Φίλε μου υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια;
Φίλε μου υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια;
Εγώ την έψαχνα 2 χρόνια και μου την βρήκε ο καλός μου φίλος χομπίστας στο Facebook . Αν δω κάποια άλλη θα ενημερώσωΦίλε μου υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια;
Εγώ την ψάχνω πολλά χρόνια, αλλά δεν ..σε τι τιμή την βρήκες; Στο περίπου τουλάχιστον να έχω μια εικόναΕγώ την έψαχνα 2 χρόνια και μου την βρήκε ο καλός μου φίλος χομπίστας στο Facebook . Αν δω κάποια άλλη θα ενημερώσω
180€ την πήρα . Και είναι σε άψογη κατάστασηΕγώ την ψάχνω πολλά χρόνια, αλλά δεν ..σε τι τιμή την βρήκες; Στο περίπου τουλάχιστον να έχω μια εικόνα
Μάλιστα, μπορείς να με έχεις υπόψη σου αν σου τύχει μία; Και εσύ φίλε Γιώργο και κάποιος άλλος αν έχει και την δίνει πολύ ευχαρίστως.180€ την πήρα . Και είναι σε άψογη κατάσταση
Έχω μια colvini evoΔεν θες μια Mec 650
Τί πατέντα σκέφτεσαι Τάκη; Θα βάλεις τρίτο στάδιο;Έχω μια colvini evo
Επίσης έχω και 20 χρόνια μια lee,αλλά θέλω άλλη μια για πατέντα...
Ευχαριστώ πάντως...
Thalis έχω βάλει χρόνια τρίτο στην υπάρχουσα lee που έχω...Τί πατέντα σκέφτεσαι Τάκη; Θα βάλεις τρίτο στάδιο;
Thalis έχω βάλει χρόνια τρίτο και μαχαιρι στην υπάρχουσα lee που έχω...Τί πατέντα σκέφτεσαι Τάκη; Θα βάλεις τρίτο στάδιο;
Thalis έχω βάλει χρόνια τρίτο και μαχαιρι στην υπάρχουσα lee που έχω...
Θέλω άλλη μια να την κρατήσω εργοστασιακή.. καλησπέρα θα μπορούσες να μας πεις πως πέρασες το τρίτο στάδιο και αν υπάρχουν και φωτογραφίες θα βοηθήσουν πολύ έχω δύο μια που κλείνει 67.40 και μια άλλη που κλείνει κανονικά της έχω αγοράσει από Αμέρικα πριν χρόνια το 2004 της είχα πάρει μια μια
Εξαιρετική τοποθέτηση. Μπράβο!Thalis έχω βάλει χρόνια τρίτο και μαχαιρι στην υπάρχουσα lee που έχω...
Θέλω άλλη μια να την κρατήσω εργοστασιακή...
Ισχύει πως έχει εξαιρετικό πλαστικό μαχαίρι,πολύ ανώτερο από αυτό της mec,αλλά εδώ βάζω ότι μαχαίρι θέλω και το ρυθμίζω και σε όποιο ύψος θέλω (πολύ βασικό)...Εξαιρετική τοποθέτηση. Μπράβο!
Εγώ ήθελα να βάλω το τρίτο στο 8άστερο κλείσιμο αλλά τελικά αποφάσισα να το διατηρήσω το 8άστερο και αγόρασα μία Λαναρά στην οποία έβαλα ένα τρίτο για το 12άρι και ένα για το 20άρι.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί άλλαξες το μαχαίρι της Lee. Έχει εξαιρετικό μαχαίρι, καλύτερο απο τα περισσότερα.
Εντάξει το κλεισιμο μπορεί να είναι ότιδήποτε αρκεί να κρατάει τα σκάγια να μην φύγουν. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του. Τα υπόλοιπα τα ρυθμίζεις με την προοδευτικότητα την ποσότητα της πυρίτιδας και το βάρος της γόμωσης ώστε να πετύχεις τις επιθυμητές πιέσεις και ταχύτητες στο φυσίγγι σου. Απλά όταν ξεφεύγεις από τα γνωστά στησίματα και κλεισίματα αλλάζοντας την προοδευτικότητα της πυρίτιδας πέρα από τα γνωστά που δίνει ο κατασκευαστής παρεκλινοντας πολύ από τις standard δοσολογίες και απο αυτά που ξέρουμε από την εμπειρία μας , τότε χρειάζεται πολύ πειραματισμός ή ακόμη καλύτερα κανονάκι με χρονογράφο όπως και ο ιταλος στο video για να μπορέσεις να ελέγξεις τις πιέσεις και τις ταχύτητες ώστε να είναι σε ασφαλή επίπεδα και ταυτόχρονα να είναι αποδοτικό το φυσίγγι. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε πρόσβαση σε κανονάκι δοκιμών για να μετράμε πιέσεις και ταχύτητες ταυτόχρονα.
Καινούριο κλείσιμο με ρέλι αλλά να μην γυρίζει προς τα μέσα.
Μάλλον για περισσότερο φόρτωμα!
Με θύμισε παλιό ντοκιμαντέρ για τα μακαρόνια στην Ιταλία =
Τα βγάζανε σε πολλά σχέδια για να νομίζει ο κόσμος ότι τρώει διαφορετικό φαΐ,
αλλά όλα βγαίναν από την ίδια πάστα.
Στις ταχύκαυστες πυρίτιδες ίσως να ισχύει.Εντάξει το κλεισιμο μπορεί να είναι ότιδήποτε αρκεί να κρατάει τα σκάγια να μην φύγουν. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του. Τα υπόλοιπα τα ρυθμίζεις με την προοδευτικότητα την ποσότητα της πυρίτιδας και το βάρος της γόμωσης ώστε να πετύχεις τις επιθυμητές πιέσεις και ταχύτητες στο φυσίγγι σου.