Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
OVxZ4V.jpg

Σήμερα ρεπό και ειχε καθαρισμα των καρπωθέντων πουλιών χθεσινών και προχθέσινών απο τις πεντε οι δύο ηταν μεγαλύτερες παχύτερες κα γυραιότερες.sarcastic.
Φτου φτού .Σκέτες Γαλλίδες !

Τελικά αν και άρρωστος δεν μου πήγαινε να μην βγάλω τα σκυλάκια μου έστω και για μια μικρή βόλτα. Το πρωί άπνοια, υγρασία και έντονη ομίχλη. Θερμοκρασία 3 βαθμοί. Βγήκαμε λοιπόν χωρίς προσδοκίες μόνο για 1,5 ωρίτσα γιατί άνοιξαν για τα καλά οι βάνες στη μύτη και στα μάτια :). Κάποια στιγμή ακουγόταν μέσα στο πυκνό σε μια πλαγιά το μπίπερ της Λούσυ. Αποφάσισα να μπω και βλέπώ την Λούσυ κόκαλο να δείχνει μέσα σε ένα πουρνάρι. Βλέποντας τον Ζίκο να έρχεται για συναίνεση από δεξιά εγώ πήρα θέση από αριστερά. Σηκώνεται η κυρία και την πήρα με την πρώτη τουφεκιά και απόρτ από την Λούσυ. Χάρηκα τα σκυλάκια μου!

capture
Μ΄αυτό περνάνε όλα όλα .......Μπράβο Χρηστάρα !

αστα μητσο. φετος δεν μας θελει. εχω κανει 16 φασσες μεχρι τωρα και καμια 20ρια μπεκατσες..

κριμα. πηρα και καταψυκτη φετος και καμερα. τρομαρα μου.
Αστα ρε Γιάννη.Αφου απελπίστηκες και συ εκει που είσαι ,τι να πούμε και μεις εδώ κάτω.

Καλησπέρα φιλαράκια, σήμερα ενα υπέροχο 3ωρο παρέα με Ζήση και Σταύρο και τρία σκυλάκια ξεκινήσαμε κατά τις 10 το πρωί μετά που σηκώθηκε η ομίχλη επέλεξα το προχθεσινό μέρος γιατί είχα αφήσει πουλιά, κάναμε ένα καλό περπάτημα με όμορφες φάσεις σε φέρμες, συναινέσεις, τουφεκιές και καρπώσεις τελικά καλοκαίρι ο καιρός αλλά οι βελουδομάτες εκεί μας περίμεναν μέχρι και τρεις μαζί σηκώσαμε σε μια ρεματιά, αποτέλεσμα: 10 συναντήσεις, 6 στον τορβά και μία χαμένη σε μια ζούγκλα από βάτα.!!!!

image hosting over 10mb

gifs upload

Καλησπέρα φιλαράκια, σήμερα ενα υπέροχο 3ωρο παρέα με Ζήση και Σταύρο και τρία σκυλάκια ξεκινήσαμε κατά τις 10 το πρωί μετά που σηκώθηκε η ομίχλη επέλεξα το προχθεσινό μέρος γιατί είχα αφήσει πουλιά, κάναμε ένα καλό περπάτημα με όμορφες φάσεις σε φέρμες, συναινέσεις, τουφεκιές και καρπώσεις τελικά καλοκαίρι ο καιρός αλλά οι βελουδομάτες εκεί μας περίμεναν μέχρι και τρεις μαζί σηκώσαμε σε μια ρεματιά, αποτέλεσμα: 10 συναντήσεις, 6 στον τορβά και μία χαμένη σε μια ζούγκλα από βάτα.!!!!

image hosting over 10mb

gifs upload
Μπράβο Σρέφανε.Τις έχεις λιανίσει κανονικά.Καλή συνέχεια.

