Αυτο στεναχωρο...... δεδομένου ότι δυστυχώς δεν υπάρχει διάδοχο σχήμα.
Αδιάφορο θα έλεγα. Και γιατί το λέω. Εγώ πιστεύω πως ότι δώσει ή δεν δώσει ο Θεός είναι καλό. Και οι πιο στυγνοί εγκληματίες καποιανου παιδιά είναι. Και οι μεγαλύτεροι ηγέτες πάλι καποιανου παιδιά είναι. Εγώ έχω παιδιά και παρακαλάω τον Θεό να είναι γερά και να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία, γιατί αν δεν γίνουν; Θα έχω φάει όλη την πουτσα να τα μεγαλώσω και θα με δείχνουν με το δάχτυλο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.Αυτο στεναχωρο...
Ο γιός μου (40 ετών) δεν απεχθάνεται, αλλά δεν τον συγκινεί το κυνήγι. Είναι πυροβολημένος με το ψάρεμα από βάρκα.Αδιάφορο θα έλεγα. Και γιατί το λέω. Εγώ πιστεύω πως ότι δώσει ή δεν δώσει ο Θεός είναι καλό. Και οι πιο στυγνοί εγκληματίες καποιανου παιδιά είναι. Και οι μεγαλύτεροι ηγέτες πάλι καποιανου παιδιά είναι. Εγώ έχω παιδιά και παρακαλάω τον Θεό να είναι γερά και να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία, γιατί αν δεν γίνουν; Θα έχω φάει όλη την πουτσα να τα μεγαλώσω και θα με δείχνουν με το δάχτυλο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
Αφού είσαι ικανοποιημένος από τα Rottweil παίξε με αυτά. Δεν θα νιώσεις διαφορά, σε σχέση με τη Benelli, πιστεύω. Τώρα, αν τύχει και τουφεκίσεις κανένα στα 10 μέτρα μπορεί να τον χαλάσει λιγάκι ...Καλησπέρα ομάδα ! Τελευταίο κυνήγι σήμερα κ σκέφτηκα να αφήσω στην άκρη την καραμπίνα και να καθίσω καρτέρι με το μονόκαννο BAIKAL - IJ-18E USSR !
Τελικά η απόφαση πάρθηκε ....!
Από τον Σεπτέμβρη θα κυνηγήσω λαγό με το μονόκαννο !!
Τα φώτα σας για φυσίγγι !!
(Να σημειωθεί ότι με την Benelli ρίχνω μόνο Rottweil No4 36 gr)
Ευχαριστώ ε!!!
Πολύ όμορφη φωτό Βαγγέλη...Φωτο απο την εναρξηView attachment 96102
Σε ευχαριστω Τακη, το σπειρωμα εγω το ανοιξα και το τσοκ ειναι ενα gemini με χρωματιστο δακτυλιδι με σπειρωμα βαικαλ(tru choke)Πολύ όμορφη φωτό Βαγγέλη...
Το τσοκακι ποιο είναι??
Εσύ άνοιξες σπείρωμα??
Μπράβο Βαγγέλη,είσαι καλλιτέχνης....Σε ευχαριστω Τακη, το σπειρωμα εγω το ανοιξα και το τσοκ ειναι ενα gemini με χρωματιστο δακτυλιδι με σπειρωμα βαικαλ(tru choke)
Στέλιο το σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να ρίξω πάνω από 33gr με το baikal. Σκέφτηκα για το καφέ Lambro αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ .!Αφού είσαι ικανοποιημένος από τα Rottweil παίξε με αυτά. Δεν θα νιώσεις διαφορά, σε σχέση με τη Benelli, πιστεύω. Τώρα, αν τύχει και τουφεκίσεις κανένα στα 10 μέτρα μπορεί να τον χαλάσει λιγάκι ...αλλά, αν την πάρει στο κεφάλι, μικρό το κακό ...
![]()
Είπα για το Rottweil επειδή λένε ότι είναι μαλακό σε σχέση με άλλα 36άρια. Εγώ δεν το έχω ρίξει, έχω ρίξει όμως διάφορα 36άρια (Remington express, Beretta extreme, Percorso, & Lambro κίτρινο διασποράς πολλά) με το Baikal μου, χωρίς κανένα θέμα. Το δικό μου βέβαια είναι πιο καινούργιο, ρώσικο ... λένε ότι τα σοβιετικά λόγω στενού αυλού κλωτσάνε περισσότερο. Αλλά για λαγό πόσα να ρίξεις, 1-2-3 φυσίγγια σε κάθε κυνήγι, δεν είναι τίποτα.Στέλιο το σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να ρίξω πάνω από 33gr με το baikal. Σκέφτηκα για το καφέ Lambro αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ .!
Αυτός είναι και ο λόγος που πόσταρα , οι γνώμες σας !
Το καφέ της LAMBRO έχει πολύ μεγαλύτερο λάκτισμα από το Rottweil και πολύ περισσότερες πιέσεις. Πολύ μαλακό είναι και το Federal classic 36gr.Στέλιο το σκέφτηκα αλλά δεν θέλω να ρίξω πάνω από 33gr με το baikal. Σκέφτηκα για το καφέ Lambro αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ .!
Αυτός είναι και ο λόγος που πόσταρα , οι γνώμες σας !