Συγχαρητηρια για το βιντεο...τελειο οπως κι ολα τ αλλα που εχεις ανεβασει.Αυτο που δε μου αρεσε ειναι η καπνια απο τα φυσιγγια...μετα τη πρωτη τουφεκια απο το πολυ καπνο προσπαθουσα να δω που ειναι το πουλι...τι εγινε...επεσε,δεν επεσε...Ευχαριστώ για την κοινοποίηση Στέλιο!!
Συγχαρητήρια. Όλη η σειρά από την 1η έως την τελευταία εξαιρετικές. Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να μας μεταφέρεις, τις πολύ όμορφες εικόνες που ζεις σαν γνήσιος μπεκατσοκυνηγός. Καταφέρνεις άλλωστε υπέροχα να τις αποτυπώνεις και στο φακό. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.Ευχαριστώ για την κοινοποίηση Στέλιο!!
Ωραίος, το γνωρίζεις τι είδος είναι το μανιτάρι ή έτσι για την ομορφιά είναι η φωτογραφία;View attachment 34305View attachment 34306
Χορτάσαμε όμορφες εικόνες.... κρίμα που δεν την είδαμε.... καλή συνέχεια σε όλους....οι βροχές έχουν ετοιμάσει το έδαφος....
Πω ρε φίλε τη φάση!!!!
Macrolepiota mastoidea νομίζω.Δεν τα πολυξερω και γι αυτό και δεν ασχολούμαι...... νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι δηλητηριώδες....φαλο.. κάτι λέγεται..... αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος... οπότε από μακριά....
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!!Συγχαρητήρια. Όλη η σειρά από την 1η έως την τελευταία εξαιρετικές. Να είσαι καλά και να συνεχίσεις να μας μεταφέρεις, τις πολύ όμορφες εικόνες που ζεις σαν γνήσιος μπεκατσοκυνηγός. Καταφέρνεις άλλωστε υπέροχα να τις αποτυπώνεις και στο φακό. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο.... είναι το ζαρκαδισιο.... μάλλον. Οπότε κατάλαβα το συνειρμό σου..... χθες παραδόξως δεν είδα ούτε ένα ζαρκάδι.... ούτε πάρα πολλά σημεία που ξαπλώνουν.... ίσως πιέστηκαν από λύκους....Ωραίος, το γνωρίζεις τι είδος είναι το μανιτάρι ή έτσι για την ομορφιά είναι η φωτογραφία;
Είναι macrolepiota procera όχι mastoides που έγραψε κάποιος φίλος. Ξεχωρίζει από τις τεθλασμένες στο πόδι. Η μαστοειδής δεν έχει.View attachment 34305View attachment 34306
Χορτάσαμε όμορφες εικόνες.... κρίμα που δεν την είδαμε.... καλή συνέχεια σε όλους....οι βροχές έχουν ετοιμάσει το έδαφος....
Βασίλη στην πρώτη φωτό είναι armillaria tabescens ή armillaria mellea αν έχουν δαχτυλίδι.Τρεις αλλαγές τόπου.....ένα πουλί φάντασμα..... ένα διάλειμμα για φαγητό και τσίπουρο και συνεχίζουμε...View attachment 34289View attachment 34293View attachment 34293View attachment 34293View attachment 34294
Καλή αρχή...τι κάμερα χρησιμοποιείς λαμπρό;;Σημερινή έξοδο 3 πουλιά βρήκα τα δύο δεν με δεχόταν καθόλου. Η δε μια παιδιά την είχε o BRIO σε μια Φέρμα που σε συνεπαίρνει. Έβγαλα την κάμερα και έγραφα την φάση. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του.
Αστόχησα στην καρπωση, αλλά όλη μέρα σκέφτομαι και βλέπω το βίντεο με τον BRIO
Και φυσικά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.