Τελικά αν και άρρωστος δεν μου πήγαινε να μην βγάλω τα σκυλάκια μου έστω και για μια μικρή βόλτα. Το πρωί άπνοια, υγρασία και έντονη ομίχλη. Θερμοκρασία 3 βαθμοί. Βγήκαμε λοιπόν χωρίς προσδοκίες μόνο για 1,5 ωρίτσα γιατί άνοιξαν για τα καλά οι βάνες στη μύτη και στα μάτια :). Κάποια στιγμή ακουγόταν μέσα στο πυκνό σε μια πλαγιά το μπίπερ της Λούσυ. Αποφάσισα να μπω και βλέπώ την Λούσυ κόκαλο να δείχνει μέσα σε ένα πουρνάρι. Βλέποντας τον Ζίκο να έρχεται για συναίνεση από δεξιά εγώ πήρα θέση από αριστερά. Σηκώνεται η κυρία και την πήρα με την πρώτη τουφεκιά και απόρτ από την Λούσυ. Χάρηκα τα σκυλάκια μου!

capture
Γειά σου Χρήστο και καλή ανάρρωση !!!

Καλησπέρα σήμερα εδώ κοντά στην Αττική για μια 3ωρη έξοδο με πολύ ζεστό καιρό για την εποχή. Ευχαριστημένος από την έρευνα του σκύλου μου την είδαμε γιατί σηκώθηκε μόνη της στην άκρη σε ένα φρύδι του βουνού προσήλιο σαν πέρδικα δεν την τουφέκισα άλλα ούτε και την ξανά βρήκε ο σκύλος μέσα στις γκρεμούς και πλαγιές που πήρε πορεία .

image hosting over 10mb

gifs upload
Ωραίος Στέφανε, βλεπω σήμερα εφερες και "ενισχύσεις'" μήπως δεν τις καταφερεις μόνος σου. Φτου φτου σκόρδα είναι πολλή καλή χρονιά φέτος στα μέρη σου. Σου δίνει πουλιά και για πέρσι που είχε παντού εκτός από εκεί. Καλή συνέχεια αν και το βλεπω σίγουρο. .RESPECT.

Καλησπέρα. Πήγα στο χωριό το απόγευμα γαι κάτι δουλειές και μου μπηκανε διαολοι. Τριγυρνούσε ένας πιτσιρικάς στο χωριό με τέσσερις μπεκάτσες κρεμασμένες (από καρτέρι φυσικά) και ήρθε να μου τις δείξει, εμένα που μου ανάβουν τα λαμπάκια με κάτι τέτοια. Αν δεν ήταν γιος γνωστού θα τον είχα αρχίσει στις παλουκιες. Με έβγαλαν από τη δύσκολη θέση οι άλλοι κυνηγοί του χωριού που ήταν παρόντες και του "υποσχέθηκαν" ότι κοντη γιορτή ή ώρα που θα τον "μαζέψουν". Αλλά τι λέω τώρα και ο πατέρας του τα ίδια σκατά είναι και αυτός, το μήλο κάτω από τη μηλιά, δε φταιει το παιδί.

image hosting over 10mb

gifs upload
μπραβω ρε στεφανεεεεε επαισες πανω στην πιτα που λενε βαρααα ασε και καμια να ξεκωψη πρως την θασο για τον βικτωρα.evil.

γιασας παιδες μιας και ημουνα βραδυνος μου ετρωγε πρως το μεσημερακι για καμια κυρια.evil. ετσι ειπα να παω σε κατι κοριτσια που μας ταλεπωρουναι μιας και εχω να της δω καμια 10αρια μερες,,ωντος η κυριες ητανε εκηηηηη.,,,,,. η πρωτη μας εφυγε με το που μας ακουσεεεεε η δευτερη ωμος μετα απο βατραχωπηδηματα πηδηξε μεσα στο γυλεκο την εφαγε η συγουρια βλεπης.hunter. την αλη κυρια της σηκωσα καμια 100σταρια μετρα παρακατω παλι χωρις φερμα, την εκανα μια μπηχτη τουφεκια αλα ακωμη πετεη απο την τρωμαρατηςςςς.hunter. παντως την βωλτουλαμας την καναμεεεε με πωλη ζεστη θα μπωρουσα να πωhot sun1hot sun1

20mb image hosting

Status
Not open for further replies.
Back