Κατασκευασμένη από αεροπορικό ντουραλουμινιο 7075 στιβαρή και ακριβείς...
Μοχλικο πολύ μαλακό σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή...
Μοχλικο πολύ μαλακό σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή...
Μιλτο και η smart είναι πολύ καλή και στιβαρή..Βασιλη φαινοντε πολυ προσεγμενες και μελετημενεε μηχανες..αν κρινω και απο τα μαχαιρακια του Σωτηρη θα ειναι καλες..σιγουρα θα δειξουν τις δυνατοτητες τους οταν θα τις εχουμε στα χερια μας..εγω την ζαχαρωνω και βλεπω να διωχνω την smart
Βασίλη δε ξέρω σε ολες τις τιμες . Αυτό που έγραψε ο Takis Sarris παραπάνω ισχυει....Στράτο αν θέλεις γράψε μας και σε τι τιμές κυμαίνονται.
Τακη εχω την smart plus που μπαινει πανω στο δραπανο και οχι αυτη με το μοτερ..αν βγαινει πιο οικονομικη του Σωτηρη τοτε θα την προτιμησω να στηριξω μια ελληνικη προσπαθειαΜιλτο και η smart είναι πολύ καλή και στιβαρή..
Στα συν το μοτέρ που έχει επάνω...
Αξίζει λες να την δώσεις και να πάρεις την cnc expert??
Τιμές γνωρίζεις? ευχαριστώΘα δούμε σύντομα τι κάνουν...Αν και απ' ότι μου είπαν η κατασκευη τους σε ειδικα μηχανήματα κάνει τη διαφορά.... Πάντως το βάρος τους είναι αρκετά χαμηλο και οι τιμές τους προσιτές.
Συγνώμη,νόμιζα πως έχεις την smart box...Τακη εχω την smart plus που μπαινει πανω στο δραπανο και οχι αυτη με το μοτερ..αν βγαινει πιο οικονομικη του Σωτηρη τοτε θα την προτιμησω να στηριξω μια ελληνικη προσπαθεια
Οχι δυστυχως μακαρι να χα την box γιατι βασανιζομαι να κοβω βολτες στο σπιτι με το κολωνατοΣυγνώμη,νόμιζα πως έχεις την smart box...
Εννοείται αξίζει αυτή η μετάβαση τότε..
Και φυσικά να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που έφτιαξε κάτι προτοτυπο και πολύ ποιοτικό...
Πράγματι και η smart box είναι πολύ καλή για τα 400€Οχι δυστυχως μακαρι να χα την box γιατι βασανιζομαι να κοβω βολτες στο σπιτι με το κολωνατο
Όντως είναι τζάμπα πολύ καλή δουλειά όταν γύρισω σκευτωμαι να στηλών κάνα δυο σε φιλαράκια στην ΑμερικήΠαντα κατα την γνωμη μου.....και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....η καλυτερη μηχανη που υπαρχει σε
πεντασταδιακο αυτη την στιγμη ειναι του Νικου του Καββαδια η A5S-LC-R2- στα 375 ευρω. Αξιοπιστη λειτουργικη
αθορυβη , στιβαρη κατασκευη....μηχανη αθανατη ....και Ελληνικη!!!!
ΥΓ. Εχεις δυνατοτητα να κλεισεις απο 2 σταδια μεχρι και 5 σταδια χωρις κανενα προβλημα!!!!
Προφανώς...H smart box το στροφειο I2S, το σπείρωμα του το υποστηρίζει?
Ναι το υποστηριζει Αρη..ολα τα στροφεια που κυκλοφορουν στο εμποριο ειναι με σπειρωμα Μ6 οπως και στις μηχανες..βαζεις τα παντα παντουH smart box το στροφειο I2S, το σπείρωμα του το υποστηρίζει?
Κυριε Νίκο έχετε δοκιμάσει την μηχανή του κυρίου Παπαϊωάννου; Επίσης, πέρα από αυτούς τους δυο υπάρχει και άλλη ελληνική πενταστεδιακη μηχανή;Παντα κατα την γνωμη μου.....και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....η καλυτερη μηχανη που υπαρχει σε
πεντασταδιακο αυτη την στιγμη ειναι του Νικου του Καββαδια η A5S-LC-R2- στα 375 ευρω. Αξιοπιστη λειτουργικη
αθορυβη , στιβαρη κατασκευη....μηχανη αθανατη ....και Ελληνικη!!!!
ΥΓ. Εχεις δυνατοτητα να κλεισεις απο 2 σταδια μεχρι και 5 σταδια χωρις κανενα προβλημα!!!!
Βασίλη τώρα ολοκληρώνεται,δεν διατίθεται προς το παρόν...Κυριε Νίκο έχετε δοκιμάσει την μηχανή του κυρίου Παπαϊωάννου; Επίσης, πέρα από αυτούς τους δυο υπάρχει και άλλη ελληνική πενταστεδιακη μηχανή;
Κυριε Νίκο έχετε δοκιμάσει την μηχανή του κυρίου Παπαϊωάννου; Επίσης, πέρα από αυτούς τους δυο υπάρχει και άλλη ελληνική πενταστεδιακη μηχανή;
Η R2 που πήρα τελευταία εγώ όντως πολύ καλή...με τηλεφώνημα στον Νίκο την παίρνεις και ποιο φτηνά!Οχι Βασιλη . Τι να πρωτο δοκιμασω......εχω τρεις μηχανες μια ΜΕΚ 600 2σταδιων με αυτην ξεκινησα την
ιδιγομωση.....αργοτερα πηρα απο τον Νικο τον Καββαδια την EVO....και πριν μερικους μηνες πηρα και
την A5S - LC - R2. Αυτην την πηρα μονο και μονο ετσι για να υπαρχει....την δουλευω που και που.....με την EVO
η οποια εχει κλεισει αρκετες δεκαδες χιλιαδες φυσιγγια , δεν εχω κανενα προβλημα......δουλευει οπως οταν
ηταν καινουργια !!!! Εχει κανει πολυ αξιολογη δουλεια ο Καββαδιας στις μηχανες του......οτι και να πω λιγο
ειναι!!!! Εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στην ποιοτητα μεταλλων.....οπως και στις ανοχες συνεργασιας αυτων!!!
Εκει ( στις ανοχες συνεργασιας ) παιζει με εκατοστα του χιλιοστου!!! Οταν λοιπον εχεις τετοια εργαλεια στα
χερια σου......δυσκολα πας σε κατι αλλο.....ο Καββαδιας εχει αγγιξει το τελειο Βασιλη. Αυτη ειναι η γνωμη μου...
υπαρχουν συναδελφοι που εχουν μηχανες του Καββαδια.....εαν υπερβαλλω σε κατι....ας με διαψευσουν!!!
ΥΓ. Δεν κανω ''διαφημιση'' του Καββαδια.....απλα εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.....οσοι
με ξερουν.....αυτο το γνωριζουν.