φασουλι φασουλι γεμηζη το σακουλι κουφαλιτσαααα βαραααα φιλαρακι τωρα που της βρηκεςςςΜπράβο ρε παιδιά.View attachment 35952View attachment 35954
Αυτή η εφαρμογή υπάρχει σε όλα τα κινητά?17:05 μπήκαμε στο αυτοκίνητο....View attachment 35958
Αυτή είναι η εφαρμογή της Garmin.... για το ρολόι και παράλληλα βλέπω τα gps των σκύλων...Αυτή η εφαρμογή υπάρχει σε όλα τα κινητά?
Λαμπρο να σου ζησει ο γιοκας!!! Ολοκληρη ομαδα θα ανεβαζεις στα ντουσκα σε λιγο καιρο χαχαχαχαχα!! Καλότυχος και υγιης να σας δινει παντα χαρες !!Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.
Αυτο το κυνήγι είναι αφιερωμένη στο μανιακό τζούνιορ 2.
View attachment 35869
View attachment 35873
Pointerspassion τα ρούχα ετοίμασε.....
Κωνσταντίνε αφιερωμένη φίλε.
Μπράβο Κώστα !Άλλη μια ωραία Κυριακή στο βουνό πέρασε όμορφα μέσα στα ντούσκα ... αναμένοντας την επόμενη τώρα...να ετοιμασουμε και κανενα φυσιγακι γιατι το πρωτο κουτακι έφτασε μέση
View attachment 35974
ναι Σταυρο και τα 2 σκυλια, κουδουακι στο σετερ και τπτ στο σπρινγκερ... εχει το επιπεδο της δυσκολίας του αλλα εχω βρει τον τροπο να το διαχειριζομαι.Μπράβο Κώστα !
Κυνηγάς και με τα δύο σκυλιά μαζί ;
Να σου ζήσει φίλε . Γερός και καλότυχος να είναι .Καλησπέρα στην παρέα. Σημερινό κυνήγι χτυπάει το τηλέφωνο στις 9:00 ήταν ο ηγείται τού κοινού.ελα μητσαρα του λέω με μια φωνή αναστεναγμενη καθώς ανέβαινα τα έλατα. Κυνηγάς μου λέει? ναι αδερφέ του λέω. Οκ θα σε πάρω μετά μου λέει. Έγινε τού λέω. Στις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο ξανά. Ήταν η γυναίκα μου. Έλαααα σπάσανε τα νερά μου λέει. Έρχομαι τρέχοντας τις λέω. Από τα 1200 υψόμετρο βρέθηκα στην Λάρισα στην κλινική. Ήρθε το νέο μέλος της οικογένειας μας. Μανιακός τζούνιορ 2.
Αυτο το κυνήγι είναι αφιερωμένη στο μανιακό τζούνιορ 2.
View attachment 35869
View attachment 35873
Pointerspassion τα ρούχα ετοίμασε.....
Κωνσταντίνε αφιερωμένη φίλε.
Μπράβο Κώστα, δυναμη το σπρινγκερακι.....ναι Σταυρο και τα 2 σκυλια, κουδουακι στο σετερ και τπτ στο σπρινγκερ... εχει το επιπεδο της δυσκολίας του αλλα εχω βρει τον τροπο να το διαχειριζομαι.
Πάντως για όποιον δεν εχει δει σηκωμα μπεκατσας απο σπρινγκερ δεν μπορει να καταλαβει τη λεξη ρουκετα ... καρφωνουν στον ουρανο τα πουλια!
απο το μεσημερι και μετα το σετερακι μου πεφτει αρκετα ....ειναι και 8μιση... και μιλαμε παντα για κυνηγι απο το πρωι στο απογευμα.
χθες παραδειγμα στο τελευταιο κομματι δεν κατεβηκε καθολου απο το αυτοκινητο... 4 παρα η ωρα
Δύσκολο αλλά θεαματικό !!!ναι Σταυρο και τα 2 σκυλια, κουδουακι στο σετερ και τπτ στο σπρινγκερ... εχει το επιπεδο της δυσκολίας του αλλα εχω βρει τον τροπο να το διαχειριζομαι.
Πάντως για όποιον δεν εχει δει σηκωμα μπεκατσας απο σπρινγκερ δεν μπορει να καταλαβει τη λεξη ρουκετα ... καρφωνουν στον ουρανο τα πουλια!
απο το μεσημερι και μετα το σετερακι μου πεφτει αρκετα ....ειναι και 8μιση... και μιλαμε παντα για κυνηγι απο το πρωι στο απογευμα.
χθες παραδειγμα στο τελευταιο κομματι δεν κατεβηκε καθολου απο το αυτοκινητο... 4 παρα η ωρα
Ti γίνεται οταν φερμαρει το σετερ?? δεν του χαλάει την φερμα το σπριγγκερ??ναι Σταυρο και τα 2 σκυλια, κουδουακι στο σετερ και τπτ στο σπρινγκερ... εχει το επιπεδο της δυσκολίας του αλλα εχω βρει τον τροπο να το διαχειριζομαι.
χθες παραδειγμα στο τελευταιο κομματι δεν κατεβηκε καθολου απο το αυτοκινητο... 4 παρα η ωραt
Μάλλον το σετερ τις καρφώνει στο έδαφος και το σπριγγερ τις ξεπεταει και ο Κώστας το μόνο που κάνει είναι να τουφεκαει χαχαχαTi γίνεται οταν φερμαρει το σετερ?? δεν του χαλάει την φερμα το σπριγγκερ??
Περαστικά και καλή δύναμηΛάμπρο μην ξανανεβασεις φωτογραφίες. Με πιάνει ταχυκαρδία, έχω μείνει από σκύλο πάω και για μαχαίρι τέλος του μήνα δεν κάνει. Δώσε πόνο, σε πάω τρελά
Περαστικά Γιάννη...Υπομονη ρε φιλε,ξερω δεν ειναι ευκολο αλλα η υγεία πάνω απο όλα...
ΠεραστικάΣας ευχαριστώ παιδιά, να'στε πάντα καλα. Τώρα καλα είναι, πουλάκια δεν εχει και είμια ήρεμος, κάθομαι στα αυγά μου και τα κλωσαω κιόλας .....
Τα ζόρια θα ξεκινήσουν μόλις έρθουν για τα καλά τα κορίτσια μας.....![]()