Ώπα τώρα το είδα και ζγουρι και πρατινα και ένα μουνουχιΈνα απ'αυτα...View attachment 70738
Ώπα τώρα το είδα και ζγουρι και πρατινα και ένα μουνουχιΈνα απ'αυτα...View attachment 70738
Με ρίχνεις...Πάρε τον Άλεξ κι ελάτε δώθε.....Ώπα τώρα το είδα και ζγουρι και πρατινα και ένα μουνουχι
Μη λες τέτοια θα κινήσουμε χα χαΜε ρίχνεις...Πάρε τον Άλεξ κι ελάτε δώθε.....
Το μουνουχι δικό μου!Ώπα τώρα το είδα και ζγουρι και πρατινα και ένα μουνουχι
Πάρη, διήμερο ήταν το ψάρεμα; Σε ρωτάω γιατί οι δύο δεξιά φαίνονται πολύ πιο φρέσκες από τις άλλες.Ένα απ'αυτα...View attachment 70738
Οι απαιτήσεις σου έχουν πάει σε άλλο επίπεδοΤο μουν.....ι δικό μου!
Διήμερο Βασίλη! Οι αριστερά είναι καθαρισμένες....Πάρη, διήμερο ήταν το ψάρεμα; Σε ρωτάω γιατί οι δύο δεξιά φαίνονται πολύ πιο φρέσκες από τις άλλες.
Ναι, έχεις δίκιο. Τώρα έκανα ζουμ στο κινητό και το είδα. Στην αρχή είδα μόνο την διαφορά στα χρώματα.Διήμερο Βασίλη! Οι αριστερά είναι καθαρισμένες....
Ουι με 6+1 την έριξες
Φρεσκο πραμα ΒασιληΝαι, έχεις δίκιο. Τώρα έκανα ζουμ στο κινητό και το είδα. Στην αρχή είδα μόνο την διαφορά στα χρώματα.
Παει χαλασε και αυτός ήταν ένας βολικός παει αλλά τι να πεις με τις παρέες που κάνειΟι απαιτήσεις σου έχουν πάει σε άλλο επίπεδο
Είναι σε διατροφή είπαμεΓια να στουμπωσει με ψάρι ο αλεξ πρέπει να του έχεις καμια γαλάζια φάλαινα
ΟκΤο μουνουχι δικό μου!
Είναι σε διατροφή είπαμε
Α ένας ένας να ξεπετάγονταιΧάρη είμαστε και εμείς εδώ....που να φαει
και ζυγούρι και πρατινα ο άνθρωπος.. View attachment 70763
Λοιπόν Γιάννη θα ρίξουμε ένα ζγουρι κεμπάπΧάρη είμαστε και εμείς εδώ....που να φαει
και ζυγούρι και πρατινα ο άνθρωπος.. View attachment 70763
Είναι παλιά...έχει φαγωθεί...αλλά κάτι υπάρχει άλλο..Λοιπόν Γιάννη θα ρίξουμε ένα ζγουρι κεμπάπ
Και πα ι δακια πρατινα και θα φέρεις και μια τέτοια να τη ρίξουμε στη σχάρα