Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Πόσα bar βγαίνει αυτό Νίκο...;; Καμιά 650 με 680...

Καπου εκει ειναι Κωστα.!!! Ειναι δυνατον να μην αντεχει 700 bar ενα δικανο ?? Εκτος και ειναι 100 χρονων
με κοκορια. Τα νεα δικανα εχουν σχεδον τον ιδιο συντελεστη ασφαλειας με τις καραμπινες....να μην παρω
και κανα φιλο στον λαιμο μου.....θα του πω ξεκινησει απο ποιο χαμηλα φιλε!!

Ευχαριστώ Νίκο, αλλά μην ξεχνάμε, τα φυσίγγια τα θέλω για τα δικανακια μου......love.

Με ''φοβησες'' ρε φιλε!!! Δεν ξερω τι δικανα εχεις. Ξεκινα απο ποιο χαμηλα. Κανο το
cx2000-1,75x33-Z2M21-N6- 68,5-57,5.....Kαι δοκιμασε....εαν δεν ''σηκωνει'' και αυτο το σεταπ.....ψαξου για
αγορα οπλου!!!! .sarcastic.

Οι συνταγες που γραφονται παραπανω δεν παραγουν φυσιγγια με μη ασφαλεις πιεσεις. Η αισθηση ανακρουσης ομως, δεν ειναι παντα θεμα πιεσεων, αλλιως το 36αρι που εχει τσιμπημενες πιεσεις θα κλωτσαγε σαν μουλαρι

Με ''φοβησες'' ρε φιλε!!! Δεν ξερω τι δικανα εχεις. Ξεκινα απο ποιο χαμηλα. Κανο το
cx2000-1,75x33-Z2M21-N6- 68,5-57,5.....Kαι δοκιμασε....εαν δεν ''σηκωνει'' και αυτο το σεταπ.....ψαξου για
αγορα οπλου!!!! .sarcastic.
Έχω "θηρία" δίκανα .........yelling.

Τελικά με τόσα καλά που ακούω για την ιδιογομωση αποφάσισα να φτιάξω και γω από κανένα φυσιγγακι για τα αγαπημένα δικανακια μου (s.p. Baikal, 3-1, 18.2 και πλάγιο Baikal, 4-2, 18.4). Έτσι πήρα την χειροκίνητη μηχανή του Λαναρά από τον συντοπίτη και συνονόματο Άρη (@Aris) αφού έβαλε φυτιλιες .evil. ο Κώστας (@Kostas Winchester SX ) Η πυρίτιδα που θα ασχοληθώ αρχικά θα είναι η mb32 και στη συνέχεια σκέφτομαι και για την sipe!

Και το πρώτο φυσιγγακι.......:)
Καλα γεμισματα Αρη..

Τελικά με τόσα καλά που ακούω για την ιδιογομωση αποφάσισα να φτιάξω και γω από κανένα φυσιγγακι για τα αγαπημένα δικανακια μου (s.p. Baikal, 3-1, 18.2 και πλάγιο Baikal, 4-2, 18.4). Έτσι πήρα την χειροκίνητη μηχανή του Λαναρά από τον συντοπίτη και συνονόματο Άρη (@Aris) αφού έβαλε φυτιλιες .evil. ο Κώστας (@Kostas Winchester SX ) Η πυρίτιδα που θα ασχοληθώ αρχικά θα είναι η mb32 και στη συνέχεια σκέφτομαι και για την sipe!

Καλή αρχή ....

Καλή αρχή και από εμένα Αριστο! Κόλλησες σοβαρό μικρόβιο φίλε...δε παίρνει αντιβίωση.. τα πρώτα δείγματα σου είναι πολύ ενθαρρυντικά... ότι χρειαστείς μη δυστασεις!! :)

View attachment 6661
Χτεσινό δωρο γνωστού, δυστυχώς εχει σπάσει το χερουλακι που πιεζει τον καλυκα στο στροφείο. Cal.12.
Φτιαχνετε ολα φτιαχνωντε να κολησης ενα λαμακι και να του βαλεις ενα ξυλινο χερι που εβαζαν παλια στις λιμες και κολλα

Οχι δεν ειναι για γεμισμα αλλα θα ηταν ωραιο αν ηταν πληρως λειτουργικη. Εχει πολλα μπόσικα το αξονακι και το στροφειο κουνιεται περα δωθε. Ετσι κ αλλιως αυτη εκλεινε χαρτινα, σε πλαστικό νομιζω νομιζω κλεινει το πολύ 2.5 mm και μετα γραντζουνιζει το τζαμακι

Καλη αρχη!!

Οχι δεν ειναι για γεμισμα αλλα θα ηταν ωραιο αν ηταν πληρως λειτουργικη. Εχει πολλα μπόσικα το αξονακι και το στροφειο κουνιεται περα δωθε. Ετσι κ αλλιως αυτη εκλεινε χαρτινα, σε πλαστικό νομιζω νομιζω κλεινει το πολύ 2.5 mm και μετα γραντζουνιζει το τζαμακι

Βαλτο στα ''παλια μαλαματα'' να το εχεις ενθυμιο.....και μην το ''πειραξεις''........ ;) :)
ΥΓ. Εαν χρειαζεσαι ρελιαστρα χειρος......θα σου χαρισω εγω μια.:)

Αν ηταν λειτουργικο, θα ημουν και γω υπερ του να το χρησιμοποιησεις. Αφου ομως εχει αβαριες, αστην οπως σου λεει ο Νικος, χωρις να την πειραξεις.

Back