Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

Οχι Βασιλη . Τι να πρωτο δοκιμασω......εχω τρεις μηχανες μια ΜΕΚ 600 2σταδιων με αυτην ξεκινησα την
ιδιγομωση.....αργοτερα πηρα απο τον Νικο τον Καββαδια την EVO....και πριν μερικους μηνες πηρα και
την A5S - LC - R2. Αυτην την πηρα μονο και μονο ετσι για να υπαρχει....την δουλευω που και που.....με την EVO
η οποια εχει κλεισει αρκετες δεκαδες χιλιαδες φυσιγγια , δεν εχω κανενα προβλημα......δουλευει οπως οταν
ηταν καινουργια !!!! Εχει κανει πολυ αξιολογη δουλεια ο Καββαδιας στις μηχανες του......οτι και να πω λιγο
ειναι!!!! Εχει δωσει μεγαλη βαρυτητα στην ποιοτητα μεταλλων.....οπως και στις ανοχες συνεργασιας αυτων!!!
Εκει ( στις ανοχες συνεργασιας ) παιζει με εκατοστα του χιλιοστου!!! Οταν λοιπον εχεις τετοια εργαλεια στα
χερια σου......δυσκολα πας σε κατι αλλο.....ο Καββαδιας εχει αγγιξει το τελειο Βασιλη. Αυτη ειναι η γνωμη μου...
υπαρχουν συναδελφοι που εχουν μηχανες του Καββαδια.....εαν υπερβαλλω σε κατι....ας με διαψευσουν!!!
ΥΓ. Δεν κανω ''διαφημιση'' του Καββαδια.....απλα εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους.....οσοι
με ξερουν.....αυτο το γνωριζουν.
Η αλήθεια είναι πως έχω ακουσει και εγώ πολύ καλά λόγια!για να τις βάλουμε κι αξιοπρεπή στροφεία,πως θα μας φτάσει;Θέλω μια μηχανή για να μην υποχρεωνομαι στους φίλους να μου γεμίζουν τα χοντρα μου κι είναι από τις βασικές μου επιλογές!Την έχει φίλο μου Κερκυραίος που το εμπιστεύομαι απόλυτα και μου λέει πως θα με καλύψει πλήρως!Παντως από γνωστούς μαθαίνω πως και του Παπαϊωάννου είναι πολύ ποιοτική κατασκευή!

Η αλήθεια είναι πως έχω ακουσει και εγώ πολύ καλά λόγια!για να τις βάλουμε κι αξιοπρεπή στροφεία,πως θα μας φτάσει;Θέλω μια μηχανή για να μην υποχρεωνομαι στους φίλους να μου γεμίζουν τα χοντρα μου κι είναι από τις βασικές μου επιλογές!Την έχει φίλο μου Κερκυραίος που το εμπιστεύομαι απόλυτα και μου λέει πως θα με καλύψει πλήρως!Παντως από γνωστούς μαθαίνω πως και του Παπαϊωάννου είναι πολύ ποιοτική κατασκευή!

Δεν τις ξερω τις μηχανες του Παπαιωαννου .Ουτε σε ποσα σταδια μπορουν να κλεισουν....Μπορει να ειναι
και αυτες αξιοπιστες μηχανες.....εμενα αυτο που δεν καθεται καλα στο ματι....ειναι αυτο το ηλεκτρικο
κατσαβιδι ( οπως το περιεγραψε ο συναδελφος ).....αυτο το εχει για ρελιασμα ?? δεν εχω καταλαβει....οπως
και να εχει......δεν συγκρινεται με το μοτερ που εχει ο Καββαδιας στις μηχανες του . Μονο το μοτερ που
εχει ο Καββαδιας στις μηχανες του εχει 100 ευρω....οποτε.....αλλη η μηχανη του Παπαιωαννου....και αλλη
του Καββαδια. Καλοπροαιρετα το λεω....εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω Ηλια.

Φωτο απο το facebook. Μετρημενη και κομενη σε κομπιουτερ και cnc ρομποτικα μηχανηματα. Μηδεν τζογοι μηδεν θορυβος μηδεν κραδασμοι απο μαστορα με πτυχια πολυτεχνειου στην μεταλλουργια και μηχανολογια ,και με πελατολογιο την Ελληνικη Ναυτιλια και Βιομηχανια. Δεν σκουριαζει ειναι παναλαφρη και στιβαρη. Κλεινει cal.12 ...cal.16...cal 20 . Καλοπροαιρετα παντα

