Ειδα και εγω μηνυμα απο Sakis, λεω την χηνα στα καρβουνα εκανε!
Κάποτε και εγώ σαν εσένα φωτιά και ψήσιμο στο φουλ ώσπου έφτασαν τα τριγλυκερίδια 1050 χοληστερίνη 400 όλα πτανα
Δεν εχει καμια σχεση το ψησιμο μεΚάποτε και εγώ σαν εσένα φωτιά και ψήσιμο στο φουλ ώσπου έφτασαν τα τριγλυκερίδια 1050 χοληστερίνη 400 όλα πτανα
Ότι και να φτιάξεις καλοφάγωτα ορεξη να έχεις
Όλη την εβδομάδα τρέχω σαν τον παλαβό... Σαββατοκύριακο όμως..ρέει το τσίπουρο και τα κοψίδια στο εξοχικό..Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με χοληστερίνη κτλ...Σε ευχαριστώ Χάρη!Κάποτε και εγώ σαν εσένα φωτιά και ψήσιμο στο φουλ ώσπου έφτασαν τα τριγλυκερίδια 1050 χοληστερίνη 400 όλα πτανα
Ότι και να φτιάξεις καλοφάγωτα ορεξη να έχεις
Συμφωνώ απόλυτα!!Δεν εχει καμια σχεση το ψησιμο με
Ολα αυτα αδερφε
Ακομη και καθε μερα να το κανεις
Και εγω λατρης του ψησιματος ειμαι
Το θεμα ειναι να τρως με μετρο και να πινεις με μετρο περαν τον ειδικων περιστασεων
Και το πως το συνοδευεις το φαι
Σε οτι και αν ειναι να φας
Μπορει ψησταρια να μην αναψες ποτε και η χοληστερινη και τα τριγκυκεριδια να ειναι στο κοκκινο
Δυστυχώς Χρύσανθε ούτε στο φαγητό ούτε στο ποτό είχα μετροΔεν εχει καμια σχεση το ψησιμο με
Ολα αυτα αδερφε
Ακομη και καθε μερα να το κανεις
Και εγω λατρης του ψησιματος ειμαι
Το θεμα ειναι να τρως με μετρο και να πινεις με μετρο περαν τον ειδικων περιστασεων
Και το πως το συνοδευεις το φαι
Σε οτι και αν ειναι να φας
Μπορει ψησταρια να μην αναψες ποτε και η χοληστερινη και τα τριγκυκεριδια να ειναι στο κοκκινο
ΧαρηΔυστυχώς Χρύσανθε ούτε στο φαγητό ούτε στο ποτό είχα μετρο
Άμα σπάσω τον αλτσο κλαφτα Χαράλαμπε που λεν
Τι ειναι ο αλτσος;Δυστυχώς Χρύσανθε ούτε στο φαγητό ούτε στο ποτό είχα μετρο
Άμα σπάσω τον αλτσο κλαφτα Χαράλαμπε που λεν
κάνε ένα ταξιδάκι προς τα εδώ και θα το μάθεις!!! Είναι έκπληξη...Τι ειναι ο αλτσος;
ΑλυσίδαΤι ειναι ο αλτσος;
Και χοντρή τις άλλες τις κόβουμε γρήγορα χα χαΑλυσίδα
Αλυσο το λεμε εδωκάνε ένα ταξιδάκι προς τα εδώ και θα το μάθεις!!! Είναι έκπληξη...
Αλυσίδα
Μην τα αποκαλύπτεις !!!!Και χοντρή τις άλλες τις κόβουμε γρήγορα χα χα
Ε αφού ρωτησε ο άνθρωπος να μη πωΜην τα αποκαλύπτεις !!!!
Εντάξει έλα εσύ και θα στο λέμε έκοψες τον αλυσο!!Αλυσο το λεμε εδω
Εχουμε την εκφραση
´εκοψε αλυσό
Άμα το κόψεις Χρύσανθε τι αλτσο τι αλυσο τι καπίστρι το ίδιο είναιΑλυσο το λεμε εδω
Εχουμε την εκφραση
´εκοψε αλυσό
Που Ρα στλαρσα να πει αλυσο θα σκωθει σούζα τ’αλογακιΕντάξει έλα εσύ και θα στο λέμε έκοψες τον αλυσο!!