Σε είδα έμπειρε... μεταξύ παλιάς και καινούργιας μπύρας έκανες γαργαρα με μελιτζάνες ιμάμ.Είπα και εγώ ξερς αλλά δε ξερς
Το νερό το έχει όταν αλλάζει μπίρα να κάνει γαργάρα την παλιά να γεύεται την καινούργια εγώ θα στα λέω αιντε
Σε είδα έμπειρε... μεταξύ παλιάς και καινούργιας μπύρας έκανες γαργαρα με μελιτζάνες ιμάμ.Είπα και εγώ ξερς αλλά δε ξερς
Το νερό το έχει όταν αλλάζει μπίρα να κάνει γαργάρα την παλιά να γεύεται την καινούργια εγώ θα στα λέω αιντε
Ρε συ έχει ζέστηΑιντε ρε Γιαννακο ανησυχήσαμε
Το νερό τι το θελς σκουριάζει είπαμε
Πρέπει να έχω δοκιμάσει πάνω από 50...Είπα και εγώ ξερς αλλά δε ξερς
Δεν καθοσουν εδω να πήγαινες κάθε μέρα Λαοκρατη.Όχι ρε συ...Η μπύρα εδώ πίνεται με ξερό λουκάνικο όπως το βλέπεις..
Ξανθιές μαύρες κόκκινες θολές απο όλες εΠρέπει να έχω δοκιμάσει πάνω από 50...
Θα αναπληρωσω....Δεν καθοσουν εδω να πήγαινες κάθε μέρα Λαοκρατη.
Γεια σου Χρισταρα ρίξε και ένα κοκκινέλι και είσαι άρχονταςΈτοιμα και τα συκωτάκια!View attachment 73507
Μερακλής!Έτοιμα και τα συκωτάκια!View attachment 73507
μωρε τι παραπονιαρηκα ματακια που εχηηηηΈτοιμος και ο αυτιάς!View attachment 73508
Τη βότκα την προσπεράσεις;Με ψητό ..Εποχες ΠΑΣΟΚ...Πως την πίνετε, αυτή τη Φιξ...
Δώσε ντουμάνι Κυριάκο.
Κυριάκο μας πέθανες βραδιάτικα....με αυτή την κάπνα
Έπιασε μέχρι εκεί εΚυριάκο μας πέθανες βραδιάτικα....με αυτή την κάπνα
Δώσε πόνο πήρε φωτιά η Καλαμαρια
Γι αυτό απαγορευότανε στους Απάτσι να ψήνουν προβατίνα, για να μην κάνουν παρεμβολές στις τηλεπικοινωνίες...