Μαγκάλια και Σούβλες

Η γκιοσα τρώγεται σκετη ρε ιεροσυλε .yel.
Ελπίζω Σταμάτη να έχεις φάει γνήσια γκιόσα στο Αραχναίο (Χέλι) Αργολίδας. Οπως λέει και ένας φίλος εκεί είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης στην γκιόσα.

Τι θα λέγατε όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα...να κανονίζαμε καμιά μάζωξη για μπυριτσα...πριν αρχίσουν η διακοπές και την κοπανισουμε...έχει φτιάξει ο καιρός...Η μπύρα τραβιέται...έχουμε αρκετό καιρό να το κάνουμε..
Για μετά τις 15 ...20 του μήνα...
Αν υπάρχει ενδιαφέρον πες το....καθώς και πρόταση για χώρο...

Ελπίζω Σταμάτη να έχεις φάει γνήσια γκιόσα στο Αραχναίο (Χέλι) Αργολίδας. Οπως λέει και ένας φίλος εκεί είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης στην γκιόσα.

Εννοείται πως έχω φάει στο χέλι Γιώργο μου. Αργολίδα = η μεκα της γκιοσας.... πολύ δυνατός νομός επίσης για σούβλα κυρίως η Αιτωλοακαρνανία

Εννοείται πως έχω φάει στο χέλι Γιώργο μου. Αργολίδα = η μεκα της γκιοσας.... πολύ δυνατός νομός επίσης για σούβλα κυρίως η Αιτωλοακαρνανία
Τι είναι η γκιόσα και τα παέλια ρε Σαμ ? δεν τους καταλαβαίνω τους μονάντερους ...

Τι είναι η γκιόσα και τα παέλια ρε Σαμ ? δεν τους καταλαβαίνω τους μονάντερους ...

Εσενα θα σε πάμε για γκιοσα σίγουρα ;) . Την παεγια και λοιπούς εκμοντερνισμους αστην για τον @outlander Και τον @Alex37 που το παίζουν γκουρμεδιαρηδες

Back