Attachments

• 20200313_122841.jpg
    20200313_122841.jpg
    175,2 KB · Προβολές: 104
  • 20200313_122832.jpg
    20200313_122832.jpg
    168,5 KB · Προβολές: 99
  • 20200408_153939.jpg
    20200408_153939.jpg
    154,8 KB · Προβολές: 106
  • 20200404_185038.jpg
    20200404_185038.jpg
    264,9 KB · Προβολές: 104
Φωτο απο το facebook. Μετρημενη και κομενη σε κομπιουτερ και cnc ρομποτικα μηχανηματα. Μηδεν τζογοι μηδεν θορυβος μηδεν κραδασμοι απο μαστορα με πτυχια πολυτεχνειου στην μεταλλουργια και μηχανολογια ,και με πελατολογιο την Ελληνικη Ναυτιλια και Βιομηχανια. Δεν σκουριαζει ειναι παναλαφρη και στιβαρη. Κλεινει cal.12 ...cal.16...cal 20 . Καλοπροαιρετα παντα
Ποσο παει αυτη η μηχανη?Το μονο που μου αναβει τα λαμπακια ειναι το στοπ διαδρομης
της βασης με μια απλη τουμπα φραζατη αλενοβιδα αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα.

Ποσο παει αυτη η μηχανη?Το μονο που μου αναβει τα λαμπακια ειναι το στοπ διαδρομης
της βασης με μια απλη τουμπα φραζατη αλενοβιδα αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα.
Αλεξ δεν ξερω φιλε. Απλα μιλησα μαζι του στο τηλεφωνο οταν την ειδα. Δεν την εχει κοστολογισει. Ολες τις αλλες τις εκλεισαν σε παραγγελιες οι δυο μεγαλοι του χωρου , και εχει πεσε με τα μουτρα στην παραγωγη. Αυτη με το δραπανο κατσαβιδο την εφτιαξε με το σκεπτικο να την εχει ο χρηστης μαζι του οπου και οποτε θελει ανεξαρτητα απο ρευμα, πχ.ενα πολυ ημερο κυνηγι στον Εβρο, η για κεινον που του φωναζει η γυναικα του στο σπιτι και θελει να κατεβει στο γκαραζ να κλεισει επειδη ειναι παναλαφρη χαχαχα αληθεια λεω ετσι μου ειπε και θα την παρω σιγουρα.

Εμενα αυτο που βλεπω μου αρεσει......τουλαχιστον εμφανισιακα.....Δεν μπορω να καταλαβω ομως εαν
ειναι πεντασταδιακη....και αυτο γιατι εγινε αναφορα οτι κλεινει σε cal 12 - 20 και 16.
Γιατι ετσι την εχει μελετησει 5σταδιακη σε αυτα τα διαμετρηματα. Αν την παρατηρησετε και μετρησετε τις θεσεις τοποθετησης του φυσιγγιου ειναι 4 μπροστα συν ρελι στην μεση...4 πισω συν ρελλι στην μεση.

Αλεξ δεν ξερω φιλε. Απλα μιλησα μαζι του στο τηλεφωνο οταν την ειδα. Δεν την εχει κοστολογισει. Ολες τις αλλες τις εκλεισαν σε παραγγελιες οι δυο μεγαλοι του χωρου , και εχει πεσε με τα μουτρα στην παραγωγη. Αυτη με το δραπανο κατσαβιδο την εφτιαξε με το σκεπτικο να την εχει ο χρηστης μαζι του οπου και οποτε θελει ανεξαρτητα απο ρευμα, πχ.ενα πολυ ημερο κυνηγι στον Εβρο, η για κεινον που του φωναζει η γυναικα του στο σπιτι και θελει να κατεβει στο γκαραζ να κλεισει επειδη ειναι παναλαφρη χαχαχα αληθεια λεω ετσι μου ειπε και θα την παρω σιγουρα.
Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα κουβαλαει μηχανη-πυριτιδες-καλυκες-σκαγια-συγκεντρωτηρες για να παει για κυνηγι
οσες μερες και να κατσει εκει.Εγω φευγω εχοντας πυρομαχικα για να φαρδυνω την συραγγα στο Αρτεμισιο π.χ.Ο μονος που θα
μπορουσε να παει για κυνηγι περδικας εχοντας στην τσεπη 10 χαρτινους και σεταπ χυμα με μια ρελιαστρα χειρος ειναι ο Τασος.
Για λογους ιδεολογικους και μονο...Αφου μιλας μαζι του πες του να βρει καλυτερο στοπ.Ακυρωνει ολη την προσπαθεια του!!

Παρα πολυ ωραια δουλεια .....εαν λειτουργει τοσο καλα οσο και η εμφανιση της.....τοτε οποιος την
παρει....θα εχει ενα καλο εργαλειο στα χερια του!!!
Εαν θελεις οταν την κοστολογισει εαν εχεις την καλωσυνη γραψε και την τιμη της!!!

