Λύκος

Νικόλα μπορώ να σου πω πολλές διαφορές ανάμεσα στα ζώα των δύο φωτογραφιών, όπως και σε ανάλογες με αγριογουρουνα που πολλοί τα θεωρούν γνήσια. Το πάνω ζώο είναι χασκυ, ίσως και με κάποιο ποσοστό από λύκο και μου θύμισε τους <λύκους > που έβλεπα παλιά σε ταινίες του Χόλιγουντ. Για κάποιους που δεν ασχολήθηκαν αρκετά τα ζώα των δύο φωτογραφιών είναι το ίδιο είδος, όπως κάποιοι που δεν ξεχωρίζουν τους Ιάπωνες από τους μογγολους ή τους κινεζους, και το ίδιο με διάφορους αφρικανους που ενώ διαφέρουν πολύ από έθνος σε έθνος τους βλέπουν όλους σαν να ανήκουν στο ίδιο σόι, πχ αιθιοπες με νιγηριανους ή βουσμανους.

Νικόλα μπορώ να σου πω πολλές διαφορές ανάμεσα στα ζώα των δύο φωτογραφιών, όπως και σε ανάλογες με αγριογουρουνα που πολλοί τα θεωρούν γνήσια. Το πάνω ζώο είναι χασκυ, ίσως και με κάποιο ποσοστό από λύκο και μου θύμισε τους <λύκους > που έβλεπα παλιά σε ταινίες του Χόλιγουντ. Για κάποιους που δεν ασχολήθηκαν αρκετά τα ζώα των δύο φωτογραφιών είναι το ίδιο είδος, όπως κάποιοι που δεν ξεχωρίζουν τους Ιάπωνες από τους μογγολους ή τους κινεζους, και το ίδιο με διάφορους αφρικανους που ενώ διαφέρουν πολύ από έθνος σε έθνος τους βλέπουν όλους σαν να ανήκουν στο ίδιο σόι, πχ αιθιοπες με νιγηριανους ή βουσμανους.
Καλύτερα που είναι χασκυ 😅😅😅
Για λύκο μου το στείλανε 😁
Εγω έλεγα ότι ήταν κανένα υβρίδιο 🤔
Για αυτο ρώτησα εδώ που έχετε β.ελλαδα
Και τα γουρούνια εδώ είναι σμερδα τα είχε αφήσει σύλλογος το 1989 νομίζω.

Και εμένα για υβρίδιο μου κάνει.
Σκλυκαρος είναι
Έχουν αφήσει και Πελοπόννησο υβρίδια...
Τωρα στα υβρίδια παίζουν μεγάλες διαφορές όπως τα τσακάλια και τα γουρούνια..
Αυτό ήταν μακριά από χωριό και πόλη...
Ποιος ξέρει τι είναι.

Πες του να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου.
Αν μπει μέσα είναι σκύλος ... 😁
Αν είναι σκυλος θα είναι ακόμα εκεί 🤣😂🤣
Δεν μου είπε τίποτα ο άλλος ότι τον είδε πάλι.
Τωρα δεν ξέρω ρώτα τον @sam13 κολοσουρτη ήταν στα μέρη του 🤔😅😁 δεν έχω μάθει τίποτα άλλο.

Αν είναι σκυλος θα είναι ακόμα εκεί 🤣😂🤣
Δεν μου είπε τίποτα ο άλλος ότι τον είδε πάλι.
Τωρα δεν ξέρω ρώτα τον @sam13 κολοσουρτη ήταν στα μέρη του 🤔😅😁 δεν έχω μάθει τίποτα άλλο.

Πάντως σε αυτα τα μέρη που λες δεν έχω ακούσει τίποτα. Αν είχε λύκο θα το ήξερα ;)

Πάντως σε αυτα τα μέρη που λες δεν έχω ακούσει τίποτα. Αν είχε λύκο θα το ήξερα ;)
Και εγω για να είμαι σίγουρος το εβαλα να μάθω..λύκο ακούω 5χρονια 2 έχω δει σε φωτογραφίες ξαπλα αλλά ήταν όντως..

Και εγω για να είμαι σίγουρος το εβαλα να μάθω..λύκο ακούω 5χρονια 2 έχω δει σε φωτογραφίες ξαπλα αλλά ήταν όντως..

Ξέχασα να σου πω. Σε αυτο το μέρος ξέρω ένα μπουλουκι 12-15 περδικες. Άμα ανεβάσεις στο φορουμ δοκιμή μαξους vs 391. Με την μαξους να κερνάει τσαγακι την 391, θα σου πω που είναι τα πουλιά να τα βρεις με τον χομπιστα .yelling.

Last edited:
Ξέχασα να σου πω. Σε αυτο το μέρος ξέρω ένα μπουλουκι 12-15 περδικες. Άμα ανεβάσεις στο φορουμ δοκιμή μαξους vs 391. Με την μαξους να κερνάει τσαγακι την 391 θα σου πω που είναι τα πουλιά να τα βρεις με τον χομπιστα .yelling.
Δεν χάνει η 391 😅🤣🤣 ξέρω στην καλύβα σου 2 κοπάδια 😂🤣😂 αλλά φέτος ηρθα μόνο εκπαιδευτικά 😁😁😁

Φέτος γενικά δεν είχε περδικαδες πάνω. Μόνο τις 2 πρώτες βδομάδες. Μετά εξαφανιστηκαν
Τα κάψανε οι κακαδες γύρω από τους δρόμους 😅😅😅 ρε συ πλάκα πλάκα τσάι δεν έχω πετύχει εκεί πάνω το κερασες όλο με την μάξους 😂🤣😂

Τα κάψανε οι κακαδες γύρω από τους δρόμους 😅😅😅 ρε συ πλάκα πλάκα τσάι δεν έχω πετύχει εκεί πάνω το κερασες όλο με την μάξους 😂🤣😂

Το μαζεψα όλο εγώ να κερνάω 🤣
Έχει ρε τρελέ. Και στην μεριά του χτενια και του Αρτεμισίου

Back