Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας φιλοι μετα απο πολλες μερες σημερα βγηκα ενα διωρο στα 500 μετρα σε ρυκια, 4 πουλια βρηκα τουφεκισα τα 3 και τα πηρα τα 2
ηταν μαζι , αυριο παλι θα εχουμε συνεχεια
Εισαι μεγαλη φατσα ,τις ευχαριστηθηκες φετος,μπραβο ρε Βικτωρα !!.well done..well done.

• Like
Reactions: BIK
Δυσκολη χρονια.την προηγουμενη βδομαδα σε εξοδο το απογευμα για μια ωρα, μια μιση το πολυ, αφου νυκτωνε[χαμος]απο πουλια ,ευχαριστηθηκα φερμες πονταρισματα
αλλα η καρπωση μικρη ,παρα πολυ σφικτο το μερος, 2 μερες μετα αφαντες!!!!!
δΥσκολα για αυτους που εχουν κουταβια δεν συγχωρουν πλησιασμα για κοντινες φερμες,και τουλαχιστον εδω της βρισκης στα πολυ ντυμενα!![δε μπορω να καταλαβω αυτους που σηκωνουν επι καθημερινης βασης 4-5 πουλια και τα παιρνουν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χθεσινο 3ωρο ξεκινησε και παλι πολυ καλα στο πρωτο τεταρτο τα σκυλια μου βρηκαν μια που κοταριζε πολυ ομως αλλα η κουταβα την μπλοκαρισε καλα στο τελος και την πηραμε, φυγαμε πηγαμε σε αλλο μερος πολλα υποσχομενο αλλα εκει δεν βρηκαμε ουτε μυρωδια δυστηχως , παμε τεταρτη τωρα για αλλα...

Μετα απο καποιες μερες βγηκα σημερα 3 ωρες και δεν σηκωσα ουτε μια για δειγμα
τα πουλια εφυγαν απο εδω,ελπιζω να ερθουν αλλα μεσα στις γιορτες

χθεσινο 3ωρο ξεκινησε και παλι πολυ καλα στο πρωτο τεταρτο τα σκυλια μου βρηκαν μια που κοταριζε πολυ ομως αλλα η κουταβα την μπλοκαρισε καλα στο τελος και την πηραμε, φυγαμε πηγαμε σε αλλο μερος πολλα υποσχομενο αλλα εκει δεν βρηκαμε ουτε μυρωδια δυστηχως , παμε τεταρτη τωρα για αλλα...
Μπραβο ρε Βικτωρα....cool.

• Like
Reactions: BIK
Δυσκολη χρονια.την προηγουμενη βδομαδα σε εξοδο το απογευμα για μια ωρα, μια μιση το πολυ, αφου νυκτωνε[χαμος]απο πουλια ,ευχαριστηθηκα φερμες πονταρισματα
αλλα η καρπωση μικρη ,παρα πολυ σφικτο το μερος, 2 μερες μετα αφαντες!!!!!
δΥσκολα για αυτους που εχουν κουταβια δεν συγχωρουν πλησιασμα για κοντινες φερμες,και τουλαχιστον εδω της βρισκης στα πολυ ντυμενα!![δε μπορω να καταλαβω αυτους που σηκωνουν επι καθημερινης βασης 4-5 πουλια και τα παιρνουν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ειναι τρελα πιστολια ρε Γρηγορη...:D:D:D
Αν δεν δεις...

Μετα απο καποιες μερες βγηκα σημερα 3 ωρες και δεν σηκωσα ουτε μια για δειγμα
τα πουλια εφυγαν απο εδω,ελπιζω να ερθουν αλλα μεσα στις γιορτες
Λεει τρομερο χιονια μετα τα Χριστουγεννα... Μακαρι να σας βγει σε καλο...;)

ωραια βιντεο.εδω δεν εχουμε πευκα ,τα καθαρισαν το 2007,αλλα και τα πουλια μετα το πρωτο 10 η μερο του δεκεμβρη δε τα βρισκης εξω απο πουρναρι..

ΠΡΩΙΝΟ 2ΩΡΟ με τον φιλο μου 2 πουλια βρηκαμε παλια, η πρωτη την ειχε ο μεγαλος κανα 6-7 λεπτα φερμα αλλα μεχρι να φτασω μολις ειχε φυγει , η αλλη και παλι ο μεγαλος την βρηκε σε πολυ σφυχτο(ρυκια) κολλησε και η μικρη διπλα πηγε ο φιλος μου κοντα της εριξε τρεις επεσε αλλα δεν μπορεσαμε με τιποτα να την βρουμε τελικα , κριμα το πουλι παρασκευη τωρα παλι , το σαβαττο μας δινει χιονια εδω και γενικα στα βορεια πιστευω η αλλη βδομαδα θα ειναι πολυ ενδιαφερον… ειδομεν καλα χριστουγεννα σε ολους σας με υγεια μαγκες

Και εδω βρισκεις αλλα ειναι μεσα στη ζουγκλα των πουρναριων ,φτανης διπλα ,στα σκυλια και ουτε το οπλο δε προλαβαινης να σηκωσης.
Σημερα μου ειπαν για καινουργια πουλια .αλλα εχει ελιες το Σ/Κ.fiurius.

Mπραβο Βικτωρα, και ντουμπλε κ πολυ ωραια μερη... Απολαμβανεις τα παντα...
Εδω στο πουρναρι εχει πουλακια αλλα τα περισσοτερα ειναι χωμμενα στα πολυ πυκνα... 4 πουλια σηκωσαμε σημερα με ενα φιλο κ τα δυο του σεττερ ,τουφεκισαμε τα τρια και τα πηραμε αλλα δυστυχως χασαμε το ενα... Πολυ κριμα...

Status
Not open for further replies.
Back