Κάτσε να πάρω τηλέφωνο! Θα μας κάψεις το δάσος!Συμβαίνει τώρα.. Ευτυχώς έχω καλούς γείτονες κ δεν θα φωνάξουν πυροσβεστική...View attachment 64433
Πού μένεις;; γείτονας είσαι;;. Ραφήνα σύνορα με Λούτσα είμαι...Κάτσε να πάρω τηλέφωνο! Θα μας κάψεις το δάσος!
Χταπόδια έχει εκεί ρε! Ρίξε κάνα πλοκάμι να βλέπεις λίγο!Πού μένεις;; γείτονας είσαι;;. Ραφήνα σύνορα με Λούτσα είμαι...
Αυτά είναι!!!
Πάντα μερακλής
βαλε και λιγο πατατουλα τηγανιτη!
https://www.protothema.gr/world/art...Social&utm_source=Facebook#Echobox=1673094730Δυστυχώς μας νοικοκυρεψανε πάει το πετρογκαζ μαζί με τη μπουκάλα από το γκαράζ, που το είχαμε για να μην τηγανίζουμε μέσα στο σπίτι.100 € ζημιά χωρίς να υπολογίσουμεαλλα 60€ αλυσίδες λουκέτα για να ασφαλίσουμε τα
καινούργια.View attachment 64617View attachment 64618
Που να τους σκάσουν στα χέρια να μπουν σε τροχιά γύρω από την γη τα @ρχιδι@.Δυστυχώς μας νοικοκυρεψανε πάει το πετρογκαζ μαζί με τη μπουκάλα από το γκαράζ, που το είχαμε για να μην τηγανίζουμε μέσα στο σπίτι.100 € ζημιά χωρίς να υπολογίσουμεαλλα 60€ αλυσίδες λουκέτα για να ασφαλίσουμε τα
καινούργια.View attachment 64617View attachment 64618
Νοικοκύρης!Δυστυχώς άργησες έχουμε φάει ήδη και το γλυκάκι. View attachment 65018View attachment 65019