Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Ωραιος ρε φιλε,και παλι ευχαριστω!!!!Θα κολησω και το λαστιχο,θα βαλω και την πλακα...Τι σας λεει, αν προσπαθησω να κολησω με βενζινοκολα εσωτερικα του πλαστικου,κετσε,θα εχω αραγε καποια επιπλεων ηχομονωση???? Μηπως εκει που εχεις κανει τα τσιμπηματα,θα μπορουσε να κολληθει ενα κουζινετο διαιρουμενο για να παρει τους τζογους του αξονα?????
Πονταρισιες εννοώ χτυπήματα με ποντα, με κατεύθυνσή προς τον άξονα , οχι ηλεκτροκολιση. Ειναι χυτοσίδηρος, δυσκολα κανεις κοληση με κουζινετο. Εκτος αν πας σε τορνο να ανοιξεις την διαμετρο κ περασεις πρεσαριστα το κουζινετο. Το εκανα με λογκο, αλλα το πέταξε σχεδον αμέσως.
Κολα φελο καλύτερα, ο κετσες θα αφινει τρίχες κ θα πιγενουν στους ιμάντες20200306_071311.jpg

Αρη,το πάνω που καλύπτει τους ιμάντες λες?Το κουμπί [ασφάλεια ρεύματος] το κατάργησες?
βγάλτε το καπάκι τελείως και βάλτε μέσα στο διακόπτη ασφαλείας μια οδοντογλυφίδα και τέλος ο θόρυβος, τέλος,εάν το κάνετε θα πάθετε πλάκα

βγάλτε το καπάκι τελείως και βάλτε μέσα στο διακόπτη ασφαλείας μια οδοντογλυφίδα και τέλος ο θόρυβος, τέλος,εάν το κάνετε θα πάθετε πλάκα
Πρωσοπικα δεν θα ένιωθα ανετα να τα εχω ακάλυπτα(τροχαλιες ιμάντες), μια να σου κάτσει το εχασες το δάχτυλο.

Μετά να το βάζετε σαν καπάκι, όσο για τα δάχτυλα;;;;θα πιάσει το δάχτυλο ενός ιδιογωμοτη που παίζει με την μπαρουτη;;; .sarcastic. ναι μεν είναι επικίνδυνο, αλλά το κάνει τελείως αθόρυβο, εγώ το είχα έτσι και όταν τελείωνα,το έβαζα

Μίας και μου το ζητήσατε εδώ είναι η μηχανή εκτύπωσης της o.m.v. η μηχανή είχε το 2017 που την πήρα 300€ και είχε μέσα δώρο τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, ασημί, και χρυσό, και πάρα πολλές στάμπες, γραμμάρια, μάρκες πυρίτιδας,τα πάντα, όσο για το κόστος σε αναλώσιμα;;;;; Η πάστα έχει περίπου 5€ και βγάζει χιλιάδες φυσίγγια,οι στάμπες αν τις προσέχεις στην καθαριότητα τους δεν παθαίνουν τίποτα ποτέ, εγώ γεμίζω και τα τσιχλοφυσιγγα γιατί την κυνηγάω ΜΌΝΟ ΚΑΡΤΈΡΙ, και δεν έχω πολλά έξοδα,Screenshot_2020-03-07-20-07-44-915_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Μίας και μου το ζητήσατε εδώ είναι η μηχανή εκτύπωσης της o.m.v. η μηχανή είχε το 2017 που την πήρα 300€ και είχε μέσα δώρο τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, ασημί, και χρυσό, και πάρα πολλές στάμπες, γραμμάρια, μάρκες πυρίτιδας,τα πάντα, όσο για το κόστος σε αναλώσιμα;;;;; Η πάστα έχει περίπου 5€ και βγάζει χιλιάδες φυσίγγια,οι στάμπες αν τις προσέχεις στην καθαριότητα τους δεν παθαίνουν τίποτα ποτέ, εγώ γεμίζω και τα τσιχλοφυσιγγα γιατί την κυνηγάω ΜΌΝΟ ΚΑΡΤΈΡΙ, και δεν έχω πολλά έξοδα,View attachment 10341
Ευχαριστώ πολύ φίλε, αν θέλεις να βάλεις κάλυκες διαφορετικού διαμετρηματος πρέπει να αλλάξει κατι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε, αν θέλεις να βάλεις κάλυκες διαφορετικού διαμετρηματος πρέπει να αλλάξει κατι.
Όχι φίλε μου τίποτα,ότι να ναι τις βάζεις και το σταμπαρει,από cal10 έως και cal36 χωρίς να πειράξεις το παραμικρό

έχω σκεφτεί και προσπαθήσει πολλές φορές να τα πουλήσω όλα, εκτός από την μηχανή αυτή
Άμα θες να σου κόψω τα....πόδια......
Θα φας από μ'ένα Ban και ούτε θα ξανά γράψεις εδώ μέσα.......yel. .sarcastic.
Δν πωλούντε τέτοια εργαλεία λεβεντάκο μου.......δν ξανά αγοράζονται εύκολα φίλε!!

Άμα θες να σου κόψω τα....πόδια......
Θα φας από μ'ένα Ban και ούτε θα ξανά γράψεις εδώ μέσα.......yel. .sarcastic.
Δν πωλούντε τέτοια εργαλεία λεβεντάκο μου.......δν ξανά αγοράζονται εύκολα φίλε!!
Μα δεν κατάλαβες;;;;; εδώ κοιτάω να αγοράσω και άλλα πράγματα και θα πουληθούν;;;;; .sarcastic. .kiss me.

@konstantinos αν τρωγεσαι να την πάρεις φίλε μου,θα σου πω κάτι και αν θες να στο επιβεβαιώσει ο @Kostas Winchester SX έχω σκεφτεί και προσπαθήσει πολλές φορές να τα πουλήσω όλα, εκτός από την μηχανή αυτή
Σίγουρα στο μέλλον θα κάνω την κίνηση .well done.

Σίγουρα στο μέλλον θα κάνω την κίνηση .well done.
Να την κάνεις φίλε μου, εγώ δεν πολύ κυνηγάω,ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος, αλλά για την ιδιογωμοση τα έχω δώσει όλα!!!!!!!! Είναι ζήτημα αν ρίχνω 250 φυσίγγια τον χρόνο, αλλά από έξοδα για δαφτην;;;;; πολλά.θα την ευχαριστηθεις

Μίας και μου το ζητήσατε εδώ είναι η μηχανή εκτύπωσης της o.m.v. η μηχανή είχε το 2017 που την πήρα 300€ και είχε μέσα δώρο τρία διαφορετικά χρώματα, μαύρο, ασημί, και χρυσό, και πάρα πολλές στάμπες, γραμμάρια, μάρκες πυρίτιδας,τα πάντα, όσο για το κόστος σε αναλώσιμα;;;;; Η πάστα έχει περίπου 5€ και βγάζει χιλιάδες φυσίγγια,οι στάμπες αν τις προσέχεις στην καθαριότητα τους δεν παθαίνουν τίποτα ποτέ, εγώ γεμίζω και τα τσιχλοφυσιγγα γιατί την κυνηγάω ΜΌΝΟ ΚΑΡΤΈΡΙ, και δεν έχω πολλά έξοδα,View attachment 10341
ψηνομε

Back