Όπου εμφανίστηκαν αγριογούρουνα μετά από λίγο ακολούθησαν και οι λύκοιΚαι Πάρνηθα και πέριξ πλέον οι λύκοι υπάρχουν ,στο Κρυονέρι έχουν δει αρκετούς
Το νου σας στα σκυλιά σας
Όπου εμφανίστηκαν αγριογούρουνα μετά από λίγο ακολούθησαν και οι λύκοιΚαι Πάρνηθα και πέριξ πλέον οι λύκοι υπάρχουν ,στο Κρυονέρι έχουν δει αρκετούς
Δεν ξέρω εάν ο στόχος είναι τόσο τα γουρούνια ,νομίζω πως μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν τα ελάφια .πάντως όντως χρονικά με την εμφάνιση των γουρουνιών ακολούθησαν και οι λύκοι και το λέω διότι μένω στην περιοχή ,τα γουρούνια στην περιοχή εμφανίστηκαν πριν 5-6χρονια λύκοι εθεάθησαν στην περιοχή τα τελευταία 2-3χρονια ίσως και λίγο παραπάνω χρόνια από αυτά που αναφέρωΌπου εμφανίστηκαν αγριογούρουνα μετά από λίγο ακολούθησαν και οι λύκοι
Το νου σας στα σκυλιά σας
Εμφανίστηκαν και στην Πελοπόννησο ;Στην Πελλοπονησο ειχαν εξαφανηστει οπαπο 50 χρονια τωρα που βρεθηκαν ;
Τσακαλια ειχε ανεκαθεν πολλα αλλα τωρα ποιο πολλα γιατι δεν τα κυνηγει κανεις ,Πριν πολλα χρονια τα κυνηγαγα και πουλαγα τα τομαρια Ενα χιλιαρικο ειχα παρει καποτε οταν το αεροβολο DIANA το 23αρι εκανε 1300 δραχμες Αλλα το τσακαλι εχει κοντη ουρα ,Τωρα αυτα που κυκλοφορουν και εχουν κανει και ζημιες σε κτηνοτροφους εχουν ουρα λυκουΕμφανίστηκαν και στην Πελοπόννησο ;
Για τσακάλια έχω ακούσει
Από Lanate θα πήγε τότε.ιδου ενα τσακαλι που το βρηκα ψωφιο πριν 3 χρονια σε κυνηγι ορτυκιου στα μερημου,,τουφεκια δεν ειχε πανωτου παρα μωνο αιμα απο το στομα,,,,,παντωςτα τελευταια χρονια αυξανωντεεεε εδω σε εμας 1000 popular girl names
Αυτο το λανειτ λενε οτι απαγορευτηκεΑπό Lanate θα πήγε τότε.
Ότι υπάρχει σε στοκ.Αυτο το λανειτ λενε οτι απαγορευτηκε
Όντως!!! Δεν κυκλοφορεί πλέον....Ότι υπάρχει σε σπίτια κ αποθήκες...όπως λέει και ο @PANOS-BEN .....Αυτο το λανειτ λενε οτι απαγορευτηκε
Επειδή είμαι αγρότης να σου πω το λανειτ το τωρινό δεν κάνει το παλιό ναι και υπάρχει ακόμα οι γεωπόνοι έχουν και αν θέλουν δίνουν και Βουλγαρία που είναι δίπλα από εδώ πωλείται σχεδόν ελεύθερα σε σακούλες τον 500γρ σε τιμή χώμαΤο γνησιο λανειτ απαγορευτηκε τωρα κυκλοφορει ενα αλλο με το ιδιο ονομα νομιζω αλλα δεν ειναι τοσο δραστικο οσο το παλιο..το παλιο οταν φαγωνοταν δεν εκανε βημα απο εκει που το εριχνες
Σιγουρα σαν το παλιο δεν ειναι το καινουριο με τιποτα..παντως γνωστοι μου που ρωτησαν γεωπονους τους ειπαν οτι δεν εχουν ισως δεν ηθελαν να δωσουν κιολας..οσοι ειχαν προνοησει εχουν ακομα παντως καλο στοκΕπειδή είμαι αγρότης να σου πω το λανειτ το τωρινό δεν κάνει το παλιό ναι και υπάρχει ακόμα οι γεωπόνοι έχουν και αν θέλουν δίνουν και Βουλγαρία που είναι δίπλα από εδώ πωλείται σχεδόν ελεύθερα σε σακούλες τον 500γρ σε τιμή χώμα
Δεν ήθελαν να δώσουν στο λέω με σιγουριά και Βουλγαρία είναι το καλό το παλιο!!!!Σιγουρα σαν το παλιο δεν ειναι το καινουριο με τιποτα..παντως γνωστοι μου που ρωτησαν γεωπονους τους ειπαν οτι δεν εχουν ισως δεν ηθελαν να δωσουν κιολας..οσοι ειχαν προνοησει εχουν ακομα παντως καλο στοκ
Έχει ακόμα ένα πιο καλό δεν το βρίσκεις με τίποτα τώρα στριγλινη νομίζω κάπως έτσι λέγεται πιο δυνατό από λανειτΣυμφωνω απολυτα..αν και εκαναν δουλεια καλη ειχαν και τα αρνητικα τους..τα δυο πιο αποτελεσματικα φαρμακα που εχω δει στην πραξη ειναι το λανειτ για τα περιεργα κολπα και το γραμοξον για τα παλιοχορτα και τις αγριαδες