Παρα πολυ ωραια δουλεια .....εαν λειτουργει τοσο καλα οσο και η εμφανιση της.....τοτε οποιος την
Εαν θελεις οταν την κοστολογισει εαν εχεις την καλωσυνη γραψε και την τιμη της!!!
Κυριε Νικο δεν πιστευω προσωπικα οτι θα την χαρουμε πολλοι αυτη την μηχανη. Ειναι limited edition και θα φτιαξει τις 9 παραγγελιες που εχει και τελος. Δεν βγαζει απ αυτα κερδος και ουτε τον ενδιαφερει αυτη η αγορα. Αλλου ειναι το πελατολογιο του

Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θα κουβαλαει μηχανη-πυριτιδες-καλυκες-σκαγια-συγκεντρωτηρες για να παει για κυνηγι
οσες μερες και να κατσει εκει.Εγω φευγω εχοντας πυρομαχικα για να φαρδυνω την συραγγα στο Αρτεμισιο π.χ.Ο μονος που θα
μπορουσε να παει για κυνηγι περδικας εχοντας στην τσεπη 10 χαρτινους και σεταπ χυμα με μια ρελιαστρα χειρος ειναι ο Τασος.
Για λογους ιδεολογικους και μονο...Αφου μιλας μαζι του πες του να βρει καλυτερο στοπ.Ακυρωνει ολη την προσπαθεια του!!
Εγω οταν παω Γρεβεννα για κυνηγι 2 εβδομαδων παντα περνω μαζι μου υλικα και την essa για να προσαρμοζω τα φυσιγγια μου στις καιρικες συνθηκες που αντιμετωπιζω. Μεσα στο βανακι δεν πιανουν χωρο διπλα στα κουτια απ τα ετοιμα φυσιγγια. Και το stop που πολυ σωστα παρατηρησες, ειναι φανταστικο...η βιδα φτιαχνει το υψος και κλειδωνει με το σφιχτιρακι που διακρινεται στην φωτο

Κυριε Νικο δεν πιστευω προσωπικα οτι θα την χαρουμε πολλοι αυτη την μηχανη. Ειναι limited edition και θα φτιαξει τις 9 παραγγελιες που εχει και τελος. Δεν βγαζει απ αυτα κερδος και ουτε τον ενδιαφερει αυτη η αγορα. Αλλου ειναι το πελατολογιο του

Τοτε ......οποιος προλαβε....τον ΚΥΡΙΟΝ ειδε......κριμα γιατι φαινεται αξιολογο εργαλειο!!!!

Εγω οταν παω Γρεβεννα για κυνηγι 2 εβδομαδων παντα περνω μαζι μου υλικα και την essa για να προσαρμοζω τα φυσιγγια μου στις καιρικες συνθηκες που αντιμετωπιζω. Μεσα στο βανακι δεν πιανουν χωρο διπλα στα κουτια απ τα ετοιμα φυσιγγια. Και το stop που πολυ σωστα παρατηρησες, ειναι φανταστικο...η βιδα φτιαχνει το υψος και κλειδωνει με το σφιχτιρακι που διακρινεται στην φωτο
Καλα κανεις και εχεις μαζι σου υλικα.Εγω το βρισκω και λιγο ανευ ουσιας.Με τοσα πολλα σεταπ δοκιμασμενα
για καθε περισταση τι να ψαξω?Πιο σοβαρη διαφορα στο κυνηγι βλεπεις με 1 ωρα παραπανω υπνο παρα με
0,05 πυριτιδα η 0,5 ρελιασμα.

Όπως έγραψα κι εχτές γύρω στα 900€ κύριε Νίκο..
Με ένα τηλεφώνημα μπορειτε να μάθετε απ' τον ίδιο αν μπορεί να διαθέσει προς πώληση σαν την πρωτότυπη..

Με ένα τηλεφώνημα μπορειτε να μάθετε απ' τον ίδιο αν μπορεί να διαθέσει προς πώληση σαν την πρωτότυπη..

Σε ευχαριστω πολυ για απαντηση , να εισαι παντα καλα!!!! :)

Σάματι είναι πολλά τα λ7...
Ισως λόγω υλικών αλλά τα ακούω πολλά + στάδια κλπ.

Σάματι είναι πολλά τα λ7...
Ισως λόγω υλικών αλλά τα ακούω πολλά + στάδια κλπ.

Και εγω πολλα τα βλεπω. Αυτο ομως δεν λεει τιποτα.....υπαρχουν και ''φουσκωμενα'' πορτοφολια....ο ανθρωπος
που αγωνιζεται για 700 και 1000 ευρω τον μηνα.....πιστευω οτι ειναι ονειρο απατηλο γι'αυτον.....ισως να κανω
και λαθος......εξαρταται απο το τι προτεραιοτητες εχει ο καθε ενας. Εγω πχ. δεν θα την επαιρνα απο την στιγμη
που θα μπορουσα να κανω την ιδια δουλεια με λιγοτερο απο μισα λεφτα. Καλο ειναι ομως να υπαρχουν στην
αγορα....μπορεις να εχεις επιλογες...αναλογα το πορτοφολι και τα γουστα σου!!!!

Back