Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Όντως. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο χώρος και γι΄ αυτό προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο διακριτικός.

Αυτο που πρεπει να κανεις....παντα κατα την γνωμη μου....ειναι να μην βιαστεις.!!! Η Σεζον τελειωσε....μεχρι
την επομενη εχεις χρονο να σκεφτεις και να αποφασισεις.....κανε ερευνα αγορας....ρωτα να σου λυνονται
οι τυχον αποριες.... και μετα αποφασισε φιλε μου!!! ;) :)

Στη μηχανή αυτή μπορεί να εφαρμοστεί το στροφείο IOD που αναφέρει παραπάνω ο φίλος ΝίκοςΠ?
Μην εφαρμοσεις τιποτα.
Το στροφειο του Λαναρα μια χαρα κανει την δουλεια του.
Ξεκινα με αυτο .... και αν αργοτερα δεν σε καλυψει ψαχνεσαι.
Αν και η γνωμη η δικια μου ειναι να διαθεσεις 70 ευρω και να παρεις μια βαση δραπανου και ενα δραπανο και να ξεκινησεις ετσι.
Καλη η χειροκινητη αλλα το δραπανο ακομα καλυτερο.
Βεβαια υπαρχει και η επιλογη του κολωνατου αλλα εκει αγγιζεις το 100αρικο.

Μην εφαρμοσεις τιποτα.
Το στροφειο του Λαναρα μια χαρα κανει την δουλεια του.
Ξεκινα με αυτο .... και αν αργοτερα δεν σε καλυψει ψαχνεσαι.
Αν και η γνωμη η δικια μου ειναι να διαθεσεις 70 ευρω και να παρεις μια βαση δραπανου και ενα δραπανο και να ξεκινησεις ετσι.
Καλη η χειροκινητη αλλα το δραπανο ακομα καλυτερο.
Βεβαια υπαρχει και η επιλογη του κολωνατου αλλα εκει αγγιζεις το 100αρικο.
Φίλε Φίλιππα δεν έχω χώρο για να δουλέψουν δράπανα και μοτέρ. Γι΄ αυτό προσανατολίζομαι στα χειροκίνητα.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiOnvmJxOjnAhUNQxUIHWVOABcQFjAKegQIAxAB&url=http://www.kourkbas.4tyshop.gr/product/el/6807/%CE%A1%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%20CAL%2012?categoryID=949&usg=AOvVaw2Ax83OZFJkIRlc4wDtamtV
Αν πάρω μια ρελιάστρα σαν αυτή και ένα καλυκοκόφτη θα μπορώ να γεμίσω με αξιοπρέπεια? Δεν χρειάζομαι να φτιάχνω μεγάλο αριθμό φυσιγγίων. Θέλω να γεμίζω μόνο χοντρά νούμερα (Νο 4) για παπιά. Για υλικά, συνταγές, τρόπο, οι ερωτήσεις έπονται.
μια χαρα θα γεμιζεις θα παρεις και μια καλη ζυγαρια ακριβειας και μετριδια ,θα φτιαξεις θα δοκιμασεις και με αυτο που θα εισαι ικανοποιημενος θα μεινεις εκει και αργοτερα εφοσον σου αρεσει θα εχεις τα λεφτα και τον χωρο θα παρεις κατι καλυτερο να ξεκινησεις.

Καλησπέρα Κώστα,με τα ίδια χρήματα παίρνει την lee load all 2 που κάνει μια χαρά κλεισίματα ,ειναι εύκολη στη χρήση και μανιτζέβελη!
Καλησπέρα Σπύρο!!
Περισσότερο τν ενδιαφέρει αρχικά το Βασίλη να κλείσει σε ρέλι....αφού θα ξεκινήσει τώρα.

Μπορει να ρελιασει με αυτη?
Όχι,αλλά δεν χρειάζεται ρέλιασμα αν κλείνεις σωστα!!Βέβαια ο φίλος ζητάει να κλείνει παραδοσιακό ρέλι για αρχή ,οπότε μια χειρός είναι ότι πρέπει και θα στήνει μια χαρά φυσίγγια,όπως άλλωστε οι περισσότεροι ξεκοινησαν έτσι, όπως κι εγώ φυσικά!!

Όχι,αλλά δεν χρειάζεται ρέλιασμα αν κλείνεις σωστα!!Βέβαια ο φίλος ζητάει να κλείνει παραδοσιακό ρέλι για αρχή ,οπότε μια χειρός είναι ότι πρέπει και θα στήνει μια χαρά φυσίγγια,όπως άλλωστε οι περισσότεροι ξεκοινησαν έτσι, όπως κι εγώ φυσικά!!
Το ρελιασμα δεν το φτανει κανενα απλο πατημα,εχει μεγαλη διαφορα βλητικα.

Καλησπέρα Σπύρο!!
Περισσότερο τν ενδιαφέρει αρχικά το Βασίλη να κλείσει σε ρέλι....αφού θα ξεκινήσει τώρα.
Σωστά Κώστα ,αλλά μου φαίνονται αρκετά χρήματα για αρχή για ρελιάστρα!!Βέβαια πολύ καλό εργαλείο!!

Το ρελιασμα δεν το φτανει κανενα απλο πατημα,εχει μεγαλη διαφορα βλητικα.
Έχει ειπωθεί και παλαιότερα ,πως οι αμερκάνοι δεν ρελιάζουν αλλά τα υλικά τους διαφέρουν!!Στην προκειμένη πάντως τσιμπάς λίγο τη μπαρούτη και αποδίδει,ειδικά στα χοντρά σκάγια που θα στήνει ο Βασίλης!!

Έχει ειπωθεί και παλαιότερα ,πως οι αμερκάνοι δεν ρελιάζουν αλλά τα υλικά τους διαφέρουν!!Στην προκειμένη πάντως τσιμπάς λίγο τη μπαρούτη και αποδίδει,ειδικά στα χοντρά σκάγια που θα στήνει ο Βασίλης!!
Εδω πρεπει να απαντησει ο Στελιος που κανει παπαδες με την LEE
προσωπικα δεν την εχω δουλεψει καθολου.

Εδω πρεπει να απαντησει ο Στελιος που κανει παπαδες με την lee
προσωπικα δεν την εχω δουλεψει καθολου.
Ούτε κι εγώ,μα έχω δει τι δουλειά κάνει!!Το μόνο που έχω από τη lee load all 2 είναι ο καλυμπραδόρος!![πολύ καλό ατσάλι]

Ούτε κι εγώ,μα έχω δει τι δουλειά κάνει!!Το μόνο που έχω από τη lee load all 2 είναι ο καλυμπραδόρος!![πολύ καλό ατσάλι]
Γενικα κανει ολα τα αλλα εκτος απο ρελιασμα και σταθερη στις ογκομετριες της παρολο το χαμηλο κοστος της.

Back