Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Έχω την HORNADY
Δεν σου λέω για ποια Μηχανή έχεις σου λέω για Powder Tricler για το ποιο πάνω post που έβαλες.
Έχουμε απλό και ηλεκτρικό σαν αυτό που σου έστειλα και όχι μηχανή που βγήκε το 2009
και το Tricler βγήκε 2020..
11 χρόνια μετά

... μπράβο στο παιδί για το μεράκι και την υπομονή που έχει... μακάρι να ήταν άλλος τα πράγματα να συνεχίζει ο κόσμος την ιδιογωμοση
Εγω προσωπικα, μπορει να μην ειμαι των 5 σταδίων, αλλα για να λεμε και την αληθεια.......
..........ΡΕ ΦΙΛΕ: ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ....🇬🇷

Εγω προσωπικα, μπορει να μην ειμαι των 5 σταδίων, αλλα για να λεμε και την αληθεια.......
..........ΡΕ ΦΙΛΕ: ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ....🇬🇷
Και έχει και πολύ καλή τιμή. Δεν υπάρχει μηχανή με μοτέρ και 5σταδια σε αυτή την τιμη. Απλά επειδή έχω την προηγούμενη την 300B που ουσιαστικα μόνο τα υλικά αλλάζουν για μένα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Το στοπ θα έπρεπε να ήταν εύκολα ρυθμιζόμενο. Φαντάσου να θέλεις να κλείσεις magnum ή 67,5 κάλυκα φυσίγγι και να πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζεις 5 στάδια. Μεγάλο μειον για μένα που θα ήθελα να πάρω και μια ρουλεμανατη να την κατεβάσω Κρήτη αλλά αν δε το διορθώσει αυτό δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά.

Και έχει και πολύ καλή τιμή. Δεν υπάρχει μηχανή με μοτέρ και 5σταδια σε αυτή την τιμη. Απλά επειδή έχω την προηγούμενη την 300B που ουσιαστικα μόνο τα υλικά αλλάζουν για μένα έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Το στοπ θα έπρεπε να ήταν εύκολα ρυθμιζόμενο. Φαντάσου να θέλεις να κλείσεις magnum ή 67,5 κάλυκα φυσίγγι και να πρέπει κάθε φορά να ρυθμίζεις 5 στάδια. Μεγάλο μειον για μένα που θα ήθελα να πάρω και μια ρουλεμανατη να την κατεβάσω Κρήτη αλλά αν δε το διορθώσει αυτό δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά.
αν είσαι κρητη απο χωριό πάνω απο 90 μέτρα υψόμετρο συγουρα θα έχει ο γείτονας να σε δανίσει

Δεν το έπιασα . Όμως σοβαρά στην Κρήτη δεν υπάρχει μαγαζί που να πουλάει υλικά ιδιογομωσης και έτσι για δεκαετίες τώρα δεν υπάρχουν αρκετοί που να γεμίζουν.
Ο Περβολαρακης είχε εδώ στο Ηράκλειο.
Όχι μεγάλη ποικιλία βέβαια αλλά είχε....

Ο Περβολαρακης είχε εδώ στο Ηράκλειο.
Όχι μεγάλη ποικιλία βέβαια αλλά είχε....
Ο Περβολαρακης έχει σχεδόν από όλα τα είδη αλλά δεν έχει ποικιλία για το κάθε είδος και ετσι η δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις η συμβιβάζεσαι με αυτό που έχει. Τουλάχιστον όπλα σου φέρνει ότι θέλεις.

Back