V Vmak 31 Αυγούστου 2023 #3.830 https://www.newsit.gr/lifestyle/pethane-o-Jack-Sonni-kitharistas-ton-Dire-Straits/3848579/
yorgos 1 Σεπτεμβρίου 2023 #3.831 Κάθε συνειρμός ένεκα συνωνυμίας είναι εντελώς τυχαία ... Εγώ για να τιμήσω τον Μάρκο το έβαλα .... Γεια σου Μάρκο !
Κάθε συνειρμός ένεκα συνωνυμίας είναι εντελώς τυχαία ... Εγώ για να τιμήσω τον Μάρκο το έβαλα .... Γεια σου Μάρκο !
DimDre 12 Σεπτεμβρίου 2023 #3.834 @Alex37 Ετσι ακουγεται ο Μιχαλακης μονο... Respect στο παιδι στο βιντεο , απολυτο...
alex09 2 Οκτωβρίου 2023 #3.838 Το αυτί μου έχει ακούσει χιλιάδες Μελοδιες , από διαφορα συγκροτήματα , όπως και από διαφορά είδη μουσικής . Αυτό το πάντρεμα είναι από άλλο πλανήτη . Οι μουσικές των χωρών αυτών είναι εξωπραγματικές . Καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα .
Το αυτί μου έχει ακούσει χιλιάδες Μελοδιες , από διαφορα συγκροτήματα , όπως και από διαφορά είδη μουσικής . Αυτό το πάντρεμα είναι από άλλο πλανήτη . Οι μουσικές των χωρών αυτών είναι εξωπραγματικές . Καληνύχτα σε όλους και καλό ξημέρωμα .