Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Δημιουργουν μεγαλυτερο-βαθυτερο ρελι....θα μετρησω το δικο μου να δουμε διαφορες σε σχεση με το I2S και του Λαναρα το ρηχο.
Τα μονοβολα τυπου Gualandi δεν μπορεσα να τα κλεισω με ασφαλεια με το I2S ειτε με το μπρουτζινο του Λαναρα.
Τα τυπου Deer κλεινουν με ολα.
Σε μάγκνουμ κάλυκα με πυρίτιδα μικρού όγκου.Θ'αφησεις 22 μμ απ'τη στεφάνη του βλήματος έως το χείλος του κάλυκα..Όταν πάω σπίτι θα σου στείλω φωτό ...

Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ σε magnum κάλυκα.
Λόγω περισσότερου υλικού πατάει σωστά το μονοβολο.
Τελικό ύψος?
Ποιο στροφείο χρησιμοποίησες εδώ?
Θέλει στροφείο τύπου 3 ..... Να έχει χοντρό ρελι και το gualandi σε 70αρη κάλυκα μόνο με μικρού όγκου πυρίτιδες....... Με μεγάλου όγκου μάγκνουμ κάλυκες....... Πχ. Mb36 616/cx2000 2,20x palla gualandi ρελι στα 62,50...…... Είσαι α Εθνική......

Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ σε magnum κάλυκα.
Λόγω περισσότερου υλικού πατάει σωστά το μονοβολο.
Τελικό ύψος?
Ποιο στροφείο χρησιμοποίησες εδώ?
Δημήτρη,αυτό είναι με το I2S και το τελικό ύψος είναι στα 59μμ.Δε θυμάμαι το αρχικό ύψος του κάλυκα όμως...

Θέλει στροφείο τύπου 3 ..... Να έχει χοντρό ρελι και το gualandi σε 70αρη κάλυκα μόνο με μικρού όγκου πυρίτιδες....... Με μεγάλου όγκου μάγκνουμ κάλυκες....... Πχ. Mb36 616/cx2000 2,20x palla gualandi ρελι στα 62,50...…... Είσαι α Εθνική....
Έχει χοντρό ρελι το συγκεκριμένο στροφείο.
Προφανώς για να πατάει καλά πάνω στα μονοβολα.
Προσωπικά το μόνο που έχω ασχοληθεί είναι 12/68.5 mbx32 cx2000 2xgualbo(28gr)και το κατέβαζα μέχρι τα 62.
Εκεί φαινόταν ότι πάταγε σωστά το βύσμα.
Μου έδινε 460 αν θύμαμαι καλά με σωστή καύση χωρίς κατάλοιπα.

1.7 χιλιοστα κενό μου αφήνει από το χείλος.
Φαίνεται ότι η μύτη του μονοβολου ακουμπάει το στροφείο........ Κανονικά σε ένα στροφείο για μονοβολα εκεί έχει βαθούλωμα για να μην ακουμπάει η μύτη........ Το guamplo είναι πιεσμένο με την mb32 στα 62 χιλιοστά........
Εκεί ρελιαζεται με sipe η s4 που είναι μικρού όγκου.......

Αν το αφήσω πιο ψηλά δεν είναι αρκετά πατημένα τα ποδαράκια από τον gualbo.
Σωστά....... Άλλωστε εάν είναι πιο ψηλά ρελιασμενο δεν θα είχε αρκετό ρελι ....... Απλά θα προτιμούσα να το κάνω με μικρού όγκου πυρίτιδα......... Στο 1,70-1,75 sipe μου πάει πολύ καλά.........

Σωστά....... Άλλωστε εάν είναι πιο ψηλά ρελιασμενο δεν θα είχε αρκετό ρελι ....... Απλά θα προτιμούσα να το κάνω με μικρού όγκου πυρίτιδα......... Στο 1,70-1,75 sipe μου πάει πολύ καλά.........
Βαγγελη το 28 και το 32 αρη μονοβολο του γκαλαντι κλεινονται σε 12/70 μαλιστα το 32 αρη το δινει στο σαιτ του με 2,20 μβ36 εχω κλεισει αρκετα και σε 12/70 και σε 12/76 καλητερα παει σε 12/70

Εγω με τη παλια sipe να το παω 1,65 οσο το δινει ο πινακας Gualandi?

Βαγγελη το 28 και το 32 αρη μονοβολο του γκαλαντι κλεινονται σε 12/70 μαλιστα το 32 αρη το δινει στο σαιτ του με 2,20 μβ36 εχω κλεισει αρκετα και σε 12/70 και σε 12/76 καλητερα παει σε 12/70
Μα πιέζεται πολύ το αμορτισέρ του μονοβολου σε 12/70 κάλυκα.....

Back