Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ για την κοινοποίηση Στέλιο!!
Παρακαλώ....
Υποχρέωση μου.
Τα βίντεο σου είναι κορυφαία.
Είσαι διαφήμιση για το κυνήγι.
Η αφήγηση σου αξεπέραστη.
Εκεί που περιγράφεις το πως δείχνει ο σκύλος σου που πέφτουν πάνω του οι ακτίνες του ήλιου δείχνει το ποσό όμορφα αντιλαμβάνεσαι αυτό που κανεις.

Συγχαρητήρια.

Εύγε!!!

Παρακαλώ....
Υποχρέωση μου.
Τα βίντεο σου είναι κορυφαία.
Είσαι διαφήμιση για το κυνήγι.
Η αφήγηση σου αξεπέραστη.
Εκεί που περιγράφεις το πως δείχνει ο σκύλος σου που πέφτουν πάνω του οι ακτίνες του ήλιου δείχνει το ποσό όμορφα αντιλαμβάνεσαι αυτό που κανεις.

Συγχαρητήρια.

Εύγε!!!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!!Η αλήθεια είναι ότι της αξίζει ρομαντική προσέγγιση στο κυνήγι της!!

Καθόλου περίεργο ,η Εύβοια και ειδικά Δίρφη - Σέττα βάζει μπεκάτσες πολύ πιο νωρίς από ότι αρκετοί πιστεύουμε .
Σέττα έχω να ανέβω αρκετά χρόνια. Πριν 3 ή 4 είχαν βάλει φόλες και έχασε φίλος μια πολύ δυνατή σκύλα. Από τότε δεν ξαναπάτησα.

Σέττα έχω να ανέβω αρκετά χρόνια. Πριν 3 ή 4 είχαν βάλει φόλες και έχασε φίλος μια πολύ δυνατή σκύλα. Από τότε δεν ξαναπάτησα.
Φίλος ευβοιώτης;Διότι είχε χάσει ένας δικός μου γνωστός πολύ καλό σκυλί.Όντως ρίχνουν θέλει προσοχή...

Last edited:
Ιωάννη τα μέρη στο βίντεο είναι από τη πατρίδα η από ορεινή Ναυπακτία;;;
Συγχαρητήρια για το πανέμορφο βίντεο.συνεχισε ετσι
Όχι φίλε μου ορεινή Ναυπακτία δεν έχω κυνηγήσει. Η πατρίδα μου είναι η Χίος...ούτε εκεί έχουν τραβηχτεί. Στην πατρίδα της γυναίκας είναι τραβηγμένα...ορεινή Αρκαδία

Όχι φίλε μου ορεινή Ναυπακτία δεν έχω κυνηγήσει. Η πατρίδα μου είναι η Χίος...ούτε εκεί έχουν τραβηχτεί. Στην πατρίδα της γυναίκας είναι τραβηγμένα...ορεινή Αρκαδί
Ε τότε στη πατρίδα της γυναίκας εννοουσα...
να σαι καλά κ καλά κυνήγια να χούμε!!!

Η χρονιά άρχισε και φτιάχνει έχει ρίξει πολύ νερό τις τελευταίες μέρες και σιγανό όπως πρέπει
Και εγώ δεν έχω αυτοκίνητο για να πάω πάλι μας έμπλεξαν οι τενεκέδες και πάλι να μου στείλουν χαρτιά για να τα στείλω πάλι........
Μέσα Νοεμβρίου με βλέπω να πηγαίνω .hair.

Status
Not open for further replies.
Back