Τώρα δεν ξηγιεσαι όμορφα!!! Τι πράγματα είναι αυτά;;;;
Παρενέργειες απο τον κορονοιοΤώρα δεν ξηγιεσαι όμορφα!!! Τι πράγματα είναι αυτά;;;;
Ναι ναι...συμπλήρωμα βιταμινών και ενίσχυση ανοσοποιητικού στην σχάρα...Παρενέργειες απο τον κορονοιο
Λοιπόν αγαπητέ μου φίλε Δημήτρη έχω να σου εκφράσω ότι τώρα τελευταία δεν ξηγιεσαι καθόλου καλά!!! Δλδ τι θέλεις να πάρουμε κανένα αντισκηνο και να έρθουμε να μπαστακωθουμε στα Τζουμέρκα ;;;;;Μετά την πρωινή βόλτα το φιλαράκι μου πήγε για ψάρεμα και μου πιασε πέστρεφες οπότε εγώ πρέπει τώρα να τις ψήσω.
View attachment 89007
View attachment 89008
ΦυγαμεεεεεΛοιπόν αγαπητέ μου φίλε Δημήτρη έχω να σου εκφράσω ότι τώρα τελευταία δεν ξηγιεσαι καθόλου καλά!!! Δλδ τι θέλεις να πάρουμε κανένα αντισκηνο και να έρθουμε να μπαστακωθουμε στα Τζουμέρκα ;;;;;
Πεστροφόσκυλο!!!!Μετά την πρωινή βόλτα το φιλαράκι μου πήγε για ψάρεμα και μου πιασε πέστρεφες οπότε εγώ πρέπει τώρα να τις ψήσω.
View attachment 89007
View attachment 89008
Ε μα είναι πράγματα αυτά που μας ανεβάζει ;;;; Θα μαζευτούμε όλοι εκδρομή στα Τζουμέρκα !!!! Και ο Δημήτρης θα αναλάβει την σίτιση μαςΦυ
Φυγαμεεεεε
Θα του κανουμε και ανακαινηση το καγγελο
Δεν θα μας τρελανει αυτος εμας με τα βουνα του και τα κουφου παντα του που κανει με τα μαχαιρια
Πολυ θα χαρω να γινόταν.Ε μα είναι πράγματα αυτά που μας ανεβάζει ;;;; Θα μαζευτούμε όλοι εκδρομή στα Τζουμέρκα !!!! Και ο Δημήτρης θα αναλάβει την σίτιση μας
Επειδή κάτι διάβασα,για συνταξιοδότηση:Μόνο με τον όρο,ότι δεν θα ανεβάζεις, κάθε μέρα, φωτογραφίες,από τα Τζουμέρκα.Μετά την πρωινή βόλτα το φιλαράκι μου πήγε για ψάρεμα και μου πιασε πέστρεφες οπότε εγώ πρέπει τώρα να τις ψήσω.
View attachment 89007
View attachment 89008
Τον περιμένει η διαχείριση στη γωνία.Μολις πει επιτέλους βγήκα Μπαν μόνιμο.Επειδή κάτι διάβασα,για συνταξιοδότηση:Μόνο με τον όρο,ότι δεν θα ανεβάζεις, κάθε μέρα, φωτογραφίες,από τα Τζουμέρκα.
Δεν γίνεται να λιώνουμε εμείς,στη χαβούζα,κι εσύ,να αγναντεύεις τα περδικοβούνια...
Πάλι μπαν μοιράζεις εσυ;;;;;Τον περιμένει η διαχείριση στη γωνία.Μολις πει επιτέλους βγήκα Μπαν μόνιμο.
Εσύ κάτσε καλά γιατί θα σου στείλω τον Χάρη!Πάλι μπαν μοιράζεις εσυ;;;;;
Ε και;;; Νομίζεις με φοβίζεις;;;; Εδώ τον κάλεσα μόνος μου!!!!Εσύ κάτσε καλά γιατί θα σου στείλω τον Χάρη!
Εμείς τον έχουμε στα πόδια μας,εσύ δε ξέρεις τι σου έρχεταιΕ και;;; Νομίζεις με φοβίζεις;;;; Εδώ τον κάλεσα μόνος μου!!!!
Έτσι,μάλιστα.Τον περιμένει η διαχείριση στη γωνία.Μολις πει επιτέλους βγήκα Μπαν μόνιμο.
Πες ότι θες!!! Θα γίνει συνάντηση και η τσίκνα θα φτάσει από την Θεσσαλία στην Αττική !!!!!!Εμείς τον έχουμε στα πόδια μας,εσύ δε ξέρεις τι σου έρχεται