Λύκος

Όντως υπάρχουν πολλά τσακάλια και εγώ τα ακούω και φαίνεται πως ακούγονται πολύ κοντά μου όταν τα ακούω. Ωστόσο είναι πολύ επιφυλακτικά ζώα. Όσες φορές είχα την τύχη να δω, υπήρχε φυσικός θόρυβος που κάλυπτε τον ήχο από τα βήματα μου και δεν είχα σκύλο μαζί μου.
Ναι πολύ επιφυλακτικά, αλλά με αυτές τις διασταυρώσεις που διαβάζω εδώ και με την καθυστέρηση που ενημερώνουν για όλα αυτά οι αρμόδιοι λέω να προσέχουμε....
[/QUOTE]
Ε ρε και να μαντρώσεις τίποτα οικολόγους της συμφοράς, εκεί το βράδυ και ν'αρχίσουν να ουρλιάζουν τα τσακάλια,μήπως θα ξέρουν να ξεχωρίσουν το ουρλιαχτό,απ'του λύκου...
Έχουν να αφήσουν κοπριά...

Μερικες προσωπικες διαπιστωσεις:

1) Αφου κυκλοφορει νυχτα και δεν τον βλεπω εγω, αρα ειναι σπανιος !
2) Αφου πηδα 3 μ μαντρα αρα ειναι διασταυρωση με αιλουροειδες ( μαλλον με τιγρη που δραπετευσε απο το Αττικο παρκο )
3) Για να τρωει σκυλακια μαλλον πειναει πολυ και πρεπει να του βαλουμε φαι και νερο!

Η τελευταια διαπιστωση ειναι :
Nτρεπομαι για την κυνηγετικη ηγεσια!
Γιατι ειναι ντροπη να εχουν φαγωθει εκατονταδες σκυλια κυνηγων και να μην εχει καταφερει να το κανει γνωστο στην κοινωνια!
Ειναι ντροπη το να ακουγεται τωρα οτι φαγωθηκαν μονο 2 αδεσποτα και ενα δεσποζομενο στο καταφυγιο!!
Και αν νιωθουν στην κυνηγετικη ηγεσια αποκλεισμενοι απο τα ΜΜΕ να βρουν τροπο, ειναι και αυτο μια σημαντικη δουλεια που ΔΕΝ κανουν!!
Καλά τους είδαμε τι κάνανε κ στην καραντίνα. Αυτοί κοιμούνται όρθιοι κ πληρώνουν κ ξενοδοχείο αδερφέ!

Οι ψεύτες,κάνουν τη δουλειά τους...
Σιγά,μη ζητήσουν και συγνώμη.

https://www.ihunt.gr/οι-νεκροί-λύκοι-το-όπλο-της-προπαγάνδ/
Καλά κάνουν, μπράβο τους! Με δυναμικότητα, σύστημα και πυγμή υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους και κερδίζουν κατά κράτος.
Και άσε τους κυνηγούς να λένε τα δικά τους. Έτσι και αλλιώς μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα διαβάζουν.
Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτώ και να γραφτώ στον Αρκτούρο μου φαίνεται.

Καλά κάνουν, μπράβο τους! Με δυναμικότητα, σύστημα και πυγμή υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους και κερδίζουν κατά κράτος.
Και άσε τους κυνηγούς να λένε τα δικά τους. Έτσι και αλλιώς μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα διαβάζουν.
Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτώ και να γραφτώ στον Αρκτούρο μου φαίνεται.
To καλυτερο ειναι μια επισκεψη στις εγκαταστασεις στο Νυμφαιο
Εχει και μπλουζακια με μονολυκους 10 ευρω
σκουφι με σταμπα καρακαξα 3 ευρω
κατσαρολικα με σταμπα αρκουδια απο 30 εως 50 ευρω
και συνεχιζουν με ετησιες υιοθεσιες αρκουδιων πχ
Κλαρα 50 ευρω συνδρομη
Φραντζεσκα η τσαχπινογαργαλιαρα 80 ευρω
Κιτσος ο μπηχτης 120 ευρω κτλ .....

