Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Πολύ όμορφο εργαλείο αντίκα!!Αν θέλεις να το προστατέψεις από τη σκουριά και να το μαυρίσεις λίγο, βράσε το σε αποσταγμένο νερό ,άστο να κρυώσει και να στεγνώσει και με ένα πανάκι που θα βουτήξεις σε ζεστό νερό και μαγειρική σόδα τρίψε το καλά να αδρανοποιηθεί ,μετά ξέπλυνε με ζεστό νερό και αφού στεγνώσει καλά λάδωσε το με σπρέι η λάδι για όπλα!!!

Το έβαλα στο ξύδι και το έτριψα:confused: ξέρει κάποιος να μου πει τι μάρκα είναι έχει και αυλάκια να μπει καλυκας με το σωληνάκι στα πλάγια που ήταν πολύ παλιά.

Ότι μηχανή και αν έχουμε, όσα στάδια, και ότι τρόπο κλείνουμε, ακόμα και τα σίδερα θέλουν την αγάπη μας, καλησπέρα σε όλους:cool:View attachment 12422

Αρη καλοριζικη φιλε!!! :) Την εχω και γω......αθανατο και αξιοπιστο εργαλειο!!!! Και τα εγγονια μας θα
την εχουν!!!!:):cool:

Στρατο ειναι απο αεροπορικο αλουμινιο βαριας βιομηχανιας
Θα δούμε σύντομα τι κάνουν...Αν και απ' ότι μου είπαν η κατασκευη τους σε ειδικα μηχανήματα κάνει τη διαφορά.... Πάντως το βάρος τους είναι αρκετά χαμηλο και οι τιμές τους προσιτές.

Έχει κανεις ιδέα για τις μηχανές του κυρίου Παπαϊωάννου;
View attachment 12452
View attachment 12453
Βασιλη φαινοντε πολυ προσεγμενες και μελετημενεε μηχανες..αν κρινω και απο τα μαχαιρακια του Σωτηρη θα ειναι καλες..σιγουρα θα δειξουν τις δυνατοτητες τους οταν θα τις εχουμε στα χερια μας..εγω την ζαχαρωνω και βλεπω να διωχνω την smart

Εχει κλεισει επαγγελματικες συμφωνιες, με Κενταυρο και με Φαντομ παιδια, και θα τις διαθετει και απο κει. Μιλησα μαζι του
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου κάνει εντύπωση το μέγεθος της μικρής. Την παίρνεις μαζί σου και πας διακοπές .sarcastic.

Θα δούμε σύντομα τι κάνουν...Αν και απ' ότι μου είπαν η κατασκευη τους σε ειδικα μηχανήματα κάνει τη διαφορά.... Πάντως το βάρος τους είναι αρκετά χαμηλο και οι τιμές τους προσιτές.
Στράτο αν θέλεις γράψε μας και σε τι τιμές κυμαίνονται.

Στράτο αν θέλεις γράψε μας και σε τι τιμές κυμαίνονται.
Βασίλη η πρώτη της φωτογραφίας που ανέβασες βγαίνει στα 340€ χωρίς στάδια και μαχαίρι.Πολυ μελετημένη και φινετσατη πρέσα.
Πιστεύω αξίζει τα χρήματα της..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου κάνει εντύπωση το μέγεθος της μικρής. Την παίρνεις μαζί σου και πας διακοπές .sarcastic.
Πραγματικά με αυτό το σκεπτικό την κατασκεύασε ο κύριος Παπαϊωάννου..
Πρέσα εύκολης μεταφοράς,γύρω στα 2 κιλά..
Την παίρνεις μαζί σε τριήμερο κυνήγι και γεμίζεις στον ελεύθερο χρόνο..

Back