Manos
Staff member
Α το πουλάκι μου τώρα πίνει με αλκοολ μπύρα ε; Να σε δω να παραγγέλνεις ξανά άνευ και τα λέμε. Ωραίο πρωινό, δυναμωτικό!
Γνωστη η φυσιογνωμια του Κυριου βρε που τον ξερω
Αναγκαστικά φιλαράκι.....Α το πουλάκι μου τώρα πίνει με αλκοολ μπύρα ε; Να σε δω να παραγγέλνεις ξανά άνευ και τα λέμε. Ωραίο πρωινό, δυναμωτικό!
Πέσανε μπεκάτσες ναι....δύο σηκώματα κάναμε.Γνωστη η φυσιογνωμια του Κυριου βρε που τον ξερω
Λες να πεσανε μπεκατσες λογω αλλαγης του καιρου
Καλα να περνατε Αρχοντες σημερα εχει το προγραμμα μαγγαλοθεραπεια
Μπεκατσα! Τι κάνεις εκεί? Θα σε κολλήσει καμμία κόντρα δόση , σου έχω πει να μην κάνεις κακιές παρέες.
Τουρσί είναι αυτό στο πιάτο?
Εκει τον εχεις ε; Και πίνει και με αλκοόλ . Κοίτα μη σου πάθει τίποτα και τον τρέχεις Εμαθα εγω πως ειναι κάτω. Τον τρίτο που τον έχετε ;
Εδώ είναι...τν έχω καβατζάρει.......κ μη φοβάσαι...δν παθαίνει τίποτα γιατί έχει καλό καρμπιρατέρ.... ..εξάλλου τν πάω στο ρελαντί...Εκει τον εχεις ε; Και πίνει και με αλκοόλ . Κοίτα μη σου πάθει τίποτα και τον τρέχεις
Ο τρίτος κάπου κόβει βόλτες στα μέροι σου.....προς Ηλιούπολη ψάξε....Τον τρίτο που τον έχετε ;
Ε ναι.....τους αλανιάριδες του ταϊζω αυγά από αλανιάρες κότες.......τα αυγα που τον ταιζεις ειναι απο αλανιάρες δικές σου;
Ναι Γιάννη!!!Τουρσί είναι αυτό στο πιάτο?
Γι'αυτό τραβιέται η μπύρα. .Ο καλύτερος μεζές μπράβο.Ναι Γιάννη!!!
Πιπεριά φλωρίνης ψημένη σε φούρνο πάνω σε λαδόκολλα....αποφλοιωμένη και γεμισμένη με λάχανο,μαϊντανό,καρότο ψιλοκομμένα κ βουτηγμένα στο ηλιέλαιο....
Ωχ ,πλάκωσε το βαρύ πυροβολικό.....
Aμα εχεις Χασαπη μερακλη φτιαχνεις θαυματαΩχ ,πλάκωσε το βαρύ πυροβολικό.....
Ευτυχώς ρε φίλε που η προβατίνα Βοιωτίας δεν είναι σαν τις χτικιασμένες τσίχλες της
Εγω σήμερα φίλε ξηγήθηκα μπιφτέκια απο κιμά πρόβειο (μπούτι) Αθαμανικών ορεων
Ααα.... πουλάκια μου, βρήκατε ευκαιρία τώρα που έλειπα!!!!
Αμ..τη να σου κάνω......άλλος πάει πάνω και άλλος έρχεται κάτω....Ααα.... πουλάκια μου, βρήκατε ευκαιρία τώρα που έλειπα!!!!
Μπράβο παληκάρια, πάντα τέτοια!
Να σπάει η ρουτίνα.......Αμ..τη να σου κάνω......άλλος πάει πάνω και άλλος έρχεται κάτω....