ΣΚ και λαχανικα δεν παιζουνΚώστα ξέρεις περίπου τι χρώμα και τι σχήμα έχουν τα λαχανικά;
ακομα και στο στρατευμα ο γκοτζιλα εχει την τιμητικη του
ΣΚ και λαχανικα δεν παιζουνΚώστα ξέρεις περίπου τι χρώμα και τι σχήμα έχουν τα λαχανικά;
Άσε που μπορει να σε πάει και ...πριονοκορδέλα !ΣΚ και λαχανικα δεν παιζουν
ακομα και στο στρατευμα ο γκοτζιλα εχει την τιμητικη του
Φίλε μου αυτό το ψήσιμο με την πέτρα είναι τρέλα. Η πατάτα είναι ωμή όταν την βάζεις επάνω?
Ναι φίλε μου Γιάννη ωμη έγινε υπέροχη.Φίλε μου αυτό το ψήσιμο με την πέτρα είναι τρέλα. Η πατάτα είναι ωμή όταν την βάζεις επάνω?
Την είδα που την έχεις και στην σχάρα στα καρβουνα. Γίνετε και έτσι?Ναι φίλε μου Γιάννη ωμη έγινε υπέροχη.
Στην πέτρα στην Πέτρα είναι πιο καλή.Την είδα που την έχεις και στην σχάρα στα καρβουνα. Γίνετε και έτσι?
Πάρα πολύ ωραίο! Δεν το έχω ξαναδεί! Πόση ώρα πρέπει να κάψει η πέτρα για να πυρώσει;Στην πέτρα στην Πέτρα είναι πιο καλή.
Και τι πέτρα για να μην σπάσει.Πάρα πολύ ωραίο! Δεν το έχω ξαναδεί! Πόση ώρα πρέπει να κάψει η πέτρα για να πυρώσει;
Σωστά, αυτό που βλέπω μου μοιάζει με χοντρή πλάκα σχιστόλιθου, τύπου Πηλίου ή Καρύστου. Σίγουρα δεν θα πρέπει να έχει εγκάρσια νερά προς αποφυγή εκπλήξεων.Και τι πέτρα για να μην σπάσει.
Σιγά να μην δοκίμαζα! View attachment 17368
Έβαλα και λίγο Κρεατάκι για συνοδεία στην πατάτα.
Ναι κάρβουνο κανονικά. Ίσως όμως στο τέλος έπρεπε να βάλω λίγο βούτυρο. .Στις επόμενες σήμερα έβαλα μια μόνο για δοκιμή.Αν και μόλις άδειασα δύο πιάτα ψαρόσουπα με το απαραίτητο υπερμεγέθες τεμάχιο στήρας, ... αν ήσουν κοντά θα στην τσίμπαγα τη πατάτα και μια μπριζόλα ίσως!!! (το ψάρι είναι φρούτο)
Πολύ ωραίο φαίνεται το ψήσιμο...η γεύση θυμίζει κάρβουνο?
Ναι κάρβουνο κανονικά. Ίσως όμως στο τέλος έπρεπε να βάλω λίγο βούτυρο. .Στις επόμενες σήμερα έβαλα μια μόνο για δοκιμή.
Όχι πλάκα που να την βρώ. .ψησταριά μπαλκόνιΜπράβο Γιάννη, τι είδος πλάκας έβαλες; όπως καταλαβαίνεις έχω πάρει απόφαση να το εφαρμόσω σύντομα.
Του Γιώργου φαίνεται πολύ ισοπαχής και σχετικά λεπτή (5-8 cm), φαντάζομαι ότι μετά από δοκιμές θα έχει επιλέξει κάποια ιδανική...
Γιάννη δεν πιστεύω να είναι δαγκωνιά και σφράγισμα ε??Το κομμάτι που λέγαμε ότι πάει για ωρίμανση. ..View attachment 17373
Είναι έτοιμο. ..View attachment 17374
Από βδομάδα ψήνεται στο βουνό αντικριστό.
Όχι καθόλου λιώνει. .Και έχει ένα ζουμί κόλαση.Γιάννη δεν πιστεύω να είναι δαγκωνιά και σφράγισμα ε??
Στο τέλος τρως και ένα γιαουρτάκι light φαντάζομαι επειδή προσέχεις την διατροφή σου ειδικά το βράδυ η μήπως όχι;
Οχι!Μετα εχει παγωτο απευθειας απο το 2λιτρο μπολ.Στο τέλος τρως και ένα γιαουρτάκι light φαντάζομαι επειδή προσέχεις την διατροφή σου ειδικά το βράδυ η μήπως όχι;