Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Εγώ την έψαχνα 2 χρόνια και μου την βρήκε ο καλός μου φίλος χομπίστας στο Facebook . Αν δω κάποια άλλη θα ενημερώσω
Εγώ την ψάχνω πολλά χρόνια, αλλά δεν ..σε τι τιμή την βρήκες; Στο περίπου τουλάχιστον να έχω μια εικόνα

Τί πατέντα σκέφτεσαι Τάκη; Θα βάλεις τρίτο στάδιο;
Thalis έχω βάλει χρόνια τρίτο και μαχαιρι στην υπάρχουσα lee που έχω...
Θέλω άλλη μια να την κρατήσω εργοστασιακή...

Attachments

• IMG_20250418_103141.jpg
    IMG_20250418_103141.jpg
    120,9 KB · Προβολές: 29
Θέλω άλλη μια να την κρατήσω εργοστασιακή.. καλησπέρα θα μπορούσες να μας πεις πως πέρασες το τρίτο στάδιο και αν υπάρχουν και φωτογραφίες θα βοηθήσουν πολύ έχω δύο μια που κλείνει 67.40 και μια άλλη που κλείνει κανονικά της έχω αγοράσει από Αμέρικα πριν χρόνια το 2004 της είχα πάρει μια μια

Θέλω άλλη μια να την κρατήσω εργοστασιακή...
Εξαιρετική τοποθέτηση. Μπράβο!
Εγώ ήθελα να βάλω το τρίτο στο 8άστερο κλείσιμο αλλά τελικά αποφάσισα να το διατηρήσω το 8άστερο και αγόρασα μία Λαναρά στην οποία έβαλα ένα τρίτο για το 12άρι και ένα για το 20άρι.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξες το μαχαίρι της Lee. Έχει εξαιρετικό μαχαίρι, καλύτερο απο τα περισσότερα.

Εξαιρετική τοποθέτηση. Μπράβο!
Εγώ ήθελα να βάλω το τρίτο στο 8άστερο κλείσιμο αλλά τελικά αποφάσισα να το διατηρήσω το 8άστερο και αγόρασα μία Λαναρά στην οποία έβαλα ένα τρίτο για το 12άρι και ένα για το 20άρι.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξες το μαχαίρι της Lee. Έχει εξαιρετικό μαχαίρι, καλύτερο απο τα περισσότερα.
Ισχύει πως έχει εξαιρετικό πλαστικό μαχαίρι,πολύ ανώτερο από αυτό της mec,αλλά εδώ βάζω ότι μαχαίρι θέλω και το ρυθμίζω και σε όποιο ύψος θέλω (πολύ βασικό)...

Back