D
dionisis
Αχχχχχχχχχχχχχχχ![love .love1. .love1.](/forums/data/assets/smilies/beating-heart.gif)
![love .love1. .love1.](/forums/data/assets/smilies/beating-heart.gif)
φιιλαρακι εγω εχω ενα τετοιο μπορω να ερθω μαζι?Ευχαριστούμε Χρήστο , να είσαι καλά
Ναι άλλαξαν τα σχέδια , αλλά μην νομίζεις ότι και αυτά είναι τα τελικά.smashfrak.
Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα Ιαματικά μας στα Ποζάρ , μιας και οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει μαζευτεί στην περιοχή όλο το Ανατολικό μπλόκ.sexy girl.
Σιάτιστα, Καστοριά , Νυμφαίο , Λιμνη Βεγορίτιδα , Βεργίνα , Λουτρά Ποζαρ και πολλά άλλα θα είναι οι σταθμοί μας .Το κοντέρ θα ξεπεράσει τα 1500 χλμ.
Θα επανέλθω με φωτογραφίες![]()
φιιλαρακι εγω εχω ενα τετοιο μπορω να ερθω μαζι?![]()
χρηστο να ερθω με αυτο καλυτερα??????Μόνο; Παίρνεις και τον Μάκη μαζί! Μετά περνάτε κι από Κομοτηνή και το κάνουμε τρικάβαλο!![]()
Ρε Τζιμη που το οικονομισές το εργαλειο .xm.χρηστο να ερθω με αυτο καλυτερα??????![]()
Αυτά είναιΕυχαριστούμε Χρήστο , να είσαι καλά
Ναι άλλαξαν τα σχέδια , αλλά μην νομίζεις ότι και αυτά είναι τα τελικά.smashfrak.
Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα Ιαματικά μας στα Ποζάρ , μιας και οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει μαζευτεί στην περιοχή όλο το Ανατολικό μπλόκ.sexy girl.
Σιάτιστα, Καστοριά , Νυμφαίο , Λιμνη Βεγορίτιδα , Βεργίνα , Λουτρά Ποζαρ και πολλά άλλα θα είναι οι σταθμοί μας .Το κοντέρ θα ξεπεράσει τα 1500 χλμ.
Θα επανέλθω με φωτογραφίες![]()
Γυρίσαμε χθες αργά το απόγευμα και ακόμα να συνέλθουμε με όλα αυτά που είδαμεΚαλή και ασφαλή επιστροφή στη βάση...