Μάλλινη τάπα

Νίκο,
Συγχαρητήρια για την ποιότητα του χαρακτήρα σου.
(Τον Νίκο, ούτε τον ξέρω ούτε με ξέρει προσωπικά. Μόνο διαδικτυακά και με κάποια μηνύματα).

Μια παρεα ειμαστε Λευτερη μου...
Ειναι ''βαρυ'' και ασχημο να χανουμε εναν καλο φιλο !!!
Ευχομαι να κανει ''πισω'' ο φιλος ο Λαμπης...και αρχισει να γραφει !!!
Εγω τον γνωριζω διαδικτυακα απο παλια...και εχω εκτιμησει το ΗΘΟΣ ΤΟΥ !!!
Περα απο αυτο....ειναι καλος ιδιογομωτης....και εκεινο το ''γαμηδι'' το 57,8....( :D ) μου ελειψε
βρε Λαμπη μου !!!:)🥰

Μια παρεα ειμαστε Λευτερη μου...
Ειναι ''βαρυ'' και ασχημο να χανουμε εναν καλο φιλο !!!
Ευχομαι να κανει ''πισω'' ο φιλος ο Λαμπης...και αρχισει να γραφει !!!
Εγω τον γνωριζω διαδικτυακα απο παλια...και εχω εκτιμησει το ΗΘΟΣ ΤΟΥ !!!
Περα απο αυτο....ειναι καλος ιδιογομωτης....και εκεινο το ''γαμηδι'' το 57,8....( :D ) μου ελειψε
βρε Λαμπη μου !!!:)🥰
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κ.Νίκο .
Να ξέρεις ότι στην ....σύγχρονη κοινωνία που ζούμε η ειλικρίνεια -ευθύτητα αντιμετωπίζεται
στα μείον αντί στα σύν στον άνθρωπο !
Όλα καλά ,κοιτάμε μπροστά πάντα .

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κ.Νίκο .
Να ξέρεις ότι στην ....σύγχρονη κοινωνία που ζούμε η ειλικρίνεια -ευθύτητα αντιμετωπίζεται
στα μείον αντί στα σύν στον άνθρωπο !
Όλα καλά ,κοιτάμε μπροστά πάντα .

Τα ξερω ολα αυτα...και τα ''παλευω''....
Οπως λες...κοιταμε μπροστα....γι' αυτο και εγω ....και πολλοι φιλοι σε θελουμε ενεργο μελλος...
Αρχισε να γραφεις φιλε... :) :cool:

Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ PERCORSO CACCIA FIBRE NSI και MASTER HP FIBRE, Φυσίγγια NSI ;

Το site του Καλκατζάκου αναφέρει ότι και τα 2 είναι 36 γρ γεμισμένα με TECNAn.
Τα έχει δοκιμάσει κάποιος;
Σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω σε no. 4 για λαγό σε πλάγιο δίκαννο BRNO, τσοκάρισμα Full/Extra-Full.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημήτρης

Attachments

• Percorso-caccia-fiber.jpg
    Percorso-caccia-fiber.jpg
    322,6 KB · Προβολές: 3
  • Master-HP-fiber.jpg
    Master-HP-fiber.jpg
    176,9 KB · Προβολές: 3
Καλησπέρα σε όλους.
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά μεταξύ PERCORSO CACCIA FIBRE NSI και MASTER HP FIBRE, Φυσίγγια NSI ;

Σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω σε no. 4 για λαγό σε πλάγιο δίκαννο BRNO, τσοκάρισμα Full/Extra-Full.

Δημήτρης
::: το percorso μάλλινη δεν έχω ακούσει να το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος. Έχει πλέον καταργηθεί. Το master είναι καλο αλλά ένα κλώτσημα θα το φας. Εγώ σε πλάγιο θα σου πρότεινα το χάρτινο pape rottweil γιατί δεν κλωτσάει ενώ βγάζει δύναμη και σταθερότητα. Καλο είναι και το bp mg2 μάλλινη nickel .
Μιας και είσαι στην nsi , αν ξεπεράσεις το άγχος των γραμμαρίων , θα πρότεινα το καλύτερο μαλινοταπο της , και ένα από τα τοπ στην αγορά διαχρονικά , το super felt 34 γρ
Δυστυχώς θέλει δοκιμές γιατί κάποια μαλινοταπα σε κάποιες κάνες δίνουν κλειστότερη τουφεκιά από το συγκεντρωτηρα.

Καλησπέρα σε όλους.

Δημήτρης
το ιδιο με τον κωστη,στο super felt πηγαινε ,θα σε ικανοποιηση απολυτα οπως και το rotwiell

::: το percorso μάλλινη δεν έχω ακούσει να το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος. Έχει πλέον καταργηθεί. Το master είναι καλο αλλά ένα κλώτσημα θα το φας. Εγώ σε πλάγιο θα σου πρότεινα το χάρτινο pape rottweil γιατί δεν κλωτσάει ενώ βγάζει δύναμη και σταθερότητα. Καλο είναι και το bp mg2 μάλλινη nickel .
Μιας και είσαι στην nsi , αν ξεπεράσεις το άγχος των γραμμαρίων , θα πρότεινα το καλύτερο μαλινοταπο της , και ένα από τα τοπ στην αγορά διαχρονικά , το super felt 34 γρ
Δυστυχώς θέλει δοκιμές γιατί κάποια μαλινοταπα σε κάποιες κάνες δίνουν κλειστότερη τουφεκιά από το συγκεντρωτηρα.

Βασικά το χάρτινο pape rottweil ψάχνω (σε no. 4 ή 3) αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω ας μου πει.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Βασικά το χάρτινο pape rottweil ψάχνω (σε no. 4 ή 3) αλλά δεν μπορώ να το βρω. Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω ας μου πει.
Δυστυχώς είναι σε έλλειψη όπως και το waidmannsheil. Μόνο τυχαία αν έχει μείνει σε κάποιο μαγαζί.

Θα δυσκολευτεις πολυ
Μονο αν βρεις καπου στοκ και μακαρι να βρεις
Περσυ Κυπρο ουτε με ταμα δεν το βρισκαμε

Καλησπέρα σε όλους.

Δημήτρης
Το περκοσο έχει καταργηθεί ήταν καλό φυσιγγι έριχνα στις περδικες έχω από στοκ 4 5 κουτια ακόμα 6αρι 7αρι ,το άλλο δε το χω ρίξει ποτέ

Το περκοσο έχει καταργηθεί ήταν καλό φυσιγγι έριχνα στις περδικες έχω από στοκ 4 5 κουτια ακόμα 6αρι 7αρι ,το άλλο δε το χω ρίξει ποτέ
Έχω κι εγώ ένα percorso με την μάλλινη νο6,αλλά δεν τα έχω ρίξει.

Last edited:
Back