Στο βουνό.....Καλησπέρα σε ποίο νομό φίλε?
Στο βουνό.....Καλησπέρα σε ποίο νομό φίλε?
Καλά αρχή και καλή συνέχεια!Ένα δυναμικό μπεκατσοκυνηγι 5 πουλιά βρήκα μας έφτασαν στα όρια μας,αλλά πήραμε το αίμα μας πίσω με τόν BRIO-SIBA. Πολύ ζέστη και τα πουλιά να περπατάνε και να μην κάθονται στην Φέρμα. 3 πήραμε στο χέρι αλλά έπρεπε ακόμα ένα, αλλά ως συνήθως η κάμερα έκανε το θαύμα της πάλι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
View attachment 34620
View attachment 34621
Καλή συνέχεια σε όλους σάς
Ποσο μπουρδελο κρατος!!!! Δρομοι κατεστραμενοι απο τον ΠΕΡΣΙΝΟ χειμωνα θα αποκατασταθουν μεσα Νοεμβρη ωστε να ξανακανουν νεροφαγωματα και αυλακια με το πρωτο νερο. Ολο το καλοκαιρι που θα επρεπε να ειναι ηδη συντηρημενοι οι δρομοι, για λογους πυροσβεσης, ηταν σε μαυρο χαλι.Μπράβο λεβεντες.... Σε εμάς οι μπεκατσες είναι εδώ όμως δεν μπορουμε να προσεγγίσουμε στους τόπους, όλοι οι δρόμοι έχουν κοπεί από το τελευταίο χιόνι,.. Χιλιάδες οξιές πεσμενες... Από ότι είπαν σε είκοσι μέρες θα ξεκινήσουν να ανοίγουν τους δασικούς, προτερεότητα δωσαν σε άλλους ορεινούς, ασφαλτο. Αυριο θα κάνω την επιχείρηση βέβαια. Ποδαροδρομος.....μέχρι τα πρωιμα στέκια της... Πολλά χλμ... αλλά τα γουστα... πληρώνονται.
ωωω ρε φιλε , και γω αμα ημουνα μπεκατσα εκει θα ημουναΚαι σήμερα μετά από τεσσεράμιση ώρες ψάξιμο σε άλλο κομμάτι από το χθεσινό και κοντεύω προς το αμάξι πάνω στο δρόμο έχω μία φέρμα σε πολύ απότομο και κατηφορικό μέρος και όμως ήταν εκεί!!View attachment 34598View attachment 34599View attachment 34600View attachment 34602View attachment 34601
Ωραία απάντηση
το βουνό...
Tο χιόνι της τελευταίας εβδομάδας εννοώ. Ήταν βαρυ ,πολυ, κ το δάσος είχε φυλλο ακόμα. Μεγαλη καταστροφή..Ποσο μπουρδελο κρατος!!!! Δρομοι κατεστραμενοι απο τον ΠΕΡΣΙΝΟ χειμωνα θα αποκατασταθουν μεσα Νοεμβρη ωστε να ξανακανουν νεροφαγωματα και αυλακια με το πρωτο νερο. Ολο το καλοκαιρι που θα επρεπε να ειναι ηδη συντηρημενοι οι δρομοι, για λογους πυροσβεσης, ηταν σε μαυρο χαλι.
Off topic, αλλα το κρατος μπουρδελο!!!!!!
Πάντα τα πουλιά είναι στο βουνό ....μη ρωτάτε νομό, τοποθεσία και συντεταγμένες.... όποιος έχει ψυχή, χρόνο και υπομονή θα τα βρει.... χωρίς να θέλω να προσβάλλω ή να θίξω κανένα...Ωραία απάντηση
Πάντα τα πουλιά είναι στο βουνό ....μη ρωτάτε νομό, τοποθεσία και συντεταγμένες.... όποιος έχει ψυχή, χρόνο και υπομονή θα τα βρει.... χωρίς να θέλω να προσβάλλω ή να θίξω κανένα...κ
Είπα να απαντήσω γιατί σαν νέος κυνηγός είχα είσπραξη σπείρες ειρωνείες σαν τη δική σου κ για αυτό ήθελα να σε προσβαλω.Πάντα τα πουλιά είναι στο βουνό ....μη ρωτάτε νομό, τοποθεσία και συντεταγμένες.... όποιος έχει ψυχή, χρόνο και υπομονή θα τα βρει.... χωρίς να θέλω να προσβάλλω ή να θίξω κανένα...
