πάω στα rotweil wainmansel?Εξαρτάται αν θα είσαι κοντά στα σκυλιά ή καρτέρι. Επιπλέον ποια είναι η μορφολογία του εδάφους. Μιλάμε για κάμπο ή μεγάλο υψόμετρο; Σαν γενικό κανόνα εγώ θα πρότεινα No5 έως No3 36 γραμμάρια μιας και οι ντουφεκιές είναι λίγες.
Δες κι αυτά σε 4.Συνήθως κάθομαι καρτέρι. Να πάω στα rotweil wainmansel?
Πολύ καλό και μαλακό φυσίγγι! Αν έχεις απόθεμα μην το σκέφτεσαι καθόλου.Συνήθως κάθομαι καρτέρι. Να πάω στα rotweil wainmansel?
Ένα dispersante prestige n5 nsiΣυνάδελφοι λαγάδες πεστε μου στο καινούργιο μου πλαγιόκαννο baikal που θα κυνηγήσω πρώτη φορά τι φυσίγγια να χρησιμοποιήσω στο κυνήγι του λαγού?
προχωρα και γρηγορα.Συνήθως κάθομαι καρτέρι. Να πάω στα rotweil wainmansel?
Ωραιο οπλο, ωραιος λαγος και ωραια φυσιγγια!Για πάμε να μπαίνουμε στο κλίμα!View attachment 91000
φρρρρ φρρρρ φρουρααααΩραιο οπλο, ωραιος λαγος και ωραια φυσιγγια!
Σφυρικτος πηγε ?
Πέρα από την πλάκα, αυτός ο λαγός σηκώθηκε μόνος του όταν τον πέρασα και εννοείται έφυγε πίσω,Ακούω την φασαρία,Ωραιο οπλο, ωραιος λαγος και ωραια φυσιγγια!
Σφυρικτος πηγε ?