Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Η δε ζυγαριά της Frankfort μου έλυσε πραγματικά τα χέρια , την έχω βάλει στο βίντεο πριν τις φωτό , πολύ γρήγορη και με μικρό απώλειες της τάξης το 0,1 γκρειν σε ποσοστό 10 τις εκατό χοντρικά , αλλά η πυρίτιδα είναι σε μορφή πελετ όποτε δικαιολογείται αυτό το 0,1 σε κάποιες περιπτώσεις .

Όχι δεν το έχω αυτό , είναι εργαλείο για να έχεις ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στο που ακριβώς θα κάτσει η βολίδα , ιδιαίτερο και κάλο εργαλείο αλλά για πολύ λεπτομέρεια .
Άμα κάνεις βολές 300μετρα+ πιστεύω χρειάζεται για να βελτιώσεις την ακρίβεια

Απαγορευμενος καρπος για εδω
Για να μην εκπαίδευσε λέει σε βολές μεγάλων αποστάσεων
Καθος επίσης ν σε κινούμενο στόχο
Εδώ δε σε αφήνουν να γεμίσεις οπότε ότι κ να λέμε στο Ελλάδα είναι παρηγοριά στον άρρωστο

Άμα κάνεις βολές 300μετρα+ πιστεύω χρειάζεται για να βελτιώσεις την ακρίβεια
Κάτι ακούγεται ότι θέλουν να φτιάξουν πεδίο για 500 μετρά στο Σκοπευτήριο/κλαμπ .... αν και πότε όμως είναι άγνωστο ... Σε αυτή την περίπτωση τότε ναι θα το χρειαστώ σίγουρα !

Nα ρωτήσω...Εάν πάρω ένα δικαννο ( διάμετρημα 12 η 16 η 20 )με 65mm θαλαμες, είναι δύσκολη η ιδιογωμωση σε 65mm καλυκα?
Έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα εκτός του μήκους με ένα 70mm?

δεν υπαρχουν συχρονα οπλα με 65μμ θαλαμες , αλλα απο 70 , 76 , και τα σουπερ 89 , εκτος και βρεις μεταχηριζμενο ,η ιδιογωμοση σε 65 καλυκα γινετε με ρελι και χαρτονακι , οχι δεν ειναι δυσκολη , ειναι οπως και στα αλλα

Nα ρωτήσω...Εάν πάρω ένα δικαννο ( διάμετρημα 12 η 16 η 20 )με 65mm θαλαμες, είναι δύσκολη η ιδιογωμωση σε 65mm καλυκα?
Έχει κάποιο άλλο μειονέκτημα εκτός του μήκους με ένα 70mm?
Οχι δεν ειναι καθολου δυσκολη η ιδιογομωση στον 65αρη καλυκα και βγαζεις μια χαρα φυσιγγια..λογω υψους γεμιζεις ρελιαστο ως επι το πλειστον εκτος απο ορισμενες περιπτωσεις που μπορει να βγει και αστερι..υλικα υπαρχουν πολλα σε χαμηλο υψος και συγκεντρωτηρες και μαλλινες..απολαυση θα ειναι δικαννο με 65αρες θαλαμες ειδικα και χαρτινα φυσιγγια

αληθεια εχει δοκημαση κανης ιδιογωμοση με 65 καλυκα , αλλα αστερι
Απαγορεύεται 65αρης κ αστέρι. Εκτός αν οι γνώσεις σου είναι επαρκής να προβεις σε κάτι τέτοιο.
Το θέμα με τις 65αρες θάλαμες είναι ότι τα όπλα ως Παλιά έχουν δοκιμαστεί στα 900bar κ τα σετ απ περιορίζοται στα 34γρ με max τα 650bar καθημερινής χρήσης

δεν υπαρχουν συχρονα οπλα με 65μμ θαλαμες , αλλα απο 70 , 76 , και τα σουπερ 89 , εκτος και βρεις μεταχηριζμενο ,η ιδιογωμοση σε 65 καλυκα γινετε με ρελι και χαρτονακι , οχι δεν ειναι δυσκολη , ειναι οπως και στα αλλα

δεν μιλησα για καινουργιο ;)

Εχετε παρατηρήσει ποτέ να ειναι στραβός ο κάλυκας κ οταν πατατε το μαχαιρι να μην κάθεται κέντρο στον κάλυκα και να γέρνει λιγο ο κάλυκας και απο κάτω να μην πατάει ολοκληρος στην βάση της μηχανής ; Νομιζα οτι μου ξερυθμιστηκε η πατουρα του κάλυκα αλλα δεν μπορούσα να το ρυθμίσω. Εκει που ηταν καλα και πατουσε ακριβώς το μαχαιρι πάνω στον κάλυκα, μολις τον εστριβα 90ή 180 μοιρες το μαχαιρι τον πατουσε στραβα και τον σκουντούσε πλαγιως. Επειδή δεν πατουσε ολοκληρος ο κάλυκας κατω κατα το γεμισμα φουσκωσε ο πάτος προς τα έξω (maxam). Τελικά εβγαλα την πατουρα.

Back