...θέλει δουλίτσα φίλε...Της απάντησα.Δε ρώτησε.Τωρα είμαι για "προέκταση"αποθήκης...View attachment 61676

...θέλει δουλίτσα φίλε...Της απάντησα.Δε ρώτησε.Τωρα είμαι για "προέκταση"αποθήκης...View attachment 61676
Ακαταστασία, ρεμπελιό......Της απάντησα.Δε ρώτησε.Τωρα είμαι για "προέκταση"αποθήκης...View attachment 61676
Καλά εδώ προκειται για τον ορισμό του μερακλή κυνηγου, ψαρά...!
Ε οχι ρε φίλε κ να χάνουμε τις παραδόσεις μας....
Καπετάνιο πάρτο μην το σκέφτεσαι θα φτιάχνεις ότι γουστάρεις είναι πολύ σημαντικό το τρίτο στάδιο, εγώ έχω και το απλό, και του Καββαδία που μαγκωνει σε 12αρι, πάρτο.......βρήκα ένα Τρίτο στάδιο ΟMV Cal.16...αυτό...το δουλεύει κανείς στο 12αρι(η σε άλλο διαμέτρημα) και ποιες οι εντυπώσεις του;
View attachment 61972
View attachment 61974
View attachment 61975
......βρήκα ένα Τρίτο στάδιο ΟMV Cal.16...αυτό...το δουλεύει κανείς στο 12αρι(η σε άλλο διαμέτρημα) και ποιες οι εντυπώσεις του;
View attachment 61972
View attachment 61974
View attachment 61975
Καπετάνιο πάρτο μην το σκέφτεσαι θα φτιάχνεις ότι γουστάρεις είναι πολύ σημαντικό το τρίτο στάδιο, εγώ έχω και το απλό, και του Καββαδία που μαγκωνει σε 12αρι, πάρτο.![]()
...να είστε καλά!...Καπτεν......ασφαλως μας δουλευεις !!!!!
Τι ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις τωρα ???
Οπως σου ειπε ο Τριανταφυλλος.....και χωρις δευτερη σκεψη !!!
Καταπληκτικο μυαλο...μπραβο σου φιλε που το ανεβασες...Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ξανά ποτέ. Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά. Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.
Επίκουρος, 341-270
Έχω δουλέψει και τα δύο του Καββαδία.Αυτο που μαγκωνει σου προσφέρει περισσότερες επιλογές.Το απλό θα σε βοηθήσει σε συνδυασμό με την κωνικη,περί τα 12μμ ελευθ.χωρου,απ'οσο θυμάμαι.Προσπαθησε να βρεις τον Μιχάλη,θα σε βοηθήσει πολύ.........βρήκα ένα Τρίτο στάδιο ΟMV Cal.16...αυτό...το δουλεύει κανείς στο 12αρι(η σε άλλο διαμέτρημα) και ποιες οι εντυπώσεις του;
View attachment 61972
View attachment 61974
View attachment 61975
Σε 12αρι που το δουλεύω είναι εξαιρετικό και χωρίς κωνική χάραξει... ε να το πάρεις με κλειστά μάτια.......βρήκα ένα Τρίτο στάδιο ΟMV Cal.16...αυτό...το δουλεύει κανείς στο 12αρι(η σε άλλο διαμέτρημα) και ποιες οι εντυπώσεις του;
View attachment 61972
View attachment 61974
View attachment 61975
Ενδιαφέρον.Εκτος απ'τις sb-mini, δε γνωρίζω κάτι άλλο.Παλιοτερα είχα φτιάξει μια αυτοσχέδια με ραουλα από τρέιλερ,αλλά δεν έβρισκα μελάνια,την παράτησα....Υπάρχουν στο YouTube κάποιες πατέντες.Μελανια πλεον,πρέπει να έχει και ο Κένταυρος.Καλημέρα πως κάνουμε εκτύπωση σε φυσίγγια;
Το έχει φίλος μου (που πρώτα είχε την πεντασταδιακη του Λασκα) και είναι πολύ ευχαριστημένος! Στα πλεονεκτήματα της η ευκολία ρύθμισης και οι στροφές που είναι 900/λεπτό......Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!...
Ποια η γνώμη σας για αυτο το μηχανάκι?...εμένα μου φαίνεται καλό για τρία στάδια, και handy, με μικρό όγκο, μ' αρέσει......
Τιμή;Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!...
Ποια η γνώμη σας για αυτο το μηχανάκι?...εμένα μου φαίνεται καλό για τρία στάδια, και handy, με μικρό όγκο, μ' αρέσει......
380Τιμή;
Όπως ; ποιό το λάθος;. Αν και το τρίτο στάδιο το δουλεύει λάθος.
¨ενα link ;