Μαγκάλια και Σούβλες

Αυτες ακόμη και στην κατάψυξη έχουν τη δύναμη να σου κρύβονται.
Ομως μεχρι εδω ήταν. .big smile.
Σε ασπρο κρασάκι με αρωματικα απο τις 7 το πρωι και πάνε για λεμονάτο
View attachment 76802
View attachment 76803
Ετσι που τις απλωσες με τοσα καλουδια θα ερθει το υπολοιπο κοπαδι φωναζοντας κινημα της πετσετας ρε φιλε .sarcastic.

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
Να δω πως θα πάω στο βουνό μετά .
.big smile.

1692014161325.png
1692014180587.png

Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από τη ρυθμιστική γιατί έχω εκνευριστεί με τα @@@@@@ και είπα να φάω τις καριόλες μου συνοδεία φασολιών κόκκινων σαλάτα και κρασάκι Λήμνου από Μοσχάτο Αλεξανδρείας. Ψωμάκι ολικής ζυμωμένο από τα χεράκια μου , τυράκι γίδινο ντόπιο και ωραια θέα.
.big smile.

View attachment 76816
View attachment 76817
Κι'αυριο μερα ειναι......

.big smile.

View attachment 76816
View attachment 76817
Τώρα μιλάς καλά, θείο!🥰
Όχι που μας έλεγες για σαρδέλες!
Μα σαρδέλες?!?!
Σαρδέλες!?!?
Ας εβαζες κανένα ψάρι τουλάχιστον!

.big smile.

View attachment 76816
View attachment 76817
Βλέπω σου έκοψε την όρεξη η ιστορία με την ρυθμιστική , καλή χώνεψη!!

Back