αλο λυκος και αλο τσακαλιιιιι,,μερα με την νυχτααα,, δυστυχως καπια ατομα δεν μπωρουνε να τους ξεχωρισουνε εαν δεν εχουνε την γνωσηηη,,,δεν πηραζηηη
Τσακαλια ειναι, στο Στρυμόνα στον αγγιτη και στη Κερκίνη ειναι γεμάτο, τη μέρα κοιμουνται στα καλάμια και το βράδυ βγαίνουν βόλτα. Το σουρουπο συναυλία ακους από αυτά. Μου χει τυχει να πεσω πανω σε αγέλη καμία εικοσιπενταρια.Σπάνιοι κόβουν βόλτες..... Σέρρες
Θα την καθαρισει την περιοχη απο τα αδεσποτακια...
Είναι να τρελαίνεσαι, και καθόταν και κοίταζε το άτιμο
Να δω ποιος θα κλαψει πρωτος εδω και ως συνηθως θα ειναι καποιος ανυποψιαστος.Είναι να τρελαίνεσαι, και καθόταν και κοίταζε το άτιμο
Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα χειρότερο
Ψιλο πράγματα.
Δλδ?Ψιλο πράγματα.
Στην βόρειο αμερικανική ήπειρο όπου τα καγιότις και οι λύκοι θηρευονται νόμιμα ( στις περισσότερες πολιτείες, κτλ ) αυτο το συμβάν με ενα καγιότι να κανει επίθεση είναι μια εικόνα σύνηθες.Δλδ?
Αρα οι γονεις του παιδιου επρεπε να προσεχουν πιο πολυ...Στην βόρειο αμερικανική ήπειρο όπου τα καγιότις και οι λύκοι θηρευονται νόμιμα ( στις περισσότερες πολιτείες, κτλ ) αυτο το συμβάν με ενα καγιότι να κανει επίθεση είναι μια εικόνα σύνηθες.
Μέσα στην πόλη έχει παντού καγιότις , μπορεί να σου πεταχτεί απο το πουθενά...τι να κάνουμε να ζούμε με την απειλη του φόβου καθε στιγμή ?Αρα οι γονεις του παιδιου επρεπε να προσεχουν πιο πολυ...
Οταν εχεις ενα μικρο παιδι, εννοειται οτι δεν το αφηνεις απο τα χερια σου οταν ξερεις οτι υπαρχει τετοιος κινδυνος.Μέσα στην πόλη έχει παντού καγιότις , μπορεί να σου πεταχτεί απο το πουθενά...τι να κάνουμε να ζούμε με την απειλη του φόβου καθε στιγμή ?
Να το βάλω σε κλουβί τότε … δεν γίνονται αυτά … τα τσακάλια περνάνε έξω από την πόρτα των σπιτιών ανα πάσα στιγμή . Μέσα στην πόλη δεν επιτρέπεται η θηρευση τους και ως πανέξυπνα ζώα το εκμεταλλεύονται . Είναι να μην σου τύχει .Οταν εχεις ενα μικρο παιδι, εννοειται οτι δεν το αφηνεις απο τα χερια σου οταν ξερεις οτι υπαρχει τετοιος κινδυνος.
και εγω φιλεμου γιωργιο γενηθικα στην σερρες σε ενα χωριο και το σπιτιμας ητανε το τελευταιο απο το χωριοοοο και ειναι ακωμηηηη,,δηλ εκηνα τα χρονιαααα τα τσακαλια το βραδυ τα ειχαμε δυπλαμαςςς εξω απο τα σπιτιαμαςςςς ζημιες σε ανθρωπους δεν κανανεεε,,αλα μπουκαρανε στα κοτετσιααα στο ευκολο κυνηγι και που και που κοβανε και καμα αρνι ετσι για το πασχαααα αυτα φιλεμουυυυ θα τα ξαναπουμε πιστευωωωω;;;; ΥΓ απο που κρταη η σκουφιασου εαν θελης μου λεςςςςςςΝα το βάλω σε κλουβί τότε … δεν γίνονται αυτά … τα τσακάλια περνάνε έξω από την πόρτα των σπιτιών ανα πάσα στιγμή . Μέσα στην πόλη δεν επιτρέπεται η θηρευση τους και ως πανέξυπνα ζώα το εκμεταλλεύονται . Είναι να μην σου τύχει .
Δεν φοβούνται τίποτα και είναι παντού.και εγω φιλεμου γιωργιο γενηθικα στην σερρες σε ενα χωριο και το σπιτιμας ητανε το τελευταιο απο το χωριοοοο και ειναι ακωμηηηη,,δηλ εκηνα τα χρονιαααα τα τσακαλια το βραδυ τα ειχαμε δυπλαμαςςς εξω απο τα σπιτιαμαςςςς ζημιες σε ανθρωπους δεν κανανεεε,,αλα μπουκαρανε στα κοτετσιααα στο ευκολο κυνηγι και που και που κοβανε και καμα αρνι ετσι για το πασχαααα αυτα φιλεμουυυυ θα τα ξαναπουμε πιστευωωωω;;;; ΥΓ απο που κρταη η σκουφιασου εαν θελης μου λεςςςςςς