Λύκος

Ερωτηση προς Κ.Σ.Ε ,νομικους και λοιπους συναδελφους :
τι γινεται με το θεμα αγρια ζωα και αυτοαμυνα??
αργα η γρηγορα θα αντιμετωπισουμε και τετοια θεματα.
Αν σου απαντήσουν "μην του ρίξεις γιατί απαγορεύεται" θα κάτσεις να σε φάει;

Εγω μπορω να κανω πολλα..αλλα γιατι να μην υπαρχει διερευνηση της σωστης αντιδρασης των κυνηγων απο τους εκπροσωπους μας??
Μηπως τους στενοχωρουμε και τους κουραζουμε ή δεν θελουν με τιποτα να στενοχωρησουν το αναλογο υπουργειο??
Στο εξωτερικο οι κυνηγετικες οργανωσεις παλευουν και αυτο φαινεται...

Χαμός γίνεται από δαυτους. Εδώ μέχρι και τα τσακάλια έχουν καταντήσει να περπατάνε καταμεσήμερο στους δρόμους λες και είναι αδέσποτα σκυλιά και να μην τα νοιάζει η παρουσία μας.
Απόλυτα φυσικό αυτό που λες , δεν νιώθουν κίνδυνο οπότε αδιαφορούν . Δεν φταίνε αυτά , να φάνε προσπαθούν , από την άλλη εμείς ως κυνηγοί , ως κράτος τι μέτρα παίρνουμε ;

Απόλυτα φυσικό αυτό που λες , δεν νιώθουν κίνδυνο οπότε αδιαφορούν . Δεν φταίνε αυτά , να φάνε προσπαθούν , από την άλλη εμείς ως κυνηγοί , ως κράτος τι μέτρα παίρνουμε ;
Ειναι δουλεια του κρατους(λεμε τωρα), και οχι των κυνηγων, να παρουν μετρα.

Ερωτηση προς Κ.Σ.Ε ,νομικους και λοιπους συναδελφους :
τι γινεται με το θεμα αγρια ζωα και αυτοαμυνα??
αργα η γρηγορα θα αντιμετωπισουμε και τετοια θεματα.
Δεν ειμαι νομικος. Πιστευω πως Λύκοι τσακάλια δεν νομίζω να επιτεθούν σε κυνηγό. Ίσως αν είναι αγέλη, ίσως και παλι δυσκολο... Το μεγάλο θέμα είναι αγέλη αγριοσκυλων. Δεν φοβούνται τόσο τον άνθρωπο Πάντα προέχει η ανθρώπινη ασφαλεια. ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΩ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ.

Δεν ειμαι νομικος. Πιστευω πως Λύκοι τσακάλια δεν νομίζω να επιτεθούν σε κυνηγό. Ίσως αν είναι αγέλη, ίσως και παλι δυσκολο... Το μεγάλο θέμα είναι αγέλη αγριοσκυλων. Δεν φοβούνται τόσο τον άνθρωπο Πάντα προέχει η ανθρώπινη ασφαλεια. ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΑΓΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΖΟΠΟΡΊΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΩ ΑΓΡΙΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ.
Ηδη υπαρχει μαρτυρια σε site πεζοπορου που εκανε βολτα καπου στην παρνηθα νομιζω και μια παρεα λυκων του επαιρνε μετρα...κατεφυγε σε εκκλησακι και τον μαζεψε η πυροσβεστικη.....

Ειναι δουλεια του κρατους(λεμε τωρα), και οχι των κυνηγων, να παρουν μετρα.
Απο κοινού και σε συνεργασία πάντα με την επιστημονική ομάδα που κάνει την μελέτη . Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα . Το κράτος θα ανοίξει την ελεγχόμενη θήρευση λύκων και τσακαλιών μέσω της επιστημονικής εισήγησης και οι κυνηγοί θα ακολουθήσουν ακριβώς τις οδηγίες και θα θηρεύσουν τα ζώα όπως ορίζει η μελέτη . Ολα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε .

Ηδη υπαρχει μαρτυρια σε site πεζοπορου που εκανε βολτα καπου στην παρνηθα νομιζω και μια παρεα λυκων του επαιρνε μετρα...κατεφυγε σε εκκλησακι και τον μαζεψε η πυροσβεστικη.....
Ναι το πιστεύω, αλλά σε κυνηγό δεν νομίζω α τολμήσουν. Εγώ δεν έχω δει λύκος ούτε τσακάλι. Έχω όμως κάμποσα επεισόδια με αγριοσκυλα στα χρόδια που κυνηγούσα. Λύκοι θυμάμαι παλιά πως πήγαν ν αρπάζουν σκύλο γνωστού. Σκύλο όχι κυνηγό. Ευάλωτα άτομα στην φύση είναι επικίνδυνο πολυ. Αλλά φοβάμαι πιο πολύ τ αγριοσκυλα.

Last edited:
Απο κοινού και σε συνεργασία πάντα με την επιστημονική ομάδα που κάνει την μελέτη . Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα . Το κράτος θα ανοίξει την ελεγχόμενη θήρευση λύκων και τσακαλιών μέσω της επιστημονικής εισήγησης και οι κυνηγοί θα ακολουθήσουν ακριβώς τις οδηγίες και θα θηρεύσουν τα ζώα όπως ορίζει η μελέτη . Ολα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε .
Αυτο στην Ελλαδα, μονο αν γινει θαυμα...

Άμα μου τη πέσει ο λύκος, ή το αγριόσκυλο σιγά να μην περιμένω πότε θα βγάλει το κράτος απόφαση αν είναι νόμιμο ή όχι .
Ζώα του Θεού είναι και τα προστατεύουμε, αλλά ως ένα σημείο.
σ.σ. Προ ημερών εμφανίστηκε αγέλη 7 λύκων 100μ από την αυλή μου.
https://www.newsbomb.gr/ellada/stor...lykon-katavroxthizei-skylia-apo-avles-spition
http://www.eviatop.eu/2024/12/blog-post_377.html

Άμα μου τη πέσει ο λύκος, ή το αγριόσκυλο σιγά να μην περιμένω πότε θα βγάλει το κράτος απόφαση αν είναι νόμιμο ή όχι .
Ζώα του Θεού είναι και τα προστατεύουμε, αλλά ως ένα σημείο.
σ.σ. Προ ημερών εμφανίστηκε αγέλη 7 λύκων 100μ από την αυλή μου.
https://www.newsbomb.gr/ellada/stor...lykon-katavroxthizei-skylia-apo-avles-spition
http://www.eviatop.eu/2024/12/blog-post_377.html
Δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει αλλού . Και ακόμη και να επιτραπεί η διαχείρηση του πάλι θα έρχεται διότι θα είναι ασφαλής μιας και απαγορεύεται το κυνήγι εντός κατοικημένης περιοχής .

Back