Ειδικά η προβατίνα και ας φουντώνει άμεσαΤο κρεας στα καρβουνα.....θελει δυνατη φωτια.....και μια φορά γυρισμα..... τα ''γουστα'' ομως
διαφέρουν.......
Αντί για νερό ρίχνεις στο κάρβουνο ξύδι σβήνει την φλόγα αλλά όχι την θράκα
Ειδικά η προβατίνα και ας φουντώνει άμεσαΤο κρεας στα καρβουνα.....θελει δυνατη φωτια.....και μια φορά γυρισμα..... τα ''γουστα'' ομως
διαφέρουν.......
Ειδικά η προβατίνα και ας φουντώνει άμεσα
Αντί για νερό ρίχνεις στο κάρβουνο ξύδι σβήνει την φλόγα αλλά όχι την θράκα
Εχω την ίδια...ωραία!Τελευταία μέρα του χρόνου και επιβάλλεται να πάρουν φωτιά οι σούβλες και τα μαγγαλια
View attachment 7900
Ωραίος, από που αυτή η ψησταριά;Τελευταία μέρα του χρόνου και επιβάλλεται να πάρουν φωτιά οι σούβλες και τα μαγγαλια
View attachment 7900
Εγώ την πήρα από εδώ Θεόδωρος Δαρδαβιλας λέγεταιΩραίος, από που αυτή η ψησταριά;
Οκ ευχαριστώ, καλή συνέχεια, καλά να περάσετεΕγώ την πήρα από εδώ Θεόδωρος Δαρδαβιλας λέγεται
αλλά γενικά βρίσκεις σε καταστήματα με ψησταριές κτλ
γιατι τι θελης να ψησηςςς ρεγγεςςςςΩραίος, από που αυτή η ψησταριά;
θα τις δοκιμασω σε λιγες μερες και θα σου πω...Νικόλα δοκίμασε να πάρεις χοιρινές λαιμού από το κρεοπωλείο έχετε και καλά χοιρινά επάνω
και την ώρα του ψησίματος τις ψεκάζεις με θυμάρι αλάτι πιπέρι και σουμακ
Το δίλιτρο κοκκινέλι θα αδειάσει αεροπορία λεμεεεεεε
Εγώ τις καρέ δεν τις παίρνω θέλω να έχουν και λίγο λιπακι επάνω να τραβάνε κρασί