Μαγκάλια και Σούβλες

Ο σημερινός εγκλεισμός λόγω καιρού είχε σαν αποτέλεσμα, προβατίνα με μακαρόνι.
Το μόνο μειον είναι ότι δεν είχα μακαρόνι πολύ χοντρό.

View attachment 96015
Δεν τρωγόταν φαντάζομαι το ψιλό μακαρόνι .sarcastic.

Εγω μόνος είμαι εδώ ό,τι γουστάρω κάνω Δύο μπεκατσούλες σήμερα με ρυζάκι.
Η μία ήταν από τις πρώτες που είχα χτυπήσει καί την είχα ξέχωρα. , γιατί μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο λίπος είχε και ήταν και μεγάλο πουλί.
Γευστικά ήταν κορυφή καμία σύγκριση με την άλλη

1740920193374.jpeg

1740920042043.jpeg

αντε καλη σαρακωστη παιδεςςς,,,σημερα την βγαλαμε στο βουνο με θαλασινα κυνηγιαααα .yel. μυδακια τυγανι σαγανακι και καλαμαρακιαααα ταραμα λαγανα κτλ .yel. περασαμε ωμορφα με καλη παρεα και πηραγματαααα.sarcastic.

αντε καλη σαρακωστη παιδεςςς,,,σημερα την βγαλαμε στο βουνο με θαλασινα κυνηγιαααα .yel. μυδακια τυγανι σαγανακι και καλαμαρακιαααα ταραμα λαγανα κτλ .yel. περασαμε ωμορφα με καλη παρεα και πηραγματαααα.sarcastic.
ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΗ

Νομίζω ότι είσαι αυτός που κεφάρει χτυπώντας παλαμάκια; Ο γνωστός από ό,τι πληροφορήθηκα και ως ''χηνοκυνηγός''....think.

Ένας διευθυντής Γενικής Ιατρικής ΔΕΝ ήρθε σήμερα στο ΚΥ. Γιατί; Ρώτησα τη νοσηλεύτρια. ''Εφαγε χθες θαλασσινά και έπαθε ΔΙΑΡΡΟΙΑ!'',μου απάντησε εκείνη...😿o_O
Καλά χθες άδειασαν ότι σαβούρα είχαν στα ψυγεία για 1 χρόνο

Back