Μπράβο. Καλή αρχή με υγεία!Ένα δυναμικό μπεκατσοκυνηγι 5 πουλιά βρήκα μας έφτασαν στα όρια μας,αλλά πήραμε το αίμα μας πίσω με τόν BRIO-SIBA. Πολύ ζέστη και τα πουλιά να περπατάνε και να μην κάθονται στην Φέρμα. 3 πήραμε στο χέρι αλλά έπρεπε ακόμα ένα, αλλά ως συνήθως η κάμερα έκανε το θαύμα της πάλι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
View attachment 34620
View attachment 34621
Ωχ εάν ξεκίνησε ο Λάμπρος ,άντε σταματήστε τον τώρα ..Ένα δυναμικό μπεκατσοκυνηγι 5 πουλιά βρήκα μας έφτασαν στα όρια μας,αλλά πήραμε το αίμα μας πίσω με τόν BRIO-SIBA. Πολύ ζέστη και τα πουλιά να περπατάνε και να μην κάθονται στην Φέρμα. 3 πήραμε στο χέρι αλλά έπρεπε ακόμα ένα, αλλά ως συνήθως η κάμερα έκανε το θαύμα της πάλι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
View attachment 34620
View attachment 34621
Μπράβο Λαμπρό πάντα τέτοια καλή συνέχεια καλά κυνήγια να έχεις.Ευχαριστώ παληκάρια για τα καλά σας λόγια, να είστε καλά. Καλή αντάμωση και σε εσάς με τις βασίλισσες.
Δεν θα έρθεις εσύ φίλε μου.... αλλά υπάρχουν πολλοί που πάνε με την πληροφορία ή το τηλέφωνο.... εγώ προσωπικά έχω κάνει μέχρι τώρα 4-5 εξόδους για μπεκάτσα..... όποιος θέλει να την συναντήσει και να αναμετρηθεί μαζί της ξέρει....αν θέλεις να ανέβεις στείλε προσωπικό μήνυμα και να σου δείξω πολλά μέρη.... αλλά για παράδειγμα έχω αλλάξει τρεις νομούς και ακόμη δεν την είδα..... σήμερα ο Λάμπρος πήρε τρία πουλιά.... γιατί πρέπει να το μάθει όλη η Ελλάδα....τα βουνά είναι όλων μας.... όποιος έχει χρόνο, χρήματα, σκυλιά και αγάπη για το κυνήγι της μπεκατσας θα βρει τον τρόπο να την συναντήσειΑν έλεγες πχ Έβρος τι θα γινόταν? Θα ερχόμουν εγώ από τη Πελοπόννησο στον Έβρο; Που στο Έβρο; Έλεος!!!!!!!!!
Ένα δυναμικό μπεκατσοκυνηγι 5 πουλιά βρήκα μας έφτασαν στα όρια μας,αλλά πήραμε το αίμα μας πίσω με τόν BRIO-SIBA. Πολύ ζέστη και τα πουλιά να περπατάνε και να μην κάθονται στην Φέρμα. 3 πήραμε στο χέρι αλλά έπρεπε ακόμα ένα, αλλά ως συνήθως η κάμερα έκανε το θαύμα της πάλι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
View attachment 34620
View attachment 34621
Μπράβο και στα ταίρια τους εύχομαι....άντε να μπαίνουν σιγά σιγά....και γρήγορα μην σου πω καλύτεραΈνα δυναμικό μπεκατσοκυνηγι 5 πουλιά βρήκα μας έφτασαν στα όρια μας,αλλά πήραμε το αίμα μας πίσω με τόν BRIO-SIBA. Πολύ ζέστη και τα πουλιά να περπατάνε και να μην κάθονται στην Φέρμα. 3 πήραμε στο χέρι αλλά έπρεπε ακόμα ένα, αλλά ως συνήθως η κάμερα έκανε το θαύμα της πάλι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
View attachment 34620
View attachment 34621
Μπράβο ρε Λάμπρο, καλή συνέχεια!!Ένα δυναμικό μπεκατσοκυνηγι 5 πουλιά βρήκα μας έφτασαν στα όρια μας,αλλά πήραμε το αίμα μας πίσω με τόν BRIO-SIBA. Πολύ ζέστη και τα πουλιά να περπατάνε και να μην κάθονται στην Φέρμα. 3 πήραμε στο χέρι αλλά έπρεπε ακόμα ένα, αλλά ως συνήθως η κάμερα έκανε το θαύμα της πάλι. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
View attachment 34620
View attachment 34621
Θεϊκό σκηνικό για φωτογραφία...Σημερινή έξοδο 3 πουλιά βρήκα τα δύο δεν με δεχόταν καθόλου. Η δε μια παιδιά την είχε o BRIO σε μια Φέρμα που σε συνεπαίρνει. Έβγαλα την κάμερα και έγραφα την φάση. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω του.
Αστόχησα στην καρπωση, αλλά όλη μέρα σκέφτομαι και βλέπω το βίντεο με τον BRIO
Και φυσικά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.