Μοτοσυκλέτα

Ευχαριστούμε Χρήστο , να είσαι καλά:)

Ναι άλλαξαν τα σχέδια , αλλά μην νομίζεις ότι και αυτά είναι τα τελικά.smashfrak.

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα Ιαματικά μας στα Ποζάρ , μιας και οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει μαζευτεί στην περιοχή όλο το Ανατολικό μπλόκ.sexy girl.

Σιάτιστα, Καστοριά , Νυμφαίο , Λιμνη Βεγορίτιδα , Βεργίνα , Λουτρά Ποζαρ και πολλά άλλα θα είναι οι σταθμοί μας .Το κοντέρ θα ξεπεράσει τα 1500 χλμ.

Θα επανέλθω με φωτογραφίες :)

Ναι άλλαξαν τα σχέδια , αλλά μην νομίζεις ότι και αυτά είναι τα τελικά.smashfrak.

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα Ιαματικά μας στα Ποζάρ , μιας και οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει μαζευτεί στην περιοχή όλο το Ανατολικό μπλόκ.sexy girl.

Σιάτιστα, Καστοριά , Νυμφαίο , Λιμνη Βεγορίτιδα , Βεργίνα , Λουτρά Ποζαρ και πολλά άλλα θα είναι οι σταθμοί μας .Το κοντέρ θα ξεπεράσει τα 1500 χλμ.

φιιλαρακι εγω εχω ενα τετοιο μπορω να ερθω μαζι?
C90MT.jpg

Αυτά είναι .congrats..congrats.
Διονυση να θυμάσαι :
Στο Νυμφαίο μην ανεβειτε νηστικοί να έχετε κολατσισει έστω ένα σάντουιτς γιατί από φαγητό όπου και να πάτε είναι πανάκριβα και προκατ
Άμα πάτε λουτρά ποζαρ στάνταρ θα περάσετε από Εδεσσα
Ταβέρνα : Ήρθα και Εδεσσα δίπλα στους καταρράκτες ;)
Καστοριά για καλό χοιρινό κότσι
::https://www.tripadvisor.com.gr/Rest...-Kastoria_Kastoria_Region_West_Macedonia.html
Καλά να περάσετε ;);)
Υγ
Προσοχή στην διαδρομή από Καστοριά μεχρι Πρεσπες
Έχει επικίνδυνα κομμάτια και οι AL οδηγανε όπως να ναι
Από Καστοριά για Φλωρινα μετά την Κρύσταλλοπηγή ο δρόμος είναι κλειστός μην ξεγελαστειτε

Last edited:
Καλή και ασφαλή επιστροφή στη βάση...
Γυρίσαμε χθες αργά το απόγευμα και ακόμα να συνέλθουμε με όλα αυτά που είδαμε :)
Οι ευχές των φίλων για καλή επιστροφή είμαι σίγουρος ότι πάντα¨πιάνουν τόπο".love.

Πραγματικά "πήραν τα μυαλά μας αέρα" αφού το κοντέρ έγραψε 1310 υπέροχα χιλιόμετρα σε απίστευτα τοπία .Στο δρόμο είδαμε φίδια , κοτσύφια ,παπιά, τσαλαπετεινούς και κοντά στο Νυμφαίο μέρα μεσημέρι ένα λαγουδάκι που έτρεχε στην μέση του δρόμου κατατρομαγμένο

Πρώτη μέρα λοιπόν το πρόγραμμα έλεγε Καστοριά.
Μία πόλη πραγματικά όμορφη χτισμένη γύρω γύρω από την λίμνη με ήρεμους και χαλαρούς κατοίκους .

q9HGzNM.jpg

Το μεσημέρι είχε ουζάκια δίπλα στην λίμνη ..

RKrYzQS.jpg

.........και το βράδυ ποτάκια , πάλι δίπλα στην λίμνη .sarcastic.

pmclHH5.jpg

Το επόμενο πρωί ξύπνημα κατά τις 8 , πρωινό στο ξενοδοχείο και τσεκάρισμα στο gps τις διαδρομές της ημέρας.

Αυτή ήταν η θέα από το δωμάτιο μας :)

wV4t5Qi.jpg

Στον δρόμο μας ήταν το Νυμφαίο , οπότε μια επίσκεψη για καφέ ήταν επιβεβλημένη

gruFkYs.jpg

Επόμενη στάση Λουτράκι Αριδαίας .
Το ξενοδοχείο μας

IfsPy3M.jpg

Ιδρωμένοι και κουρασμένοι από το ταξίδι , βγάλαμε γρήγορα από πάνω μας τις μπότες και τις στολές και φύγαμε σφαιράτοι για τα λουτρά Πόζαρ .

2F8JWzf.jpg

Πραγματικά ρε μάγκες αν δεν το έχετε κάνει δεν μπορείτε να καταλάβετε πως νοιώθει το σώμα όταν πέφτουν πάνω του με ορμή νερά που έχουν θερμοκρασία 38 βαθμούς .

cUwxI70.jpg

Το απόγευμα αράξαμε σε τοπική καφετέρια με σκοπό να δούμε τον τελικό μιας και το μαγαζί διέθετε γιγαντοοθόνη .
Ξεκινήσαμε με σόδες , συνεχίσαμε με ουίσκυ και πίτσες ...και τελειώσαμε με γλυκά και προφιτερόλ .big smile..big smile.

Η επόμενη μέρα ήταν μέρα γυρισμού , έπρεπε να κάνουμε 600 χιλ και ετοιμαστήκαμε γρήγορα για να φύγουμε νωρίς.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και οργάνωση των διαδρομών.Ίσως το πιο ωραίο κομμάτι των ταξιδιών μου είναι η χάραξη των διαδρομών.
Το δρομολόγιο του γυρισμού βγήκε από τελείως διαφορετικές διαδρομές .

Η γέφυρα του Βελβεντού

NYLgrBe.jpg

Τελευταία στάση στα Καμμένα Βούρλα για ψαράκι και λίγο θάλασσα :).

Περάσαμε καταπληκτικά για άλλη μία φορά , εύχομαι να έχω λίγα λεφτά και να είμαι υγιής να μπορώ να ταξιδεύω .

υγ Τους χάρτες για τον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού φρόντισα να μην τους κρύψω .sarcastic..sarcastic.

Μπραβο Διονηση πολυ ομoρφες φωτο !!!!!! εχω κανει και γω καλες διαδρομες με την μηχανη, αλλα και στα νερα εκει φοβερα υπεροχα .νασαι καλα και παλι να κανεις πολλα και καλα ταξιδια

Last edited:
Back