Στο τελος ακολουθει τσαρκα στα περιξ των εγκαταστασεων
οπου ο Οδηγος με την μπουκλα και την κοτσιδα ως τα κωλομερια
εξηγει με πολυ μπλα μπλα και θεωρια στους επισκεπτες
με ποιο τροπο οι Κυνηγοι εγκλωβιζουν αρκουδες και λυκομορφα
και στην συνεχεια τα οδηγουν στον βασανισμο και στην εξοντωση

Οι ψεύτες,κάνουν τη δουλειά τους...
Σιγά,μη ζητήσουν και συγνώμη.

https://www.ihunt.gr/οι-νεκροί-λύκοι-το-όπλο-της-προπαγάνδ/
Όταν ξυπνήσουν από την ΚΣΕ γιατί και σε λήθαργο να είσαι κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσεις για να πας για κατουρημα και πάρουν γραμμή την προπαγάνδα εναντίον των κυνηγών τότε να δεις πως θα τους βάλει στην θέση τους τους παλιοψεύτες

Όταν ξυπνήσουν από την ΚΣΕ γιατί και σε λήθαργο να είσαι κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσεις για να πας για κατουρημα και πάρουν γραμμή την προπαγάνδα εναντίον των κυνηγών τότε να δεις πως θα τους βάλει στην θέση τους τους παλιοψεύτες
Μια ομάδα δικηγόρων κυνηγών χρειάζεται και σε τέτοιες περιπτώσεις, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ...να δούμε σφίγγουν οι κώλοι;

Μια ομάδα δικηγόρων κυνηγών χρειάζεται και σε τέτοιες περιπτώσεις και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ...να δούμε σφίγγουν οι κώλοι;
Καμία αντίδραση Γιώργο
Και για τον χρόνο που συνέχεια λέμε ότι δεν μας δίνουν ας τον απαιτήσει ο Σταθοπουλος τέτοιες συκοφαντίες δια της πλαγίου δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες
Παιδί της νέας δημοκρατίας είναι με κυβέρνηση νέας δημοκρατίας ας κάνει τουλάχιστον αυτό

Καμία αντίδραση Γιώργο
Και για τον χρόνο που συνέχεια λέμε ότι δεν μας δίνουν ας τον απαιτήσει ο Σταθοπουλος τέτοιες συκοφαντίες δια της πλαγίου δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες
Παιδί της νέας δημοκρατίας είναι με κυβέρνηση νέας δημοκρατίας ας κάνει τουλάχιστον αυτό
Γιώργο κάπου εκεί χάνεται η μπάλα... όταν μπαίνουν και ανακατεύονται τα κόμματα και οι κομματιζόμενοι στην ηγεσία των κυνηγών ... όποιο κόμμα και να ήταν ψήφους θα μετράγανε ... αν προσέξεις κανένα κόμμα δεν μας υποστηρίζει!

Από την άλλη μεριά στα ΒΠ παίζονται πολλά φράγκα ... (φτάνουν και για λαδώματα ...)

Σκέψου να έχεις οικόπεδα ή σπίτια για πούλημα στον Διόνυσο και να σου λένε οι υποψήφιοι πελάτες ... εκεί αν βγεις νύχτα σε τρώνε οι λύκοι !

Έτσι βγαίνουν οι θεωρίες περί μονόλυκου (ένας ήταν και πάει) ... δεν λέει κανείς πάμε να πάρουμε σπίτι στην εξοχή και την παρθένα φύση που την αγαπάμε και ας έχει και λύκους! (μαντρώστε τα αδέσποτα λένε)

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό να "πεταχτούμε" ως κυνηγοί στη μέση ... αρκεί που έχουν γίνει πολλές γραπτές αναφορές από τους κυνηγούς, για την "δράση" των λύκων και τον χαμό πολλών σκύλων εξ αιτίας τους...

Μια ομάδα δικηγόρων κυνηγών χρειάζεται και σε τέτοιες περιπτώσεις, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση ...να δούμε σφίγγουν οι κώλοι;
Το θέμα είναι,τί κάνουμε κι εμείς.
Δεν ξέρω κι εγώ, πόσα email-επιστολές, έχω στείλει, σε κυνηγετικές οργανώσεις,σε αντικυνηγετικές οργανώσεις,σε κόμματα,σε κανάλια,παντού.
Όταν ήταν να βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ(Θυμάστε,τί γινόταν) έστελνα συνεχώς, στο τμήμα περιβάλλοντος του κόμματος.
Επιχειρήματα,όχι βρισιές.
Όταν ο "Μπάμπης"πρίν αρπάξει την έδρα,έβριζε τους κυνηγούς, στον ΣΚΑΪ(είχε κινηθεί νομικά και η ΚΣΕ τότε) τους είχα ταράξει στα τηλέφωνα.
Εύχομαι όλοι, να έκαναν-κάνουν κάτι ανάλογο.

Είμαι περίεργος,αν αποφασίζαμε σαν κυνηγετική κοινότητα,(εδώ)να κινούμαστε νομικά, απέναντι σε όλους αυτούς που μας βρίζουν,πόσοι θα συμμετείχαν...

Back