Mafia Calabria
Moderator
Μπράβο Χρήστο στον κυνηγότοπο δεν καταλαβαινουμε τίποτα.
Φτου φτού .Σκέτες Γαλλίδες !![]()
Σήμερα ρεπό και ειχε καθαρισμα των καρπωθέντων πουλιών χθεσινών και προχθέσινών απο τις πεντε οι δύο ηταν μεγαλύτερες παχύτερες κα γυραιότερες![]()
Μ΄αυτό περνάνε όλα όλα .......Μπράβο Χρηστάρα !Τελικά αν και άρρωστος δεν μου πήγαινε να μην βγάλω τα σκυλάκια μου έστω και για μια μικρή βόλτα. Το πρωί άπνοια, υγρασία και έντονη ομίχλη. Θερμοκρασία 3 βαθμοί. Βγήκαμε λοιπόν χωρίς προσδοκίες μόνο για 1,5 ωρίτσα γιατί άνοιξαν για τα καλά οι βάνες στη μύτη και στα μάτια. Κάποια στιγμή ακουγόταν μέσα στο πυκνό σε μια πλαγιά το μπίπερ της Λούσυ. Αποφάσισα να μπω και βλέπώ την Λούσυ κόκαλο να δείχνει μέσα σε ένα πουρνάρι. Βλέποντας τον Ζίκο να έρχεται για συναίνεση από δεξιά εγώ πήρα θέση από αριστερά. Σηκώνεται η κυρία και την πήρα με την πρώτη τουφεκιά και απόρτ από την Λούσυ. Χάρηκα τα σκυλάκια μου!
capture
σημερα ενα ρεμα διαφορα, εγω, και ενας φιλος. η επιλογη του φιλου ηταν σαν τζακ ποτ. εκανε 6 πουλια. εγω ενα ρεμα δεξια και λιγο πιο πανω, πετυχα τον ζονγκ.
Αστα ρε Γιάννη.Αφου απελπίστηκες και συ εκει που είσαι ,τι να πούμε και μεις εδώ κάτω.αστα μητσο. φετος δεν μας θελει. εχω κανει 16 φασσες μεχρι τωρα και καμια 20ρια μπεκατσες..
κριμα. πηρα και καταψυκτη φετος και καμερα. τρομαρα μου.
Τι να πούμε?.xm.Αστα ρε Γιάννη.Αφου απελπίστηκες και συ εκει που είσαι ,τι να πούμε και μεις εδώ κάτω.
Μπράβο Σρέφανε.Τις έχεις λιανίσει κανονικά.Καλή συνέχεια.Καλησπέρα φιλαράκια, σήμερα ενα υπέροχο 3ωρο παρέα με Ζήση και Σταύρο και τρία σκυλάκια ξεκινήσαμε κατά τις 10 το πρωί μετά που σηκώθηκε η ομίχλη επέλεξα το προχθεσινό μέρος γιατί είχα αφήσει πουλιά, κάναμε ένα καλό περπάτημα με όμορφες φάσεις σε φέρμες, συναινέσεις, τουφεκιές και καρπώσεις τελικά καλοκαίρι ο καιρός αλλά οι βελουδομάτες εκεί μας περίμεναν μέχρι και τρεις μαζί σηκώσαμε σε μια ρεματιά, αποτέλεσμα: 10 συναντήσεις, 6 στον τορβά και μία χαμένη σε μια ζούγκλα από βάτα.!!!!
image hosting over 10mb
gifs upload
Γειά σου Χρήστο και καλή ανάρρωση !!!Τελικά αν και άρρωστος δεν μου πήγαινε να μην βγάλω τα σκυλάκια μου έστω και για μια μικρή βόλτα. Το πρωί άπνοια, υγρασία και έντονη ομίχλη. Θερμοκρασία 3 βαθμοί. Βγήκαμε λοιπόν χωρίς προσδοκίες μόνο για 1,5 ωρίτσα γιατί άνοιξαν για τα καλά οι βάνες στη μύτη και στα μάτια. Κάποια στιγμή ακουγόταν μέσα στο πυκνό σε μια πλαγιά το μπίπερ της Λούσυ. Αποφάσισα να μπω και βλέπώ την Λούσυ κόκαλο να δείχνει μέσα σε ένα πουρνάρι. Βλέποντας τον Ζίκο να έρχεται για συναίνεση από δεξιά εγώ πήρα θέση από αριστερά. Σηκώνεται η κυρία και την πήρα με την πρώτη τουφεκιά και απόρτ από την Λούσυ. Χάρηκα τα σκυλάκια μου!
capture
Μπράβο Σρέφανε.Τις έχεις λιανίσει κανονικά.Καλή συνέχεια.
αστα μητσο. φετος δεν μας θελει. εχω κανει 16 φασσες μεχρι τωρα και καμια 20ρια μπεκατσες..
κριμα. πηρα και καταψυκτη φετος και καμερα. τρομαρα μου.
Ωραίος Στέφανε, βλεπω σήμερα εφερες και "ενισχύσεις'" μήπως δεν τις καταφερεις μόνος σου. Φτου φτου σκόρδα είναι πολλή καλή χρονιά φέτος στα μέρη σου. Σου δίνει πουλιά και για πέρσι που είχε παντού εκτός από εκεί. Καλή συνέχεια αν και το βλεπω σίγουρο.Καλησπέρα φιλαράκια, σήμερα ενα υπέροχο 3ωρο παρέα με Ζήση και Σταύρο και τρία σκυλάκια ξεκινήσαμε κατά τις 10 το πρωί μετά που σηκώθηκε η ομίχλη επέλεξα το προχθεσινό μέρος γιατί είχα αφήσει πουλιά, κάναμε ένα καλό περπάτημα με όμορφες φάσεις σε φέρμες, συναινέσεις, τουφεκιές και καρπώσεις τελικά καλοκαίρι ο καιρός αλλά οι βελουδομάτες εκεί μας περίμεναν μέχρι και τρεις μαζί σηκώσαμε σε μια ρεματιά, αποτέλεσμα: 10 συναντήσεις, 6 στον τορβά και μία χαμένη σε μια ζούγκλα από βάτα.!!!!
image hosting over 10mb
gifs upload
μπραβω ρε στεφανεεεεε επαισες πανω στην πιτα που λενε βαρααα ασε και καμια να ξεκωψη πρως την θασο για τον βικτωραΚαλησπέρα φιλαράκια, σήμερα ενα υπέροχο 3ωρο παρέα με Ζήση και Σταύρο και τρία σκυλάκια ξεκινήσαμε κατά τις 10 το πρωί μετά που σηκώθηκε η ομίχλη επέλεξα το προχθεσινό μέρος γιατί είχα αφήσει πουλιά, κάναμε ένα καλό περπάτημα με όμορφες φάσεις σε φέρμες, συναινέσεις, τουφεκιές και καρπώσεις τελικά καλοκαίρι ο καιρός αλλά οι βελουδομάτες εκεί μας περίμεναν μέχρι και τρεις μαζί σηκώσαμε σε μια ρεματιά, αποτέλεσμα: 10 συναντήσεις, 6 στον τορβά και μία χαμένη σε μια ζούγκλα από βάτα.!!!!
image hosting over 10mb
gifs upload
Να εισαι καλα Στεφανε. Μπραβο και για το σημερινο κυνηγιΓειά σου Χρήστο και καλή ανάρρωση !!!