Tolis SBE1
Banned
Τι νωρις εμενα το κοντακι δυο ποντους κοντεμα θελει εχω γινει θρεφταρι αχαχαχαχαχαΠειράζει που ξεκίνησα νωρίς;
View attachment 20979
Τι νωρις εμενα το κοντακι δυο ποντους κοντεμα θελει εχω γινει θρεφταρι αχαχαχαχαχαΠειράζει που ξεκίνησα νωρίς;
View attachment 20979
Παλι καλα που το σταματησες γιατι τωρα θα επινες λαδομπογιεςμόνο με νέφτι αναπτυσσομουν
Ίσα ίσα. Πιάνεται καλύτερα έτσι.Πειράζει που ξεκίνησα νωρίς;
View attachment 20979
Μάλλον για την ποικιλία κρεατικών εννοούσε ο Γιώργος.Απ' τα 18 μέχρι τα 22 μόνο με νέφτι αναπτυσσομουν
Τα έχω κόψει μαχαίρι σχεδόν τα αλκοολια αλλά λίγο για το καλό δε με ενοχλεί καθόλου!
Συνονόματε χρόνια πολλά και πάλι, τι να καταλάβω απ' τα κρεατικά????Μάλλον για την ποικιλία κρεατικών εννοούσε ο Γιώργος.
Πόση χοληστερίνη έχεις ρε Κώστα;Το Αγιωργίτικο
View attachment 21212
θέλει και τον κατάλληλο μεζέ για συνοδεία
View attachment 21211
Χοληστερίνη τι είναι αυτό ;Πόση χοληστερίνη έχεις ρε Κώστα;Καλοφάγωτο φίλε!
Να είσαι πάντα γερός φίλεΧοληστερίνη τι είναι αυτό ;
Μην φοβάσαι Βασιλη όλα είναι υπό έλεγχο
Δύο φορές την εβδομάδα όσπρια άλλες δύο χορταρικά -λαχανικα και ψάρι
και κοψιδια μια φορά
Μακριά από τυροπιτοειδη προκάτ γεύματα πίτσες κτλ
και δέκα ώρες την ημέρα τρέξιμο στην δουλειά που περιλαμβάνει άρση βαρών ξεφορτωμα κτλ
χοληστερίνη γιοκ![]()
Βάι βάι βαγγελίστρα μουΑν ήμουν στο Νευροκόπι ίσως να είχα μια δικαιολογία βαρυχειμωνιας
Εδώ στο καμίνι μόνο για προφιτερόλ είναι με τέτοιες θερμοκρασίες
αλλά οι συνήθειες δεν πρόκειται να κοπούν και ας γίνει και Σαχάρα
Γίδα σούπα όπως την τρωω στα Πάτρια εδάφη με συνοδεία τσιπούρου Ηπείρου σπιτικό
View attachment 21474
μου φαγες τα πανσετακια και λουκανικα το μεσημεριιιι,,και τωρα μου πωσταρης τα LAIT για βραδηνοοοοο;;;
Μεσογειακή διατροφή, την ζηλεύει όλος ο κόσμος! και ειναι τοσο απλή! μαζί με ένα τσιπουράκι ή ένα κοκκινέλ!
Εγω σημερα φιλε Κωστα θα κανω μια εξαίρεση και θα το παίξω ανάποδα.Ο γιατρός είπε το μεσημέρι να τρώω ότι θέλω.
Και το βράδυ ελαφριά.